שאלה לגרושים/ות

שאלה לגרושים/ות

בכל תהליך הגירושין,האם חשבתם שתמצאו יותר טוב מהקיים?האם המניע לגירושין היה שווה אתזה ביום שאחרי?

מיקי*

New member
לא מתגרשים כי חושבים שנמצא טוב יותר

אלא בגלל שהמצב הקיים כבר לא נסבל ולא מאפשר להמשיך, גם בסכנה שלא נמצא טוב יותר בחוץ. אבל ברור לי שאפשר למצא טוב יותר. לאו דווקא כי היא היתה רעה, אלא כי ההתאמה ביננו היתה לקויה

אבישגי25

New member
אני עם מיקי..

המחשבה שיש יותר טוב מהקיים עלולה להיות בעייתית ואפילו להכשיל טוב שכבר קיים וממשי בחיים שלנו.במקרים רגילים אמורים להודות על מה שיש ולנסות לשפר ולהוסיף עוד, אבל לא מתגרשים בגלל המחשבה הזאת,מתגרשים כי מרוב שסובלים ורע אי אפשר להמשיך לחיות ככה אפילו עוד שניה. אחר כך רק מגיעה התקווה והציפיה לזוגיות בריאה מצמיחה ונכונה. ככה זה היה אצלי לפחות..

נכון

אף אחד לא מבטיח שתמצאי יותר טוב, אבל להשאר ביחד מהפחד שלא יהיה יותר טוב זה זה לא נכון, . כי לפעמים עדיף להיות לבד עם כל הקושי והתמודדות מלהיות ביחד מתוסכל וממורמר. בקיצור אם המצב רע ואין מקום לשינוי פשוט לחתוך!!!! כל תהליך הגרושים עם כל הקושי שהיה וכל הקושי והתמודדת העכשויתהיה שווה את המצב של עכשיו. (ואני עדיין לבד)

לבבית11

New member
מצטרפת למה שאמרו.

המניע לגירושין היה המצב הנורא והבלתי נסבל.לא היתה ברירה אחרת. גם אני עדיין גרושה זה עדיף מהמצב שהיה.

למעלה