שאלה לגרא

דרורוש

New member
שאלה לגרא

בעלי צועק, רועם עלי בבית ובטלפון. מתעצבן מכל דבר וחסר סבלנות אלי, אך אוהב ומקנא לי בלי גבול. הבעיה שכשאני באמת מתעצבנת מהתנהגותו אני נסחפת לקללות וניבולי פה כלפיו שלא מהעולם הזה. אך עדין מאוד נעלבת מהתנהגותו וביחוד כשזה קורה בשיחת טלפון כשאני ליד אנשים. הוא גם לא דואג להחמיא לי בחברה, ולפעמים מלגלג עלי גם שם. ואז אני מקנאה בנשים שבעלם מחמיא להם ומביע הערכתו בחברה כלפיהם. מה דעתך כיצד לצאת ממעגל זה? הביא רצונו לשנות התנהגותו אך מאוד קשה לו, קשה לו לשלוט בהתפרצויותיו. ממשיך בכך למרות הבטחותיו. גדל בבית קשה ומתעלל, אך זה לא תירוץ מספק להתנהגותו. מלבד הקטע הזה בד"כ אנו זוג שמסתדר לא רע. ויש את הרצון להיות יחד. עוד מידע, אנו נשואים 4 שנים,בשנות ה30 לחיינו, אין ילדים. אני המפרנסת העיקרית בבית, בעלי תלוי בי כלכלית לחלוטין. כלומר במידה ונפרד אין לו לאן ללכת.

דרורוש בוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אמנם אני לא גרא ואני לא פסיכולוגית או כל דבר דומה. ונכון שלא היתה לנו בעיה כזו אבל..לנו היתה בעיה משפחתית (במקרה הסמפטומים התפרצו אצל בננו הבכור) בעיה שנבעה (וכיום אני חכמה יותר ומבינה יותר) ממערכות יחסים שגויות בתוך המשפחה. בהמלצת מכירה הגענו ליועץ משפחתי באזור מגורנו............ האיש שמע את הבעיה, הבין מה אמרנו מילולית ומה התכוונו להגיד........ תשובתו מצאה חן בעיננו והתחלנו טיפול משפחתי (רק בעלי ואני). 1. תוך 6 פגישות הגענו למסקנה שמיצינו את הנושא ונושאים נוספים שהיו חבויים מתחת לפני השטח. 2. הוא נתן לנו כלים להתמודד עם מצבים יומיומיים בצורה הכי חיובית והכי מתאימה לנו. 3. תמיד אנחנו יכולים ליצור איתו קשר ולהגיע לפגישות נוספות. עברו שנתיים מאז שהיינו אצלו והכלים שנתן לנו עוזרים לנו כל יום ויום. אני פשוט ממליצה לפנות ליעוץ לאדם מקצועי שאת שומעת עליו דברים חיוביים ויש לו המלצות מאנשים שאת מכירה וסומכת עליהם. יעוץ של אדם מקצועי יכול רק לעזור לשניכם. בהצלחה אורית

גרא.

New member
חיי הנישואין,עוברים כמה פזות של

משברים,כאשר אחרי זמן מה קסם האהבה הראשונית,פג במידת מה,ועומס חיי היום יום,מכרסמים ושוחקים את מערכת היחסים בין בני הזוג.כדי להתמודד עם המשבר בחיי הנישואין שלכם,על רקע האלימות המילולית,וההשפלה שאת חשה נוכח הלגלוג המופגן של בעלך כלפייך,בפרט במחיצת אנשים.אתם זקוקים מאד לשיחה אצל יועץ נישואין.יותר מכך,לטיפול משפחתי.ורצוי שתעשו כן במהירות האפשרית,לפני פיצוץ בלתי הפיך במערכת היחסים שלכם,העלול להתרחש כל רגע.

למעלה