שאלה לגברים

אלה תיאורי מקרה להבנת תופעה

בהמשך אנחנו נאסוף מדגם רציני יותר. ונפרסם אותו בכתב העת אוננויות מקלדת.

גניפר14

New member
כי. ועכשיו אני אקבל בראש.

א. לרוב יצאתי עם מזרחיים.

אני חושבת שמזרחיים ,ושוב לא כולם. אבל רובם. יש להם מנטליות והתנהגות שעברה מדורי דורות. בלי להרגיש כמובן.
שהם לא מחפשים עומק באישה אלא קודם יופי. אצלהם היופי יותר משמעותי וחשוב מאשר אצל אשכנזים שאצלם לרוב זה אופייה של האישה.
היופי והאסטטיקה מאוד משמעותיים אצל המזרחיים. גם אצל אשכנזים אבל אצל מזרחיים זה ממש סם החיים.
ולכן יופי ובגידות זה משהו שקשור אחד בשני. כדי לא לחפור לא אסביר יותר מדיי.
אני יכולה לומר בוודאות. שיש הבדלים מאוד משמעותיים בין גברים מזרחיים לבין אשכנזים.
מצטערת אבל זה מה שראיתיאחרי הרבה הרבה שנים מחיי.

אני מוכנה אפילו לעשות סקר פרטי קטן משלי.
לעמוד מחוץ למכון ליווי במשך יום שלם ,ולראות כמה מזרחיים מגיעים לשם וכמה אשכנזיים ,וכמה ערבים וכמה חרדים.

זיקן

New member
מנהל
,תשכחי מזה. את לא יכולה לדבר בשם הגברים שלהן.

בשם הנשים אולי.
אבל בשם הגברים את טועה. הם חרמנים ומזיינים מהצד בדיוק ואפילו יותר פעילים מעדות אחרות יותר "מתורבתות"
איפה את חושבת נמצא סוקי?

זיקן

New member
מנהל

xvxxvx

New member
מממ

אני מרוויח משכורת ממוצעת ומדבר ב3 שפות, תופס?

ALIsuperstar

New member
מתאימים את עצמנו לאישה שאנחנו נמצאים איתה

זו בעצם התשובה הכי טובה והכי נכונה והכי כנה. כי לכן יש אופי מוזר, ואנחנו מנסים ללכת לשראת האופי המוזר שלכן, אנחנו משקרים כי אנחנו פוחדים איך תרגישו במקום להגיד את האמת, אנחנו לא אומרים תאמת כי לפעמים היא כואבת מידי, אנחנו לא מקדישים לכן מספיק זמן כי ראבק אתן לא מרכז העניין... וכשאנחנו באים עם אותן הדרישות, אז זה או סיסי מידי, או לא גברי. קודם תביני מה הבעיה איתך, ואז מה הבעיה אצלינו. כי כמו שאנחנו תמיד מנסים להבין מה הבעיה אצלינו ואז אצליכן זה מאוחר מידי, כי מלחתחילה חיפשתן את הבעיה אצלינו. ולמצוא לא בעיה, כי לא הכל מושלם. קחו בקלות, כי זה כל מה שיש.

פחחח....

אנחנו הכי פשוטים וברורים שיש.

מרוב שאתן מורכבות אתן לא מצליחות לראות אפילו את זה.

גניפר14

New member
הוא עבד פעם בביתהמשפט קקצרן.

הוא מקצר תהליכים ומפשט אותן. ב2 מילים וזהו.
המושג להרחיב אצלו זה לרוב בקונטקסט אחר.

למעלה