שאלה לג'קי???

kiyossi

New member
שאלה לג'קי???

קראתי שאתה תומך בעידן- להזכירך- נחזור לשנים הראשונות שעברנו ללפיד-ועדיין לא חשבנו מחשבות פוליטיות. היום הזמירות שונות ומנסות לצבוע נשכחות באמצעות פליירים ופרחים. ציפור קטנה שהבחינה בנעשה נזכרה באותם שנים רחוקות שמר עידן היה כמדומני חבר מועצה-והתבטא נגד לפיד בכך שקרא שלא להשקיע כלום בישוב לפיד ואם יש לתושבים בעיות שיצעקו במשרד הפנים והחינוך. -האם מיודע אתה לאימרה זו???. היום אתה מבקש את תמיכתנו בך ובמועמד שלך. אנא עדכן אותנו - הציבור רוצה לדעת.

kiyossi

New member
שאלה למתמודדים-נושא הביטחון

בחוג הבית הבא שבו תהיו נוכחים אנא שאלו את המועמד לראשות החבל- האם תהיה מוכן לגור בלפיד שהינה ישוב על קו תפר- בתקופה זו של התרעות לפיגועים מצד שכנינו ממזרח, כאשר הגדר ההקיפית של ישובנו אינה מהווה מכשול. הפתרון המידי הוא קונצרטינה לעיבוי הגדר ומומלצת ע"י גורמי הבטחון כחוצץ מידי. עלות גדר זו כאשר היא מקיפה את כל לפיד היא אלפי שקלים בודדים. בכפר רות יש גדר היקיפית חדשה שהוקמה לא מזמן בסיוע המועצה ופיקוד העורף. מדוע לא מקימים לנו גדר רצינית שיכולה למנוע פעולות פחעיות או פליליות. בהזדמנות זו בקשו הבטחה לעיבוי הגדר. לתשומת ליבם של המתמודדים השונים וועד הישוב שעסוק בבנית שבילים עקומים. האם שוב

אירילה

New member
שאלה ותמיהה??

יש לי שאלה? יש עוד מישהוא בישוב שינאם בכנס של עידן, לא...כי אני לא מבין.....זה שהוא הוזז מקומו על ידי וועדה קרואה שמינתה את אריה ביבי להיות ראש העיר של לוד במקומו ,זה לא ממש משפיע על האנשים פה??? וזה שהוא לא רצה את לפיד כישוב במועצה בזמם שהיה חבר במליאה במועצה...גם זה לא משפיע על התושבים פה??? בעבר כתבתי פה בפורום שכנאה ישנם אנשים שרק הקירבה לפוליטיקה מניעים אותם לתמוך במועמד שיכול לקדמם באופן אישי ולא מיומנותו וכישרונותיו והתאמתו של האדם לתפקיד. בוחרים מועמד מתוך התאמה ויכולת ולא מתוך מניעים פוליטים. אני מקווה שההיגיון ייגבר על המניעים הפוליטים.

למה אלה שהלכו לכנס מלפיד לא עונים?

חלק מהתושבים מלפיד שהיו בכנס של פנחס עידן נמצאים בפורום הזה אז למה הם לא עונים????? שניים מהם (תושב ותושבת) כותבים פה בשם שלהם והם אפילו מפרסמים שהם מועמדים לועד ולמועצה אז למה הם לא עונים לשאלות של אירילה????? שמעתי שבאו לכנס שלו רק עשרים שלושים אנשים ובערך 10 מלפיד סוסן עשה גם כן כנס באותו ערב והיו שם איזה 1000 אנשים!!!!!!! מי שהולך עם פנחס עידן לא רק עוזר ומשתף פעולה עם אחד שהלך נגד לפיד ואחד שהעיפו אותו מתפקיד ראש העיר בלוד (איזה פאדיחה עשו לו ועדה קרואה אחרי איזה שנה בתפקיד!!!!) אלא גם מהמר על המועד שיפסיד בטוח

דבורנית

New member
קראתי ואני לא מאמינה

מסקנה: מי שנכשל בעבר צריך ללכת. אולי הרבי בכל זאת צורק

ראשית כדאי לך להאמין דבורנית

גם אני שמעתי דברים דומים וגם אני תוהה מדוע אותם פעילים נמנעים מלהתייחס כאן לשאלות של אירילה. לגבי הרבי - הויכוח איתו בכלל לא היה על התוכן אלא על הסגנון. יתכן והוא צודק ואולי עמדתו שווה ויכוח, אבל הדרך והסגנון......

דבורנית - גם אני לא מאמין

ובנושא הזה אני איתך. הרבי באמת צודק. מי שהביא עלינו את הכישלון ואת הקלון צריך לפנות את מקומו לאחרים, טובים יותר או טובים פחות אבל נקיי כפיים וללא אינטרסים אישיים.

כנס, אוי כנס!!!

מזמן לא הגבתי כאן, אבל אני חייב לאמר שתתעדכן קודם בפרטים לפני שאתה מפרסם שטויות! ראשית היו בכנס של פנחס עידן בדיוק 24 תושבים מלפיד, שנית היו בסך הכל יותר מ- 45 משתתפים כולל פעילים של פנחס עידן מישובים אחרים בחבל. כמו כן, תבדוק טוב לגבי אותו תושב ואותה תושבת - באיזה סטטוס הם נמצאים ולמי הם פירסמו שהם מועמדים לועד ולמועצה. ואחרון אחרון חביב - לגבי פנחס עידן - תבדוק טוב טוב במשרד הפנים (יש לך קשרים ענפים שם) - לא העיפו אותו מהתפקיד ולא זימנו לו ועדה קרואה - הוא זה שהאמין בדרכו שלו - עמל מול כל אלו שלא תמכו בבעיות העיר לוד והחליט כי אין מנוס - הדרך היחידה היא להשאיר את המפתחות! כן, כן, לוותר על כל הפרסום בלהיות ראש עיר כולל השכר הנכבד שמקבלים (ואם תבדוק יותר טוב, תדע שבשנה אחת הוא קיצץ בגרעון של לוד ב- 21 מיליון שקלים) ולא להמשיך במשחקים פוליטיים שלא מניבים תוצאות - ראה את חברי המליאה שהתאחדו עם סוסן רק כדי לגרום לתוהו ובוהו בישיבות המליאה במועצה (הייתי בהלם כאשר שמעתי הקלטה של אחת הישיבות האחרונות-כי הרי הישיבות ראשית מוקלטות ולאחר מכן משוכתבות לפרוטוקול). האם אלו הם האנשים שמייצגים אותי, אותך וכל תושב תמים בלפיד? האם כך כולנו נראים?

למעלה