שאלה לגברים

poo1982

New member
שאלה לגברים

טוב, אז ככה, במשך המון שנים הייתי בטוחה שגברים פשוט לא מסוגלים לאהוב בצורה יותר מורכבת מסקס. זאת אומרת, כשהסתכלתי על גבר הייתי בטוחה שהדבר היחיד שהוא רוצה להשיג זה זיון . נטו. ובנוסף הייתי משוכנעת שאין דבר כזה גבר שלא בוגד, הייתי בטוחה שאין סיכוי שהחרמנות שלכם תעמוד בפני כוסית.. והאמת ביני לביני (לבינכם..) אני עדיין חושבת ככה, לא בכזאת קיצוניות אבל עדיין יש בי הרבה חוסר אמונה ביחס לגברים. כשאני עם מישהו אני לא מאמינה ל 95% מהדברים שיוצאים לו מהפה.. לא יודעת למה, אבל המרדף, תהליך הכיבוש פשוט גורם לכם לפלוט שטויות בכמויות לא הגיוניות, וכשאני כותבת שטויות אני מתכוונת לכל הדברים המטופשים שאתם חושבים שאנחנו רוצות כמו כל מיני השתפכויות למינהן עם הצהרות גרדיוזיות לגביי העתיד המשותף שלנו עאלק.. וכדומה. בכל אופן השאלה שלי היא; מה לעזאזל אתם רוצים, רובכם לפחות, מה? רק זיון ? מרדף ? כיבוש ? אדרנלין זול לרגע ? אולי אתם בסדר ואני הדפוקה פה עם הקיבעון הרעיוני שלי ? בקיצור, אני מאוד מאוד אשמח לתגובות כנות . הכי כנות שאפשר.

תגובה

בנים הם בני אדם בדיוק כמו נשים, וכבני אדם הם רוצים קשרי אהבה. אל תסחפי לאמירות מכלילות וסטריאוטיפיות. כדי למצוא בחור טוב, צרי את קשריך במסגרות חברתיות, המענינות אותך. אמנם נכון, שבנים נוטים יותר להסכים לקשר גופני בלי אהבה, אבל רק מעט יותר.

נכון

הם פחות רגשניים מאיתנו הנשים בד"כ אבל יש להרבה את אותה כמיהה לאהבה לחום להערכה לפינוק לאהבה למחמאות ופירגון להערצה אל תכניסי עצמך לקיבעון שכולם שקרנים וכו' וכו' שבסופו של דבר לא יקרה לך מצב של נבואה המגשימה את עצמה

אצלנו בבית אין הכללות ../images/Emo59.gif

אי אפשר להכליל על כל הגברים שהם X או Y, כי כל אחד עומד בפני עצמו, יש לו אופי משלו וכל אחד מחפש משהו אחר- האחד יחפש קשר רציני, השני יחפש לשחק משחקים ולרוץ מסטוץ לסטוץ.

אני חושבת שזה נהדר שאת בוחרת

לבדוק את הדברים בהם את מאמינה ואני מקווה שתסכימי גם לשנותם

דרור121

New member
בכנות....

יש ויש... תפנימי את זה! כמו שלא כל הבנות אותו דבר..ויש כאלו שהן רק רוצות לסחוט רגשות או כסף או גיפופים, ופינוקים, או כל דבר אחר מהחבר.. ואילו יש כאלו שמחפשות באמת אהבה הדדית,ושכל אחד יעניק לשני,ויתמוך ויחמיא,וכו'.. כך בדיוק יש גברים שמעניין אותם רק זבל..ולסחוט "גופנית" את החברה...וחוץ מיזה-נאדה.. ואילו יש כאלו שמחפשים שותפות אהבה,חום,האזנה,נאמנות..ועוד... ורק חוץ מזה-אחרי שזה בא מרצון השניים כיזמה משותפת וביטוי לאהבה הדדית משותפת-רק אז גם קירבה גופנית...

oferyosi

New member
זה נכון שיש הרבה זבלים אבל לא כולנו ככה..

גם אנחנו מחפשים (כ-שאנחנו מחפשים כי לא תמיד זה קורה) אהבה , רצינות ,קשר עמוק , אמפטיה וכל מה שכרוך בזה. אני יכול להגיד לך שעד לא מזמן הייתי בקשר עם מישהי - וממש הרגשתי כאילו נהייתי "כוסית". כלומר קו המחשבה שלי הפך למה שטריאוטיפית היינו מגדירים "נשי". אני יכול להגיד לך שמעולם אבל מעולם לא בגדתי (למרות שאני מכיר לא מעט חברים גם נשואים שבוגדים חופשי) ואין לי תוכניות לעשות את זה. אז גם אחד יוצא מהכלל כבר יגרום לך לדעת שלא כל הגברים בוגדים
ולפעמים הצהרות גרנדיוזיות יוצאות מהלב.ואנחנו באמת מתכוונים לכל מילה . יש גם גברים טובים תאמיני בזה...(רק שהם לא הרבה אולי..
) מה אנחנו רוצים - זה תלוי ב "עם מי"...... כי יש כזאת שתרצה איתה קשר לנצח.... ויכול להיות שתרצה סטוץ. שוב הכל תלוי בעם מי , וגם במתי.

מולימול

New member
וואו...בחיי...

המון זמן לא שמעתי כאלה שטויות ... שיואו כמה סרטים ראית ... ממש יש לך פסטיבל קאן בראש ... מעניין מאיפה באו לך הרעיונות האלה ? ? ? ג ב ר י ם ה ם ל א ח ז י ר י ם !!! ואם כן אז הם לא יותר חזירים מנשים !!! אני לא אגיב בשם הגברים מפני שאין ספק שהבעיה בך !!! אין לך אמון בגברים ואני בטוח שגם לא בנשים וחברים שלך מפני שזה פשוט אופי ... את צריכה לעבוד על עצמך. סורי אם אני פוגע אבל יש משהו בתפיסה ובמחשבה שלך שצריך להתשנות.

למעלה