שאלה לגומרות..

מתוקתק

New member
שאלה לגומרות..

האם אישה צריכה כוח כדי לגמור...? ז`תומרת אני יודע על גברים שגבר לא צריך, חדירה טיקטק גמירה וזהו. אני יודע שאישה צריכה משחק מקדים, והכנות. בניגוד לגבר. אבל יש מצב שאישה אומרת לי היום אני עייפה, נהנת מאוד מהכל! אבל אין לי כוח לגמור כך שחבל על הניסיון. צריך כוח בשביל זה?! התרכזות?! תודה לעונות.

CryForTheMoon

New member
אני יכולה להגיד לך...

שאני בשביל ממש להנות מהסקס,ולהגיע לאורגזמה צריכה ממש ממש להתרכז בכל האקט עצמו, בהנאה שלי, בבן זוג שלי... והרבה פעמים קורה לי שאני מאבדת את הריכוז ומוצאת את עצמי חושבת על דברים אחרים שבתם מעיקים ויושבים לי בראש - וזה דופק את כל ההנאה.

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gifגמני ככה :)

ובשביל לגמור מחדירה בכלל... אני צריכה לחשוב רק ואך על החדירה ולהתרכז בתחושות.

CryForTheMoon

New member
כע בדיוק...

אני צריכה ממש להתרכז ולכווץ למטה את העניינים בשביל להנות.:)

ד נ ה

New member
את זה עדיין לא ניסיתי...

לקבץ את העניינים למטה.. כל יום לומדים משו חדש =)

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

גירוי מיני, הנאה ממין וגמירה בהחלט דורשות מידה מסוימת של ריכוז ושל תשומת לב. בנוסף, בוודאי שנדרש, כתנאי בסיסי, חשק למין, שלא בכל רגע קיים בצורה מספיקה. אבל מעבר לכך, אם אישה באמת מכירה את גופה ואת התחושות שלה, אז היא בהחלט יכולה לדעת שברגע מסוים הסיכוי שהיא תגמור הוא קטן או שפשוט לא בא לה לנסות... האם היא לפעמים גם כן רוצה להמשיך וגומרת איתך?

מתוקתק

New member
ובכן

כל פעם היא גומרת, אבל יש פעמים שאנחנו מנסים, ובנקודה מסויימת היא אומרת עד כאן אני חושבת שאין לי כוח להתאמץ לגמור, לפעמים אנחנו כן מתגברים על זה ובשיטות ופטנטים משלי אני מצליח... אבל לא הבנתי את העיקרון של. אין לי כוח לגמור.. מה קשור לכוח?! (אצל גברים)

or1311

New member
אישית,

אני צריכה להיות מאוד מרוכזת, מאוד "בתוך" העניין כדי לגמור, אז כן, זה דורש מידה מסויימת של כוח. אגב- אני חדשה, אור:)

שגיתא

New member
לדעתי זה לא כח רק פיזי של ../images/Emo54.gif

עייפות, הרי אני מניחה שאתה מעדיף מישהי במיטה שלא רק תשכב ותפשק רגליים אלא גם תשתף פעולה, ולפעמים כן אנחנו עייפות מכל היום שלנו וכל מה שבא לי זה מקלחת ולהתכרבל במיטה (אפשרי גם חיבוק נעים) ולישון
כי צריך גם למלא את המצברים
, אצלי לפעמים הסקס מעיר וממריץ לי את הגוף אז אני מעדיפה לא להתחיל משהו כשכבר מאוחר (תמיד אפשר אחרי השינה שממריץ נפלא להמשך יום נעים, למרות שאם לחשוב על זה מאחר ואני לא גרה עם מישהו ופרטנר שלי הנוכחי גר בעיר אחרת אז אנחנו משלימים חסרים מיניים, אז אולי לא ברור לי הקטע עדיין של עייפה מידי לסקס, אבל זה לא חכמה חוץ מעצמי אני לא מגדלת אף אחד אין דאגות של אמהות על הראש מעבר אולי הרצון להקים משפחה, ואני לא בזוגיות קבועה אז ... שגיתא

ChulChul

New member
גם אצלי זה ככה

עכשיו בתקופת המבחנים באוניברסיטה אני חושבת על זה כל היום וזה מפריע לי גם בתחום הזה

למעלה