שאלה לדיון - טינה

vitekriver

New member
שאלה לדיון - טינה

כל העיניין התחיל משיחה שלי ושל דבי (אין עליך ועל פי הגולדסטאריות האהובות עליי חח בקרוב חתונה) בכולופן אחרי צפיה בפרקי הסדרה פתאום הוארתי בהבנה לגבי טינה אז חיפשתי וחיפשתי מצאתי קטע ואני אתרגם אותו ועליו נדון אם יבוא לכן אני מעריצה אדוקה של TLW ועוד יותר של טיבטי וכמו שמעריצה אחת בOURCHART אמרה: אם אני אשתיק את הטלווזיה אני בטוחה שאשמע כל מעריצה צורחת מרוב שמחה" (כוונתה על הנשיקה ב504) בעונה הראשונה:בזמן שממש אהבנו את בט שנאנו את מעשיה. ואת הכאב בפנים של טינה כשהיא הבינה את הבגידה ואחרי הסקס הזועם ביניהם היא הופיעה שבורה בבית של אליס. טינה תמיד טיפלה בבט גם כשהיא הייתה חלשה כמו בסצינה במקלחת באותו היום. בעונה השניה:בט נלחמת, בועטת וצורחת לתוך חסדינו וזוכה בגופה מוחה ונשמתה של הגברת שלנו בחזרה. בט נותנת לטינה לקחת פיקוד ומקבלת את כל התנאים שלה לחלוטין אפילו בזמן שאנחנו רוצים לצרוח שלא תתעלל בה יותר מדי ואנחנו רוצים להעיף את הלנה לארץ רחוקה רחוק רחוק מהזוג היפה שלנו בעונה השלישית:חשבנו שאנחנו משתגעים כשטינה עושה את המעשה הלא יאומן ועוזבת את בט שעבדה כל כך קשה להשיג אותה בחזרה לגבר! בט... :( בעונה הרביעית:יש לנו מטרה חדשה להאשים, אני אוהבת את גודי עד רמה מסוימת אבל יותר מטיבטי שלנו? אין מצב. אבל דמותה הייתה הכרחית קודם בגלל שהיינו צריכים שבט תחלים מאובדן טינה ועוד לגבר לא פחות ולא יותר. היינו צריכים שבט למרות שהיא דמות כל כך חזקה שתהיה גם חזקה מבפנים שוב. היינו צריכים שטינה ממש תחשוב מה היא רוצה מהחיים שלה וגם במובן מסוים תסבול ותלחם למען בט בגלל שהיא זאת שעשתה את העזיבה הפעם. היינו צריכים שטינה תישאר הדמות החזקה שהיא נעשתה אבל עדיין רכה מספיק להודות שהיא עדיין מאוהבת לחלוטין בבט היא אפילו הצליחה לא מעט בחלק "נהיה חברות" עם בט, אין ספק התקדמה. בעונה החמישית:עכשיו אנחנו רוצים שבט וטינה יחזרו לא משנה מה, גודי לא רעה לבט אבל אנחנו רוצים את בט וטינה שלנו. בט לא יכולה להתחייב באמת לגודי כי הלב שלה שייך לטינה וככה זה תמיד היה לא משנה מה. העיניין הוא שבט צריכה את טינה וטינה צריכה את בט המפתח הוא שהן מאזנות אחת תשניה. האם אנחנו שונאים את טינה על כך שהיא עזבה את בט ועוד למען גבר וזה פגע בבט המון. האם אנחנו מאמינים שטינה לסבית ב100% או שאנחנו מאמינים שטינה פשוט 100% מאוהבת בבט ולא רוצה אף אחד אחר (גבר\אשה)? בואו נזכור שכשהן נפגשו עוד בתחלה טינה יצאה עם גבר כשבט גנבה אותה ממנו והן התחילו לצאת. בעונה ה3 טינה עזבה את בט כי היא לא הרגישה שלמה עם עצמה. בט בגדה בה נכון אבל טינה באה לבט ואמרה לה שהיא רוצה לחשוב על להיות עם גבר היא עדיין לא בגדה בנקודה הזאת אבל בט נסגרה בפניה ובמקום לבחון את מערכת היחסים ביניהן ואת עצמה או לשאול את טינה עוד על זה היא נאטמה. אני מאמינה שזאת הסיבה שטינה עזבה את בט כי היא הרגישה שלהיות עם גבר קל יותר כי זה בעיקר פיזי. אני יודעת שרובכם לא תאהבו את זה אבל אני באמת מאמינה שטינה בי אבל 100% לחלוטין מאוהבת בבט שום גבר או אשה לא יכולים להיות יותר חשובים או יקרים לטינה מבט. זאת הרגשתי וזה מבוסס על העובדה ש*מעולם* לא הכרתי לסבית -אשה שרק אוהבת נשים, שנהנת לשכב עם גברים ביותר ממקרה אחד או שניים, תסתכלו בעונה 3 שוב ותראו שטינה נראת שהיא עושה חיים לא רק זה היא לא הצליחה להחזיק שום מערכת יחסית מלאה מאז שהיא ובט נפגשו לראשונה שוב הלנה, הנרי, קייט ארדן או ברנדה שינו את זה. ואח"כ בעונה הבאה היא מסתכלת על בט ומבינה שהן יותר מסקס הן היו נאהבות ושותפות מלאות ועובדת קצת בשביל להשיג אותה, לא צריכה האמת כל כך הרבה סבל כי בט מעולם לא ממש יכלה לעמוד בפני הבלונדה לקחתי 99 אחוז ממה שכתבתי מהלינק הבא http://www.ourchart.com/node/291955 הנה משהו לסיום http://www.youtube.com/watch?v=zuIAW6wYLt8&feature=related ואחד אחרון http://www.youtube.com/watch?v=BUO7WUzSGf4&feature=related

