שאלה לגולשים

אבו-דני

New member
שאלה לגולשים

--- ישנו בית מחסה לחמורים וגם לסוסים במושב אושיה (ליד קיבוץ בחן) בית המחסה מציל חמורים וסוסים מהתעללות וכן מגיש טיפול ראשוני לחיות הנמצאות אצל בעלי בורים. בית המחסה גם דואג להשכלת האוכלוסיה (בעיקר הערבית) לטיפול נאות בחמורים וסוסים. יש לכם עניין שנארח את מנהלת בית המחסה שתספר סיפורים חלקם עלולים להיות מזעזעים?

אבו-דני

New member
בית מחסה

--- בית המחסה שהוקם לפני כ3 שנים על ידי לוסי ובעזרתי הוקם למען חמורים שאף אחד לא חפץ ביקרם. כידוע לכם לסוסים לא בעיה למצוא בית חם. ולכן אין הסוסים מהווים את עיקר המקום לצערם ולמה? כי בתנאים שם אפשר לכנות המקום גן עדן מושלם

בטח שאפשר, אפשר קצת יותר מזה

פששש אבו דני, סחתיין על היוזמה. לדעתי מאוד כדאי לארח את מנהלת החווה כאן בפורום. אפשר קצת יותר מזה, עם קשרי העבודה שלי, אפשר להמשיך את האירוח פה בפורום ולתת במה נוספת באתר פט-נט ובעיתון חי. אכן מלאכת קודש.

taos

New member
כן רצוי לביא אותה

היא יכולה לתרום בעניין הטיפולי ולתת לגולשים כלים להתמודד עם חמור או סוס במצב לא טוב כמו שיש לכם בחווה, היתי מציע גם לפרסם את החווה כמה שיותר כדי להביא את הידיעה לאזרח שאולי מוצא חיה כזאת ואפילו לעבוד בשיתוף גופים גדולים כמו גני חיות כי כמובן שאחריי הטיפול אתה לא תמשיך לשמור את החמור כל החיים בחווה אז אפשר פשוט לתרום אותו לגוף גדול עם פיקוח כמו גן חיות ומקומות כאלה וככה גם לפנות מקום לחמורים אחרים וגם לתת בית טוב לחמור שעבר טיפול שיקום.

בראבו!!! ../images/Emo127.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

ובודאי שכן! יוזמה מבורכת...
רק לידע כללי- גם בנס ציונה יש בית מחסה לסוסים וחיות גדולות בכלליות (סוסים וחמורים).

פרסה

New member
אבו איפה זה?

איפה לעזלזל זה כי דוד שלי אמר לי שצריכים לפחות 5 חמורים לחווה (החגים מתקרבים) אגב אנחנו מבטיחים לשמור על כל החמורים לפחות שנה וחצי אצלנו

Queen Balat

New member
בחן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

דוד שלי גר שם
אני לא כ"כ מעוניינת. אפילו תמונות קשה לראות, אתם חושבים יהיה יותר קל לשמוע סיפורים?

אני חושבת שזה רעיון טוב

וכל הקטע של המגעיל מזעזע זה סתם שטויות זה המצב ואנחנו צריכים להיות מודעים!

אבו-דני

New member
לוסי ברקיע החמורים

--- לוסי מנהלת בית המחסה מסרה שיש סיכוי שלקראת סוף מרץ היא תגיע אלינו בגלל התחיבויות שלה באנגליה (היא אמורה להתראיין למספר כלי תקשורת שזה חלק ממסע ההתרמה לארגון הצדקה שבניהולה מעין דין וחשבון לתורמים) אעדכן אתכם בכל מקרה עד לאירוח שיהיה בשעה טובה

תבדקו אוליי בחוות הגמלים...

ירצו חמורים.. למרות שיש להם דיי הרבה אבל הם עושים טיולי מרכבות עם חמורים והם מתייחסים אליהם מזה טוב אז תבררו אוליי הם יסכימו לקבל כמה חמורים....(חוות הגמלים בנחל שלמה לחייד אילת- יש להם את אינטרנט...)

למעלה