שאלה - לגברים ....

debra36

New member
שאלה - לגברים ....

כשאתם אומרים לבחורה אני אוהב אותך - בכמה מהמקרים אתם באמת מתכוונים לזה או שזה רק בשביל להשיג משהו...

debra36

New member
כן, עקבתי אחרי הרבה מהדברים שלך

רואים שאתה אדם רציני...שלא משחק ברגשות .חבל שאין הרבה כמוך

בeן

New member
זה מילים יפות למשפט הבא

את עושה לי את זה ואני רוצה לחדור אליך הכי עמוק שאפשר ולהתרוקן כולי לתוכך

debra36

New member
אתה רואה זו בדיוק הבעיה..למה יש

לגברים כזה שם רע....

voguemaster

New member
רק לידע כללי

יש דרכים הרבה יותר טובות להכניס בחורה למיטה מאשר להגיד לה שאתה אוהב אותה. והדרכים האלו גם יכניסו אותה למצב כזה שהיא גם תיהנה מהסקס הרבה יותר..

דרור121

New member
איכס..אתה מבייש את המין הגברי!

תסתכל בבקשה 2 תגובות מעליך-מה שכתבה דבורה=תבין איך הנשים מסתכלות עלינו!זו בושה!נשים הם בני אדם הן לא בשר עוף צלוי!יאללה איזה חזירים יש בעולם!תאמין לי-תחפש אהבה ולא חזירות-תראה כמה יופי יש בזה,הרבה יותר מ"להכניס אשה למיטה"! מה הקטע?! אם היא אוהבת אותי,ומתה להכנס איתי-אז זה כיף,אבל אם לא-מי צריך את זה בכלל?!מה ,אני לא שווה?!

ס א ט י ן

New member
תראי

אם נגיד גבר אומר לך שהוא אוהב אותך אחרי שבועיים ביחד, זה לא אומר שהוא רוצה רק סקס, אבל אצלי זה בהחלט היה מעורר תהיה....זאת אומרת...קצת קשה לי להאמין למשפט כזה אחרי שבועיים או אפילו חודש, כי אני חושבת שאפשר לאהוב באמת רק אחרי שמכירים באמת.... מצד שני, יש גם חארות שיהיו איתך שנתיים, יבגדו בך מאחורי הגב, ויגידו כמה שהם אוהבים כל הזמן. קיצר, אי אפשר לדעת...רק לפי הגבר שאת איתו. את צריכה פשוט לא להיות נאיבית ולדעת להסתכל לו בעיניים ולקוות שהוא לא שחקן ממש טוב:) אבל ברוב הפעמים זה לפי הגבר שנמצא איתך...

נרקי

New member
../images/Emo23.gif

שהם אומרים שהם אוהבים אז הם אוהבים.. עדיין לא אומר שהם רוצים להתחתן
שהוא יגיד לך "אני אוהב אותך ורוצה לחיות איתך את שארית חיי" אז זה משו אחר

robroi

New member
תמיד מתכוון

לא יצא לי להכיר גבר שמשקר כשהוא אומר את זה!

BratZit

New member
לי כן !!!/tapuzforum/images/emo46.gif

פתק שבו יהיה כתוב שהיית מעונין לצאת איתה

ואני ארחיב את השאלה...

נשים וגברים, כשאתם אומרים משהו (ולא משנה מה) בכמה מהמקרים אתם באמת מתכוונים לזה או שזה רק בשביל להשיג משהו...? דברה, השאלות שלנו דומות מאוד ותשובות כנות יהיו זהות לשתי השאלות. אנשים אומרים כל מיני דברים מכל מיני סיבות. אמון, כפי שאני גם קוראת בין השורות של השאלה שלך, הוא דבר שביר ורגיש.גם נשים פוגעות בו, בדיוק באותה המידה...

lnz

New member
האמת בנושא...

היום המשפט הזה איבד הרבה מהערך שלו כי הרבה אומרים אותו בלי להתכוון, כשאומרים את זה לבחורה היא צריכה לשים לב לכל מיני פרטים לא רק למשפט עצמו וכמובן להכיר את השמוק שאומר לה את זה רק כדי להכניס אותה למיטה, בוא אני רק אגיד שאם הוא מתכוון לזה היא תדע לבד... זה רק אם יש לה טיפה שכל... למרות שיש הרבה בחורות שזה עובד עלים בכל מקרה... עצוב..

למעלה