שאלה לדיון

שאלה לדיון ../images/Emo175.gif

האם לדעתכם הבנות שסימו בעבר הרחוק בעיקר באמת ובתמים חיות ומנהלות את חייהן על פי ועם הכלים שהן רכשו בבית ? אני חושבת שטבע העולם הוא לשכוח. אולי לא לגמרי, אבל צרות החיים והשיגרה גורמים לזמן לעשות את שלו ולחזור להרגלים ישנים. לא אומרת שב100% אבל רוב הדברים ככה... לצערי הדבר היחידי שלא מלמדים בבית "מתחילות מחדש" הוא איך לא לחזור להרגלים ישנים. ואיך לשמור על דפוס התנהגות בריא קים, לדעתי צריך טיפול יותר עמוק שאין את הזמן לעבוד עליו בבית. בבית נותנים את הכלים הראשונים לעבודה.ולכן לצערי האופריה בטקסי הסיום כשמגיעים לחיים האמיתים בלי לווי מתפוגגת! (אף אחד לא משלם לרונדה או איאנלה או ד"ר סטן על שרות אקסטרה)

היא אמרה...לא בטוח ממש התכוונה..

מצלמות. ריטינג.. חשוב היה לה שיזכרו אותה. זוכרת? רק היא היתה עם רנה בחדר. היא והמצלמות אולי בחודשים הראשונים.. אבל את לא באמת מצפה שרנה תתקשר אליה עם דילמות במשבר גיל ה40

ממש לא ! איאלנה התכוונה לזה

רוב הנשים שנשאלות אם הן בקשר עם המאמנות עונות שכן! הן באמת מאמנות לכל החיים

מורי, אני מקווה שאת לא באמת מאמינה בזה..

זו באמת נאיביות. כי המציאות עולה על כל דמיון.

Y. Welis

New member
אני לא יודע אם לכל החיים, אבל לפרק זמן ארוך

כי היא מרגישה אחריות על מה שעשתה איתה. אם היא לא תרגיש אחריות, זה יסתור חלק גדול מהדברים שהיא מקדמת ומעבירה. אם כי אישית נראה לי שהיא היתה קשורה יותר לטוואנדה וראתה בה כמעט בת אובדת.

אני מאמינה שכן../images/Emo45.gif../images/Emo27.gif

אפילו חלקית
אני בספק אחרי שבילו את כל הזמן יחד הן לא ישמרו על קשר.. אחרי הכל הן עברו תהליך יחד ואני בספק אם לא יהיה להן קשה ךלאחר העזיבה.. ולכן צריכות תיכה מרחוק... ואכן ישנה איזשהי אופוריה.. אבל זו המטרה... לתת לך כלים ושתדע אתה להשתמש בהם טוב ללא עזרה נוספת כי אחרת איך תוכל לעמוד על הרגליים לבד

למעלה