שאלה לדיון

omer wild

New member
שאלה לדיון ../images/Emo12.gif

מה אתם חושבים... קמילה ולואיסנה מסתדרו טוב,לא כשהן משחקות ביחד...כאילו בזמן שהן רק שתיהן עם פלי ובנחה... או בהופעות וכל מיני...כי אחרי הכל יש בינהם הפרש של 3 שנים
זה לא ממש שמנה...אבל בכל זאת אולי קמי חושבת שלו קצת קטנה (מממ...לא נראה לי) או אולי מבחינת הילדותיות וכל זה... קיצר תנו תגובות מה אתם חושבים

לקמילה יש מזל שהיא חברה של...

לואיסנה אני חושבת שהן מסתדרות מצוין ולהפך קמילה נראית יותר קטנה מלואיסנה ולואיסנה נראית בת 18... בקיצור אני בטוחה שהן מסתדרות מצוין!!! הלוואי הייתי במקום קמילה כאילו לא קמילה לא לא חס וחלילה אלא פשוט חברה של לואיסנה...

גם אני חושבת שהן מסתדרות טוב...

כי לא יודעת אפשר לראות גם בראיונות לדוגמא שהן דיי ביחד כזה וגם אני חושבת שהן מסתדרות כי הן בעצם כל הזמן ביחד גם בצילומים גם בסדרה גם בהופעות גם בראיונות וכו´ אז הן חייבות להסתדר ובטח הן לפי דעתי גם מאוד קרובות וגם אם הן לא היו מסתדרות אז הן היו מתלוננות על זה למפיקים!!!! והינה סתם עוד תמונה באיכות דיי טובה...

HoNeY14

New member
אני חושבת ש...

כולם שם על הסט הם כמו אחים כי הם מכירים אחד את השני כבר כמה שנים טובות אז זה שונה מאשר חברות עם הפרש של 3 שנים...

חוץ מזה

גם בנחה ופלי ולו וקמי מסתדרים מצויןן למרות שי בניהים הבדל בגילאים פליפה בן 20 עוג כמה חודשים לואיסנה בת 15 קמילה בת 18 ובנחה בן 17

omer wild

New member
עוד משהו שאי חושבת שהן מסתדרות!!

אני מתארת לעצמי שהן מסתדרות די טוב...רק רציתי לתת את השאלה באופן של הגילים ושטויות כאלה...ועובדה זה עבד
ומי שנתנה לנו את התקצירים של מחר (אני חושבת שזאת שיר)... אמרה שקמי בפספוסים לא יכלה להרביץ ללו

למעלה