Shiri from the block

Active member
דיון מעניין ואני אענה בהזדמנות, פשוט המוח שלי עמוס במחשבות שלא עוזבות אותי ואני לא ממוקדת מספיק. אני אחכה למחר בצהריים כשאני אהיה עירנית יותר ויהיה לי כוח לחפור. כי יש לי הרבה מה להגיד

Shiri from the block

Active member
יאללה מגיבה (איפה כולן?../images/Emo2.gif) "האם אנחנו שונאים את טינה על כך שהיא עזבה את בט ועוד למען גבר וזה פגע בבט המון." למה לשנוא את טינה? אני לא מבינה. לטינה היו כל הסיבות לעזוב את בט'. בט' היא שתלטנית שלא מתחשבת כמעט באנשים אחרים וכל שנייה בוכה ומתבכיינת ששום דבר לא הולך לה. איך טינה לא תעזוב אותה? היא לא העריכה אותה בכלל. חוץ מזה שטינה היא בי, וביסקסואלים הם קצת בעייתים כי תמיד הם ירצו להרגיש את הצד השני שוב באיזשו שלב. אז טינה הרגישה שכרגע היא רוצה להיות עם גבר, אני מבינה אותה לגמרי. לא צריך לשנוא או לכעוס עליה בגלל זה. היא הרגישה שזה מה שהיא צריכה לעשות והלכה אחרי הלב שלה.. עכשיו, ברור שהיא מאוהבת בבט' ואף פעם לא תאהב אף אחד כמו שהיא אוהבת אותה. הן נועדו אחת לשניה. "אני יודעת שרובכם לא תאהבו את זה אבל אני באמת מאמינה שטינה בי אבל 100% לחלוטין מאוהבת בבט שום גבר או אשה לא יכולים להיות יותר חשובים או יקרים לטינה מבט. זאת הרגשתי" את אומרת שזאת ההרגשה שלך.. אבל זה לא ידוע שזה ככה? ברור שטינה בי. ברור שהיא מאוהבת בבט'. וברור שבט' הכי חשובה לה. לא נראה לי שמישו אי פעם התווכח על זה.. בכל אופן, לדעתי טינה בסה"כ היא דמות אחלה. כן בעונה הראשונה היא הייתה נורא למל"מית כזאת ורדומה. אך במהלך העונות היא התפתחה. לדעתי דווקא בגלל שהיא הייתה בלי בט' היא התפתחה והגיעה לאן שהיא הגיעה. לא נראה לי שזה היה קורה עם בט' כי עם בט' זה הכל קשור אליה, איך היא מרגישה, מה היא חושבת שצריך לעשות. היא זאת שמחליטה קיצר.. ועכשיו טינה התחזקה וגם לה יש עמדה משלה, וסוף סוף בט' מקבלת את זה ושתיהן עכשיו באותו מקום ומבינות אחת את השנייה.

vitekriver

New member
שכחתי משהו קטן

לא אני כתבתי את זה רק תרגמתי מה שמישהי כתבה היה הציטוט שלי לקחתי 99 אחוז ממה שכתבתי מהלינק הבא http://www.ourchart.com/node/291955

vitekriver

New member
אני מסכימה עם דעתך

אני גם חושבת שהיא בי אבל לחלוטין מאוהבת בבט טוב היא מדהימה איזה זוג מושלם למרות שכל כך כאב לי כשטינה הייתה עם הנרי המטומטם הזה מזה שנאתי אותו ואותה בל מזל שהיא התעשתה והעיפה את גודי כולי רגשי כי החבר בחו"ל

Euterpe

New member
אני מסכימה איתך, אבל מכיוון

שלא סיימתי לראות עדיין את כל הפרקים- אני לא יכולה לומר סופית מה דעתי. הרגע סיימתי בפעם השניה את העונה הראשונה שראיתי מזמן בחלקים (איזה מבורך האתר הזה!) וממש בכיתי בפרק האחרון כשטינה מגלה שבט בגדה בה עם ההיא, איך קוראים לה, מהגלריה. ממש ריחמתי על טינה באותו רגע, כשהיא פשוט עומדת וצועקת- "פאק יו פאק יו פאק יו!!!" איזה מאה פעמים. ובט מעצבנת אותי, שהיא כל פעם עושה משהו ומצטערת או שהיא כמעט תמיד במצברוח מעצבן. אבל טינה לגמרי מאוהבת בה.

vitekriver

New member
אל תזכירי לי את הסצינה הזאת

באותו רגע חשבתי על חבר שלי ואיך הייתי מרגישה אם מישהי ק היתה מנשקת אותו עזבי שהוא היה שוכב אחתה הייתי משתגעת והסצינה הזאת לדעתי אחד החזקות אם לא הכי חזקה בסדרה פשוט איך אומרים מאסטרפיס

למעלה