שאלה לדיון בנוגע לטריילרים

Colfax

New member
שאלה לדיון בנוגע לטריילרים

האם אתם צופים בטריילר לפני שאתם מחליטים לצפות בסרט? או שאתם מעדיפים לא לצפות כדי שזה לא יהרוס את הצפייה בסרט. כל פעם שאני צופה בסרט גרוע, אני אומר לעצמי שהייתי צריך לראות את הטריילר קודם. הרי על פי הטריילר אני אמור לדעת אם אני אוהב את הסרט או לא. למשל, נמנעתי מלראות את הסרט "פוסטמן" (של קווין קוסטנר) מכיוון שהטריילר לא הרשים אותי בכלל. הבנתי על פי הטריילר שסרט טוב זה לא. אני דווקא אוהב לבוא לצפות בסרט בלי שאני יודע עליו כמעט שום דבר. אבל ככה הסיכוי שאני אצפה בסרט שאני לא אוהב גדל משמעותית.

GK_FF

New member
גם בלי קשר לספויילרים...

אני פשוט מרגיש שטריילרים הרבה פעמים לא מייצגים בכלל את הסרטים שלהם ולכן אני בצורה גורפת לא יכול להאמין להם. כבר יש לי דוגמאות של סרטים שהתרחקתי מהם בעקבות הטריילר שלהם וכשלבסוף ראיתי אותם גיליתי שהטריילר ממש עשה להם עוול, או להפך סרטים שאהבתי וכשבדקתי את הטריילר שלהם מאוחר יותר חשבתי שערכו אותו ממש רע. ואין טעם להזכיר את אלפי הטריילרים שמשכו אותי לראות סרטים משמימים, מטומטמים ונשכחים...

yaeli54

New member

יותר מדי סרטים נהרסו לי , כי כל הבדיחות, קטעים מפתיעים הופיעו בטריילר.
טרילרים טובים צריכים להיות כאלה שלא מגלים את הסרט , אלה ממתגים אותו מראים שהוא קיים ,
דיסני ופיקסאר מצויינים בדברים האלה. טרילרים טובים נוספים הם כאלה שכמעט ולא חושפים קטעים
מהסרט אלה משאירים את הצופה במתח וגורמים לו לרצות ללכת אליו , טרילר שממש משך אותי היה
למשל של קלוברפילד.

aשרון

New member
טריילר זה הסמי טריילר שלפני המשאית הגדולה....

אם לא הבנתם את המשפט למעלה הסרו דאגה מלבכם, אני שותה עכשיו פאנטה (פאנטה=סחי בלטה).

אני אוהב לצפות בטריילרים, לראות תמונות ראשונות של הסרטים שחיכיתי להם מהרגע שבו הוכרזו להפקה.
לשאול שאלות ולחכות לתשובות במהלך הסרט, לראות איך הקטעים השונים מתחברים ביצירה הסופית ועד כמה הם חשובים או זניחים בסרט עצמו .
משפטים או תמונות שהטריילר מנציח רק לאחר שנים שהסרט יושב לך טוב טוב בראש, אתה רואה שוב את הטריילר ואומר וואו הם עשו עבודה נפלאה בעריכה שלו, ממש משקף את הסרט.

ומאידך, אני לא כל כך אוהב טריילרים שמספרים את כל מה שקורה בסרט, או שחושפים ספויילרים מיותרים (אבדון anyone), או שמשתמשים בקריינות דרמתית מיותרת.

בסופו של יום, טריילרים זה לשיווק ופרסום המוצר, כן לצפות לא לצפות, העיקר שהסרט יהיה טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BlackUnicorn

New member
רואה כמעט תמיד

אבל אם זה מסוג הטריילרים שהם באורך של איזה 3-4 דק' (יש כאלה!) אז אני לא רואה כדי שלא יהרוס לי.
בד"כ יש לי יכולת טובה להבחין האם סרט יהיה לטעמי או לא, לפי הטריילר שלו (יש שיגידו נבואה שמגשימה את עצמה... אני לא יודעת).

mrpink3

New member
אני אף פעם לא צופה בטריילרים

כולם משעממים אותי

sky121

New member
הנה דוגמא לטריילר

שנערך בצורה כזאת, שאין צורך לראות את הסרט עצמו.

yaeli54

New member
אלוהים אדירים. . .

הטריילר הזה הוא צורת זלזול גס בשכל האנושי, לאף צופה לא מגיע שהתייחסו אליו ככה. . .

GK_FF

New member
מצחיק ממש...

למרות שתכלס צריך לראות את הסרט כדי לראות עד כמה הטריילר הרס חחח

אבל זה בהחלט נראה הורס את הסרט

Murdock18

New member
ברור, אני צופה בטריילרים.

זה מגביר ציפייה, שמבחינתי זו הרגשה מצוינת ומספקת כשהיא בשמיים.

אני כמעט ולא רואה טריילרים...

בשבילי טריילרים זה ספיוילר אחד עצום, אפילו אם מדובר בחצי דקה. לרוב, אני גם לא צריך טריילר כי מראש אני יודע מה מעניין אותי ואת מה אני הולך לראות.
אני אראה טריילר רק כאשר אני לא שמעתי על הסרט וזה קורה לרוב כשמדובר בסרטים מלפני כמה שנים שלא משכו כל כך הרבה תשומת לב.
וכמובן HONEST TRAILER, את זה אני תמיד רואה...

למעלה