שאלה לגברים

s a l a l a

New member
שאלה לגברים

היה לי חבר 4 שנים . נפרדנו . השפלתי את עצמי חבל על הזמן איתו רדפתי אחריו אחרי זה כדאי לחזור גם שכבר הייתה לו חברה (אגב אנחנו כבר שנה לא ביחד ,והוא עדין עם חברה שלו). אני מאוד אוהבת את המשפחה שלו . בכל זאת 4 שנים זה כמו בית. לא מזמן יצאתי עם שלושת האחיות שלו ליום כיף שכזה .. הוא ביקש ממני אלף ואחת פעמים לא להיות בקשר עם המשפחה שלו , ולא איתו , הוא כבר הספיק אפילו להגיד שהוא לא סובל אותי , ושאני יילך להתעלק על מישהו אחר וכו' וכו' כל פעם שאני מתקשרת עליו למרות שכבר חודשיים לא התקשרתי אני מקבלת ניתוקים ואם לא אז צעקות עד כמה אני מתעלקת על חייו ושאני יירד ממנו ויימצא לי חיים! הקיצר השפלות בלי סוף , והורדתי את כבודי כבר לאפס איתו. אני מתה לנקנק לו את הצורה , למה אני ספגתי בלי סוף בשבילו ובאמת אהבתי אותו והוא כל כך פגע בי . וזה שכביכול "הצקתי" לו בלי סוף זה לא בגלל שאני עלוקה אלא בגלל שממש אהבתי אותו ואני מתה לשבת איתו ולדבר איתו אפילו על כוס קפה. האם אני מזוכיסטית ? או שמא הבנאדם ממש לא סובל אותי כבר ולרדת מזה ? או יש לכם ראיון מקורי לבדוק את הענין ? למרות שיש לו חברה .. למרות שהוא דיי חרא ואני לא מבינה מה אני צריכה אותו בכלל אבל הנקמה .... השבת כבודי האבוד!!! הצעות!!!!!!!!

niva99

New member
רוצה להשיב ת'כבוד?

בשביל זה את צריכה לעבוד- קודם כל על עצמך. (הפסיקי מיד להתקשר אליו). את בגמילה ריגשית ממנו. לפעמים יבוא לך ה "קריז" לשמוע את קולו,להיות בקשר עם משפחתו וכו'. אם תתגברי ולא תעשי כן- הכבוד שלך יחזור אליך.

k e r e n m

New member
ההצעה שלי...

ההצעה שלי להשבת כבודך- כמה מהר שתביני שהוא לא רוצה אותך ואף יותר מזה תשיבי את כבודך העצמי. החבר שלך לשעבר פשוט לא רוצה אותך בחייו ודי ברור שקשה לך להתגבר על זה לכן אם את מתקשה לעשות זאת לבד תוכלי לעשות זאת בליווי של עזרה - זאת לא בושה. מאחלת לך את כל הטוב.

SCraTCheD

New member
נפלתי במקרה לפורום הזה,

ולהודעה הזאת ספציפית, אז ככה, אין לו שום זכות להגיד לך לנתק קשר עם המשפחה שלו, הוא יכול לבקש מהאחיות שלו לנתק קשר איתך למרות שגם כאן אין לו זכות, אבל במידה והוא חוזר ומבקש ממך לעשות דבר כזה, פשוט תני "בובום לפנים" כמו שנאמר, ובשיא הרצינות. תתחילי להעלות ביטחון מהר , לפעמים מורידים את את הכבוד לשפל, אבל את הביטחון יחד? בחיים לא, הנקמה הכי טובה פה היא לשכוח, כמה מטומטם שזה נשמע , עצם העובדה שתפסיקי להתקשר , תפסיקי לבקש אותו ותשכחי ממנו יגרום לו בכל פעם שהוא יזכר בך (והוא יזכר בך אני מבטיח לך) לראות כמה את כבר לא שמה עליו זין, אפשר לראות את זה שהוא יתחיל להגיד לכולם כמה רדפת אחריו אבל בפנים גם עם חברה שלו הוא יבין שהוא יצא דפוק, לא מספיק לך? תרימי אליו טלפון או שתראי אותו ליד חברה שלו, ותפדחי אותו, נקמה יותר טובה מזה? אין. תרקי לו הכי חזק שאת יכולה בפנים , אבל רק אחרי שתהי בטוחה בעצמך, כי רק אז את תתחילי להרגיש טוב עם עצמך שוב מחדש, קיצור, שברי ממנו חזק. בהצלחה, נדב.

