שאלה לדיון

bunnyd

New member
שאלה לדיון../images/Emo39.gif

אתן מכירות את הזמר "thicke" ? נכון שהוא דיי דומה לאורלנדו ,נכנסתי לפורומים אחרים וכולם הסכימו שהם ממש דומים . הנה תמונה של thicke למרות שבתמונה הזו הוא לא ממש דומה לאורלנדו .

karin byrne

New member
דיייייייייי לא נכון!!!

גם אני חושבת ככה..או לפחות חשבתי ככה בפעם הראשונה שראיתי את ת'יק...הם די דומים האמת ובכל זאת יש הבדלים בינהם...האמת שת'יק נראה יותר כמו כלבלב(בטח בגלל התספורת) ....חחחחח....אבל אין על אורלנדו....בכל מקרה הם די דומים אבל אורלי יותר חתיך ממנו בהרבה...

ThisIsJustME

New member
אם הוא הייה בלי הזקנקן הזה

אז לא הייה שום קשר בינו לבין אורלנדו רק בגלל הזקנקן יש איזה שהוא דמיון קלוש חחחחחחחח

karin byrne

New member
יכול להיות שזה בגלל הזקנקן...

אבל בכל זאת יש בינהם דימיון כלשהו....

כן......./images/Emo42.gif

אבל איך את יכולה בכלל להשוות???????????????:-O :-O אורלנדו הרבבבבהההה יותר כוסי שווה ממנו
ואני עומדת על זה!

יש דמיון מסויים!

אבל כמו שקארין אמרה - Thicke באמת נראה קצת כמו כלבלב!
חחח סופסוף מישהו אחר ממני אומר את זה! הוא ממש מזכיר לי את בטהובן... (הכלב, כמובן
) מצד שני אם הוא ייתגלח אני גם חושבת שיהיה פחות דמיון... אבל יש משהו.
גם באחד האתרים של אורלי היה כתוב על זה... זאת אומרת לא כתוב, אלא יש שם פינה של מפורסמים שדומים לאורלי ויש שם גם תמונה של Thicke. אני אחפש את זה, רק רגע... מצאתי!
אני אצרף קישור לחלק הזה באתר, אבל אני חייבת לציין שיש המון אנשים שפשוט הצטלמו בפוזה דומה לאחת התמונות של אורלי ולכן הם שם... זה די משעשע למען האמת...

ThisIsJustME

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אגב אני מתה על השיר של ת'יק WHEN I GET YOU ALONE

karin byrne

New member
אכן כלכלב ...../images/Emo9.gif

ועליי לציין ולהוסיף(בלי לפגוע כמובן)שהוא נראה כמו כלבלב די מלוקק...והוא באמת מזכיר את הכלב בטהובן.....חחחחחח
....וד"א....ראיתי את התמונות האלה שאת מדברת עליהן מזמן....יש שם איזה 3 דפים עם כל מיני מפורסמים שדומים לאורלי...יש שם את ג'סטין,הית' לדג'ר(מה נסגר עם השם משפחה שלו?ככה כותבים?),דייויד בקהאם(איך הוא קשור תהרגו אותי אני לא מבינה) ועוד ועוד ואפילו ג'וני דפ!!!פחחחחח....

ThisIsJustME

New member
חחחחח וגם בשיר שלו בהתחלה יש

איזה קטע מנגינה או שזה של בטהובן או שזה סתם רק מזכיר

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכוווןןן!
אוי לא חשבתי על זה...
אחחח כואבת לי הבטן מרוב צחוק...

karin byrne

New member
למען האמת....

בשיר שלו when i get you alone זאת אחת המנגינות או משהו של בטהובן...זאת אומרת הלחן..נו המוזיקה....קראתי איפשהו שזו מנגינה מאחת היצירות של בטהובן....והסינגל השני שלו berand new jones ממש יפה לפי דעתי...

חחחחח רק ש..

זה שיר של בטהובן אחר...
(בטהובן, את בטוחה?
) ו.. ג'סטין?! אורלנדו דומה לג'סטין!?
בבקשה לא!!! אסור שאורלנדו יהיה דומה לכיעור שכזה בהתגלמותו!!!!!!!!! ובכלל זה לא הגיוני שיצור כל כך מכוער יהיה דומה (אפילו קצת!!) למלאך כמו אורלנדו!!!

karin byrne

New member
כן זה של בטהובן.....

האמיתי....אני בטוחה...זאת אומרת בטוהבן המוזיקאי...נגן...מלחין...אוף מה שהוא לא היה..ואני מבקשת להבהיר:ג'סטין בכלל לא דומה לאורלנדו!!!!!חס וחסה!!!!!ג'סטין מכוער!!!!!!ואורלנדו חתיך!!!ואין בינהם שום דימיון או קשר!!!!!!זה רקמה שהיה באתר.....חחחחחחח....את יכולה לבדוק בעצמך....

Galadriel 3000

New member
../images/Emo26.gifמורני! לכאן מיד!../images/Emo36.gif

איך זה יכול להיות שלא הגבת לדבר כזה?

moran14h

New member
אויי ואבוי

רק עכשיו ראיתי (לא נתנו לי מחשב כל היום)! מזה הקקי הזה? למה הם מקללות את ג'סטין? טוב..הפעם אני יהיה בוגרת (יותר מהם) והתעלם ....אבליג! (אבל רק לשם הפרוטוקול..הם פיכסה בעצמם!
) ג'סטין לא היה רוצה שאני אבזבז אותיות אל ריב מפגר,נכון?

Galadriel 3000

New member
חח... גאה בך

שהתנהגת בצורה בוגרת הפעם
ומה קרה? הצבעת בעד הקפצ'ון קונטסט. למה את לא שם?

moran14h

New member
../images/Emo9.gif

חחחח הגעתי למסקנה שיהיה הרבה יותר נחמד בפורומים אם אני לא אתחיל לקלל כל אחד שלא אוהב ג'סטין ומקלל אותו..

Galadriel 3000

New member
מסקנה גאונית!

ועכשיו גם אין לי רגשות אשמה אם אני לא מקללת כל אחד שאומר משהו נגד אורלנדו. אנחנו תיקו עכשיו.

../images/Emo6.gif

אין כל-כך סיבה לדאגה, זה פשוט תמונות מסוימות שמזכירות תמונות מסוימות אחרות... זה לא אנשים שבאמת מזכירים את אורלי. זאת אומרת למשל... למשל השחקנית האמריקאית אנדי מקדואל מאוד דומה ליעל אבקסיס, לא בתמונות מסוימות, אלא באמת. ובאתר זה פשוט מן צירופי מקרים כאלה...

למעלה