שאלה לדיון

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שאלה לדיון../images/Emo141.gif

חריזה בשירים חוץ מ"יש לי סיכוי" ואולי קצת תחרות כלבים...לא חשבתי על עוד משהו אילו עוד שירים הוא כתב בחרוזים? מה אתם מעדיפים- עם חריזה או בלי? לי אישית פעם כשהייתי קטנה נורא היה חשוב לכתוב שירים עם חרוזים... ופתאום אצל אביתר, אני מרגישה שאין צורך- השיר טהור כמו שהוא, והלחן מרכיב אותו נפלא, כאילו לחרוזים אין יותר מדי ערך מוסף אצלו. מה אתם חושבים?

TEENAGER1

New member
אני ממש מסכימה עם מה שכתבת.

"השיר טהור כמו שהוא, והלחן מרכיב אותו נפלא, כאילו לחרוזים אין יותר מדי ערך מוסף אצלו." השירים שלו כל כך יפים ככה, שעד עכשיו אפילו לא חשבתי על זה שאין חריזה כמעט. פשוט לא צריך את זה

A N I g M A

New member
אני חושבת כמוך:]

האמת שגם לי היה קטע כזה. כשהתחלתי לכתוב כל הזמן ניסיתי שיהיו חרוזים, וזה מאד הרס את רצף המחשבה, לפעמים גם את המשמעות של מה שרציתי לכתוב. הוא מצוין בלי חריזה, והוא מעביר את הכוונות שלו מצוין

MikeY fReAk

New member
דעתי../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

לא שונה מהדעות שנכתבו כבר.. חרוזים זה מאוד מגביל, ולפעמים אפילו נשמע ילדותי ולא רציני. לא תמיד חרוזים זה מה שעושה את השיר.. האמת, משוררים שכותבים בחרוזים וזה יוצא טוב זה די נדיר (תקנו אותי אם אני טועה). קיצר, אולי יש דברים שמפריעים לי בשירים שלו (מינורים), וחרוזים זה הדבר האחרון שיפריע לי. נ.ב רעיון נהדר לדיון:)

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חחח../images/Emo141.gif

תודה לא היה יותר מדי מה לדון בזה זה פשוט שנפל לי האסימון וזה היה לי כל כך מוזר ששירים בלי חרוזים יכולים להיות שירים. ועוד איזה. מה למשל אחר מפריע לך בשיריו? (אפילו מינורי) ויש עוד שירים שחשבת עליהם של אביתר- שיש בהם חריזה?

טוב...

בתור מישהי שכותבת, אני סוגדת לאנשים שהכתיבה שלהם נטולת חרוזים כי אני משום מה [אחרי המון שנים של כתיבה] עדיין מסתתרת ברוב המקרים מאחורי חרוזים ואני מסכימה לחלוטין שיש מקרים שזה ילדותי, מפגר ומגביל... [דוגמאות בדפיוצר שלי בבמה..
] אבל, יש גם מקרים שבהם זה פחות מורגש והמסר עובר מצויין למרות ובגלל החריזה ככה שאני מאמינה שכל אחד והצורת כתיבה שלו וכל אחד מוצא את הדרך שלו להביע את מה שהוא רוצה. אני מכירה מהון שירים מדהימים שיש בהם חריזה וזה לא מפריע ואפילו תורם... בקיצור, אין לי דעה... אביתר כותב מדהים, בלי חרוזים. ויש אמנים אחרים שאני מכירה שכותבים מדהים עם חרוזים.. זה תלוי בבנאדם ובדרך שלו להביע רגשות...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
קראתי../images/Emo141.gif

את הדפיוצר שלך בבמה...נהדר:] טוב ששמת אותו בחתימה. אפילו נהניתי מהיצירות האהובות עלייך. לגבי החריזה אני מסכימה! ורציתי לשאול- אותך ובכללי, יש עוד שירים שמצאתם שיש בהם חריזה חוצמיש לי סיכוי? מעניין אותי ורציתי להגיד לך משו בלי קשר בכלל תחשבי- כל מעריצי אביתר בנאי, אני מאמינה שאלו שאוהבים אותו באמת יכנסו לפורום. ותחשבי שמכל אנשי הפורום את בערך ה"הכי" מכולם. האם את המעריצה מספר אחת?

../images/Emo12.gif

וואו, כמה מחמאות בהודעה אחת...
תודה מותק... אני ה"הכי" מכולם
אמא... אממ.. יש מצב... לא יודעת. האמת שזה נשמע מטומטם אבל אני לא אוהבת את המילה "מעריצה" אני מאוד מעריכה אותו ואת המוסיקה שהוא עושה... אני חושבת שהוא גאון.. אבל אני לא "מעריצה" אותו. אני מאוד מכבדת אותו, אבל זה תלוי מה את מחשיבה כ"הערצה"... יכול להיות שאת צודקת... נראה לי... חחח הסתבכתי...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מעריצה../images/Emo141.gif

זה איך שאת תגדירי את זה. גם ההערכה הענקית הזאת שלך, נחשבת להערצה לטעמי. טוב, אולי לא. נשנה את הנוסח- האם את המעריכה מספר 1? וכמובן כרגיל, את עונה רק על חצי ממה שכתבתי
חח

../images/Emo10.gif

נו, תרחמי עליי.. אני חולה ואין לי כוח לחשוב עכשיו אם יש עוד שירים עם חריזה אצלו... יש קצת חריזה לא מורגשת בכלל ב"מתי נתנשק" נראה לי ואני לא חושבת שיש עוד... אבל אני כרגע לא חושבת בכלל אז... אל תתפסי אותי במילה... אני מבטיחה לחשוב מחר יותר לעומק ואם אני אמצא עוד שיר אני אומר לך...
ולגבי מספר 1- אני לא מכירה את האחרים אבל אני משערת שאם תהיה "תחרות" אני די בטוחה שאני אנצח...
גם איתו וגם עם מאיר
[אני חייבת להזכיר אותו, זה בלתי נשלט.. תסלחו לי...] אבל לכי תדעי... ה"הערצה" שלי מסתכמת בידע עצום והערכה וכבוד מאוד מאוד גדולים... אולי יש כאלה שזה מתרחב אצלם לעוד תחומים... אין לי מושג...

אממ...

כן, נראה לי... כל מיני כאלה... [למרות שהשבוע מעדתי והתרחבתי גם לשם... התנהגתי כמו ילדה בת 12 וביקשתי ממאיר לחתום לי ולהצטלם איתי... |הולכת להתבייש בפינה| אבל, אבל... נו, הוא מותק מה אני אעשה
] בכל אופן אני מדברת על כל הרעיונות המוזרים של "אביתר תעשה לי גדוד" או כאלה שאני לעולם לא אעשה גם כי זה אידיוטי ומביך אותם נורא וגם זה נראה לי כמו דבר חסר כבוד ומיותר לחלוטין.. בקיצור, יש לי גבולות ברורים שמשום מה יש אנשים שזה מאוד מטושטש אצלם... אין לי ממש דוגמאות לא מעפנות כרגע...

למעלה