שאלה לגברי מפרט

  • פותח הנושא TaJu
  • פורסם בתאריך

TaJu

New member
שאלה לגברי מפרט

יש לי מחשב לא כל-כך חדש. P-4 1600 256 Rdram pc800 Gefroce2 CreativeAudioPci אני עובד עם ריזון ונתקל בבעיות רק שאני משתמש בהרבה מאוד ערוצים. כמובן שהוא לא מסוגל ממש להריץ את קיובייס. השאלה שלי: האם כרטיס קול חדש (בוא נגיד תקציב של עד אלף שקל מקסימום) יעזור? ד"א: עשיתי לו אופטימציה ידנית לסאונד. והוא לא רק למוזיקה - גם אינטרנט קצת.
 

Ohad18

New member
אתה צריך לבדוק אם אתה מעמיס...

על ה-CPU, מעבר לזאת בתקציב כזה אין ממש מציאות בשוק כרטיסי הקול. לא כתבת לגבי איזה Windows אתה משתמש (XP
), ואיזו אופטימזציה עשית לו. תבדוק שאין דברים מהאינטרנט שמכבידים על המחשב, כנס לפורום תמיכה טכנית ובדוק במאמרים שם לגבי תוכנות כגון SpyBot. אם אתה מעוניין לדעת פרטים נוספים, יש פה את פורום סאונד הקלטה ויצירה. שיהיה בהצלחה
 

kundara

New member
לא, מחשב חדש

כרטיס קול לא יעזור בהפעלת ריזון, אתה צריך מחשב חזק כדי לעבוד, המחשב שלך לא כל כך חזק.
 

HeavenlyB

New member
לא הכרחי

אני עובד בבית וגם עם לפטופ. שניהם P-III. אחד 800MHZ השני 750. שניהם עם 512 RAM. שניהם עובדים יפה מאוד עם ריזון, קיובייס ופלאגינים כבדים מאוד. פשוט צריך את הרכיבים הנכונים.
 

kundara

New member
לא אפשרי

אתה בטוח מדבר על פלאג כבד פה ושם, ביצירת מוסיקה אלקטרונית צריך מחשב חזק מאוד, P3 בחיים לא יספיק. ריזון לא בעיה להריץ עליהם
 

HeavenlyB

New member
אפשרי

עובדה, אני עובד כך, ואני מכיר לא מעט אנשים שעובדים עם מחשבים של עד 1 ג'יגה. שוב, זה עניין של רכיבים נכונים של המחשב, ו RAM גדול יחסית. אני לא מדבר על פלאג פה ושם. אני מדבר על כל הכלים בשיר באים כ VST. אני יכול להריץ 5-6 כלים כבדים ביותר. כשאני מתחיל להרגיש עומס, אני יוצר קובץ אודיו של תפקידים גמורים ומכבה את אותו VST. נכון שבעולם מושלם הייתי משתמש במחשב חזק יותר, אבל אם לאותו בחור כבר יש מחשב, יכול מאוד להיות שהוא יתאים לצרכים שלו. ד"א יש מחשבים עם מעבד הרבה יותר מהיר משלי, שלא מסוגלים לעבוד כמו שהמחשב שלי עובד. הסיבה - רכיבים זולים, והמחשב מתפקד גם לאינטרנט וכל מיני הורדות שדופקות את המערכת. את המחשב שנועד למוסיקה, צריך לייעד אך ורק למוסיקה אם רוצים שהוא יעבוד לאורך זמן.
 

kundara

New member
הנה בבקשה

5-6 רכיבים, אולי יספיקו לקטע אקוסטי, אבל באלקטרוני משתמשים במלא אפקטים ומלא אינסטרומנטים, P3 ו 512זיכרון בחיים לא יספיקו, זה מגביל
 

dc24

New member
תוסיף זיכרון וכמה שיותר

לפחות 512 עפילו ג'יגה זה אחלה זה החומרה הכי פחות יקרה והכי מועילה
 
למעלה