שאלה לגרושים שכאן

א פרסקי

New member
שאלה לגרושים שכאן

איך אתם מתחלקים בחגים? פסח בפתח וכולנו במתח חג אצלי ערב חג אצלה? הכל אצלי הכל אצלה? תעזרו כאן לפני שיהיה באלגן ואז לא אחזיר בגדים חדשים ותיקים

רוצה לדעת מה רשום או מה קורה בפועל??

לפי ההסכם החגים אמורים להיות מחולקים חצי חצי לפי שנים, היינו אם השנה פסח אצלי, שנה הבאה אצלו. בפועל - את כל החגים הם חוגגים איתי ובד"כ גם הוא מוזמן (זה מה שקורה כשהמשפחה שלו לא משהו בלשון המעטה...) אבל מה הבעיה להתחלק? איפה היו הילדים בשנה שעברה?

מזמן הפסקנו לעשות רשימות...

מסתדרים בינינו ומתחשבים ברצון הילדים - בטח שהגדולים. בליל הסדר השנה הילדים אצלי. המשך החג ממש לא ידוע.

אפשר להתגרש מימך המנהל? ../images/Emo99.gif

היפה שלך יודעת שאני אשה נוחה ונינוחה ושאני לא קנאית
(כפרעליה
) בעתם יותר טוב לשאול אם יש לך מישהיא להכיר לגרוש שלי... ברגע שתהיה לו סיבה לעשות רשימות קניות לאהבה חדשה בחייו אולי הוא כבר לא ירגיש צורך לעשות רשימות איתי

בטח שאפשר להתגרש ממני...

כמה מזונות תשלמי לי?
תתעלמי מהרשימות. עם הזמן הן תוספות גוון צהוב עד שמתפוררות :) ובכלל מה את עושה כאן? במקום לשבת על הזמנות + מצגת את סתם מורחת ת'זמן.

שנה שנה

שנה שעברה אצלי, השנה אצלו וחוזר חלילה החופש מהלימודים השנה כ-20 יום!!! (ד"ש ללימור לבנת על ההשקעה בהשכלת ילדינו)
אז הם 10 ימים אצלי ואז 10 ימים אצלו ארוך ולא קל... מזל שיש מצלמות אינטרנט

אצלינו חילקנו - שנה אצל אמא ושנה אצל אבא

כלומר שנת חגים שמתחילה בפסח מסתיימת בפורים - וכל החגים אצל אותו הורה ואז מתחלפים.

ומה לגבי

הגרושות שכאן?
בדרך כלל שנה שנה חג חג ראש השנה אצלי, פסח אצלו ושנה אחרי זה מתחלפים כמובן שאם רוצים ומבקשים תמיד אפשר להתחלף בחגים תלוי בנסיבות ובמארחים :))) אפשרי גם לחלק את זה במהלך החג, מכיוון שלא חסר אצל היהודים ארוחות חג תמיד אפשר ערב חג בצד אחד ערב חג שני בצד שני השנה למשל ערב פסח הוא אצלו וגם חצי מחופשת בית הספר את ההורים שלי שלחנו לחגוג בבית מלון (נפל על יום ההולדת) ולכן יש לי פטור השנה מלמצוא את האפיקומן
מה שמשאיר לי אופציות פתוחות לבלות איך שבא לי <בתכנון להכין מזוודה, יום לפני להכנס לדקה התשעים ואולי
. . .>

../images/Emo45.gif

גם אני קיבלתי פטור השנה ממים צהוב עם קניידלעך ואבלה את ערב החג עם הדיילות הסובייטיות של אירוסוויט מעל שמי קייב בדרך לתאילנד
אגב, גם לי זה נופל על יומולדת... יודעת איך אומרים יומולדת שמח ברוסית?

../images/Emo9.gif

דאן ראג'דניה
וואי אז נולדת ביום הולדת של אבא שלי??? אני רק מנסה לחשוב מה זה אומר לגבי הפוטושופ ההוא . . .
<לא לשכוח פוט מסאז' וכמה שיותר>

פרויד מתהפך בקברו ../images/Emo156.gif

שלא לדבר על כל מי שסובלת מתסביך אלקטרה
אני אומנם יותר אשה של הנד ו-הד מסז' אבל הסכמתי בטיול הזה להיות עם "ראש פתוח"

יערית

New member
יש מה שכתוב

ויש מה שקורה בפועל. מה שכתוב הוא שמתחלקים בחגים שנה אחר שנה, מה שקורה בפועל, אין לי מושג מה יקרה בכל חג, זה מאד תלוי אם אצלו אוכלים ארוחת חג או שלא , מה שבטוח, הם רוב הזמן איתי ואין לי בעיה עם זה, הם שמחים לחגוג עם כל המשפחה המורחבת שלי:)

קראתי פעמיים

כי בפעם הראשונה היה נדמה לי שכתבת "כל המשפחה המחורבנת שלי"
פליטה פרוידיאנית של התת מודע שלי?

יערית

New member
את זקוקה להתחרדנות ../images/Emo186.gif

יש דבר כזה משפחה מחורבנת?????? לא בבית סיפרי
זה המחשבות שבאות מהמוח האחורי שלך :))

באומנות כמו שאומנת

אין דבר כזה שאין דבר כזה
קפצי פעם לבית הוריי ללאנצ', ייפתח בפנייך עולם שלם של אפשרויות

בדרך כלל הם איתי

היו שנים שהיו איתי בערב החג ובחג עצמו איתו. לגבי החופשות - היו לנו שנים שחילקנו את עלות הקייטנות חצי-חצי (היו קייטנות למשך כל החופשות למעט ימים ספורים) והם היו איתי כרגיל אחה"צ. השנה הסופ"ש הקרוב שלו. בסופ"ש הבא ובחג הם איתי. בסופ"ש לאחר מכן הם ייסעו אליו בשישי ויישארו עד מוצאי חג שני. בנוסף הם יהיו איתו יומיים בשבוע הראשון של החופשה.

kleo patra

New member
הוא לא יודע

שהילדים אצלי בליל הסדר כי ככה ההורים שלי נהנים וככה הם רוצים - אז הילדים אצלי, טרם עדכנתי את האקס בזה
חחחח

למעלה