אש אש

New member
אנשים קטנים וחלשים נוקמים.

לסלוח ולהמשיך זה רק לחזקים הייתי במקום שאת נימצאת אני יודעת כמה זה כואב,קשה מתסכל ניראה כאילו לעולם לא ייגמר. אחותי,הנתקי מהמשפחה שלו את לא מעוניינת באחיותיו רק המחשבה הקירבה אליו ודברים שיעברו לאוזניו. הוא צודק,הניתוק הזה חובה. כמה ציטוטים שאולי יעזרו להפנים. "מוח חלש מוביל למעשים של חולשה,מוח חזק וממושמע מחולל פלאים" "אל תהיי אסירה שח עבר אלא אדריכלית של מחר" "איכות חיוו של אדם,ניקבעת אך ורק על פי עושר מחשבותיו" כל שנייה שאת עסוקה במחשבות עליו ועליה גוזלת זמן מהחיים שלך,הם לא שווים את זה. "בשביל להגיע לפיסגה ,צריך להיות קודם לכן בעמק" "בכדי להזיז הר,צריך להתחיל עם האבן הכי קטנה" אז יאללה אחותי לעבודה הוא הטפל,את העיקר. ואם תרגישי טוב עם נקמה...אז אומר לך שאת תפסיקי כל קשר איתו והמשפחה שלו,רק אז הוא יבין שטוב לך,שהתגברת,ויתהה לו.... כל עוד תמשיכי את מוכיחה לו כמה "קטנה" את וכמה שמח על שהלך. היי חזקה ובהצלחה זה באמת אפשרי,האמיני לי...

היי

גם אני נימצאת כמעט באותו מצב ניפרדתי לפני חודש מבחור יצאנו 4 שנים וחצי וכבר דיברנו על חתונה אבל ביום בהיר אחד הוא היתקשר אליי מהבית שלו ואמר לי שהוא לא יכול להיות איתי ושכל המצב מלחיץ אותו הייתי בהלם נוראי כששמעתי את זה וכל הבגדים והחפצים שלו היו אצלי כי הוא למעשה היה גר אצלי עשינו מפגש סיכום והחזרתי לו את הבגדים וקבענו להישאר ידידים כי הוא לא רוצה ממש לאבד אותי וזה בסדר מבחינתי ויש עוד להוסיף לעומתך משפחתו ממש לא סבלה אותי וזה רק בגלל שאני יושבת בכיסא גלגלים, והם גרמו לו להחליט להיפרד סופית ממני למרות שפעם גם ניפרדנו בגללם וחזרנו אבל הפעם זה כך ניגמר ואני עדיין חולה עליו אבל צריכה להמשיך הלאה כי לאולם לא נדע מה צופן לנו המחר

seeyou

New member
השבת כבודי האבוד?../images/Emo4.gif

No one can make you feel inferior without your consent. (Eleanor Roosevelt) ישנם הרבה בנות באותו מצב...זה עוזר לך? תבונה והבנה זה לא אותו דבר A mistake only becomes a failure when you repeat it. יוסי

את חייבת לעבור גמילה

ובשביל זה את צריכה למחוק את המספר פלא/טלפון שלו מהראש וגם אותו את צריכה לפחות חברה שלפני שתתקשרי אליו תתקשרי אליה והיא תזכיר לך למה אסור לך להתקשר אליו. ואם את יוצאת עם אחיות שלו האם אתן מדברות עליו על למה נפרדתם וכו?

אה...

וגם את צריכה אחרי הגמילה פרס תכירי מישו ותצאי איתו ומתישהו הוא יגלה שיש לך מישו אל תנסי לגרוםלו לראותצ את זה כאילו זה מתוכנן זה יקרה כשזה יקרה ואני מקווה שיצאו לו העיניים כי אחרי 4 שנים לא פוגעים במישי בכוונה ככה מה אין לו לב???

למעלה