שאלה לדיון - יחסים

vitekriver

New member
שאלה לדיון - יחסים

אני לא יודעת מה אחוז הסטרייטיות בפורום אבל סתם חשבתי שזה יהיה נושא חביב לדיון כיצד הסדרה לדעתכם נתפסת בעיני אחרים בתור סטרייטית אני רוצה להגיד שהסדרה מאוד עזרה לי לקבל יחסים ואנשים שונים אני מודה שלא היה לי קל לראות בנות מתנשקות ושוכבות אבל בזכות הסדרה הזאת הבנתי שאהבה זה מה שחשוב את העיניין עם מקס לא כ"כ הבנתי גבר בתוך גוף של אשה וכל זה אבל גם זה לא משנה לי כבר וגם ההיא שהייתה דלוקה על קיט בעונה השנייה שכחתי מה שמה היא נתנה לה את הכסף אצטט את אליס המצחיקה i fallow the heart not the anatomy כפיר רוצה לציין שבניגוד אלי לא היה לו אף פעם התנגדות לכל סוג של קשר (מתלהב אחד)

chen1682

New member
בתור אחת שלא יודעת

כשאני רואה את הסדרה אני חושבת בעצם מה רע בלהיות לסבית? העולם יפה, אבל תכלס הם סתם מייפים את העולם הזה, כולן שם יפות ודוגמניות, נכון שלא הכל תמיד מסתדר ביחסים בסדרה אבל כשאת רואה את הסדרה את אומרת לעצמך שזה לא רע להיות לסבית, ושאם תצאי מהארון יקבלו אותך ויהיה טוב... אבל לא תמיד זה ככה וזה מה שחבל..

Shiri from the block

Active member
דווקא לא נכון הם הראו בסדרה עד כמה זה קשה לצאת מהארון.. להזכירכם את דיינה, והתגובה של אבא של בט' לטינה.. וכשמקס גילה להיא שהוא יצא איתה שהוא זה בעצם היא, והיא קראה לו "פריק" וברחה. אבל כן, אני מסכימה שלרוב הם נורא מייפים את זה. כל אחת שם משיגה מי שבא לה גם אם היא תיהיה הכי סטרייטית שיש

vitekriver

New member
זה די ברור שמייפיםאת הכל

תוך כמה פרקים ההורים של דיינה עברו מבכי וצעקות לדיבורים עם דיינה והמעצבנת ההיא על חתונה וכל הסידורים זה ממש שיא ולמה שלא יעשו 22 פרקים ל 40 דקות במקום 13-12 של 57-54 דקות

Shiri from the block

Active member
אצלי הסדרה נורא השפיעה עלי.. לפני הסדרה לא הייתי סגורה על עצמי בכלל, וגם לא נכנסתי לקטע של הגדרות. ואחרי הסדרה זה גרם לי להבין מה אני באמת והוציא אותי מההכחשות שהייתי חיה בהם../images/Emo6.gif

Gas Panic

New member
וואו, חתיכת שאלה.

למען האמת, הסדרה לימדה אותי המון. לאו דווקא על לסביות. ואני מודה, גם לי היה קשה לראות בנות מתנשקות לפני שהתחלתי עם הסדרה. לא הייתה לי בעיה עם הרעיון, אבל לראות את זה פשוט היה לא רגיל (לא מתוך גועל או דחייה, אלא מחוסר הרגל). זה גרם לי להיות הרבה יותר פתוחה. וללא ספק, אני רואה את העולם דיי אחרת. אני לא יודעת אם אני מגזימה, אבל זה פשוט ככה - העולם נראה לי שונה. אני חושבת הרבה יותר על נטיות של אנשים, על כימיה בין אנשים. כל העניין של מקס היה דיי מעניין, אף פעם לא התעמקתי יותר מידי בטרנסג'נדרים, למען האמת - אף פעם לא יצא לי להתקל בסיפור כזה. אבל יותר מכל, אני חושבת שהסדרה דיי מראה מה זה חבר טוב (יותר לעניין - חברה טובה). כל הסצנות הקבוצתיות, הדרמות בין הדמויות - בסדרה הזאת תמיד כשיש איזשהו פיצוץ דרמטי לדמות אחת ישר תבוא תמיכה מצד דמות אחרת.

FireInsaid

New member
ממ,

אני התחלתי לראות את הסדרה בעצם כי התעניינתי בכל העניין של בת אוהבת בת וזה, כבר ידעתי שאני בי אני חושבת. הסדרה נתפסת בעיניי כדבר נפלא. ת'אמת, לפי הסדרה, אפשר לחיות חיים מלאים ורגילים כשיוצאים עם בת - אבל שוב, לא כל הזמן, תמיד יש מי שיעיר לך. בסדרה הם מראים את הקטע עם ההערות הרבה פחות, וכמו שכבר אמרתן, באמת כולן שם, אפילו הסטרייטיות, נהפכות ללסביות XD לדעתי זה יהיה story line ממש טוב אם הן יכניסו לסדרה מישהי שמתאהבת בסטרייטית, הסטרייטית מבולבלת ואז דוחה אותה. משו סגנון אבודות והוזות חח. חוצמזה שזה מצב ממש ממש ראליסטי בעולם הלסביות. חוץ מזה? הסדרה הזאת מדהימה, מצחיקה, מרגשת. ואני בעצם מאוד אוהבת את החיים שהן חיות שם בLA בסדרה. אם זה ככה גם במציאות, אני עוברת לשם

Shiri from the block

Active member
כנ"ל! אני בכל מקרה מתכננת לגור שם בעתיד, לעשות סרטי אנימציה../images/Emo152.gif

למעלה