שאלה לגברים

xvxxvx

New member
זאת שאלה מצויינת

אם מפנים אותה לנשים.
לגבי הגברים היא לא רלוונטית.

למה קובי?

אומרים עליכם שאתם פשוטים לא מתוסבכים כמונו הנשים אבל למה זה? איך זה מתבטא? הבה נתעמק בדבר.

שמעתי הרבה פעמים "אל תנתחי את מה שאני אומר כי אני מתכוון בדיוק למה שאני אומר". אבל זה לא נכון-אתם גם מחרטטים לפעמים ואתם גם משקרים לפעמים. אז איך הפשטות הזאת שלכם מתבטאת?

xvxxvx

New member
בחיאת לילוש

כל מה שגבר צריך/רוצה בחיים האלה זה אוכל חם על השולחן ואשה חמה בין הסדינים.
פשוט לא?
ומה נשים צריכות/רוצות?
אלוהים יודע

אז בוא אני אסדר לך

גרוזינית עם שפם עד לברכיים, תחת בגודל של טנק, פזילה, עששת, פטרת וגינלית, שלפוחית רגיזה, פיגור קל, אקזמה, פסוריאזיס, צליעה וריח של אינג׳ירה שתכין לך כל יום ארוחה חמה כלשהי. והיא גם חמה אש במיטה תיקח אותה?

נו די אתם יותר מורכבים מזה. גם אישה שהיא רק יפה לא מספיקה כי מתישהוא נמאס לזיין אותה. למעשה עם כל הפשטות הזו שלכם הסוד ששווה מיליון דולר הוא איך שומרים גבר מסופק ומרוצה לאורך שנים ככה שהוא לא ירצה לחפש בחוץ. צריך לאתגר אותו כל הזמן לא לשקוט על השמרים אבל גם לא להגזים ככה שהוא ישתגע. המינון המדויק הזה-הוא סוד מיליון הדולר. כמובן כל זה בהנחה שהוא כן נמשך מהתחלה והיתה אהבה. אי אפשר לשמר מה שלא היה מלכתחילה.

נ.ב. אני יודעת שישנם יחידי סגולה שחיים שנים עם אישה אחת לא מסתכלים לצדדים ומאוהבים בה כמו ביום הראשון, מזל טוב, זכייתם בגביע הקדוש, לכו מפה ותפסיקו לזרות לכולם מלח על הפצעים.

dibablas

New member
אני חושב ש...

גבר ירצה בחורה שהיא 7-8 בהכל.
כי אם היא 5-6 זה לא משהו, אולי קל להשיג אותה, אבל באיזשהו שלב נמאס ורוצים יותר, אם היא 10 זה גורם לחשש שיחטפו אותה.
אם היא 7-8 ביופי, בחוכמה, בבישול ואולי באיזשהו תחום זניח כמו סידור מפיות היא 5-6 אז זה נראה לי אידיאלי לגבר.
גבר רוצה אוכל חם, אבל גם טעים (וטעים בשבילו!לא סתם!)
הוא גם רוצה מישהי שנראית טוב, אבל תיתן מעצמה בסדינים (ולא רק תהיה טובה אלא תפרגן לו שם)
הוא רוצה מישהי שאם היא אומרת לו לסדר את הבית היא עושה את זה בחן.
זה מה שאני חושב על סמך מה שאני רוצה+מה שאני מכיר משיחות עם חברים+קריאת הודעות/טוקבקים/מאמרים של גברים בתחום.
סבבוש?מסובך?קל? זה נראה לי בגדול המצב

היי אתה, אתה מוכר לי מאיפושו?

אוקיי הגיוני מה שכתבת ומקובל. עכשיו תן לי שם כדי שאדע מה זה בשבילך 7-8 מראה חיצוני כדי שאדע איך אתה מכויל. אסתי זקהיים או אסתי גינזבורג?

dibablas

New member
כן...את מוכרת לי מפעם...

אולי מגלגול אחר?

בכל מקרה, 7-8 זה בין האסתיות אממ...קשה לי לחשוב על מישהו קונקרטית מוכרת כי בטלויזיה יש את ה9-10 (כמו גינצבורג) או 8-9 בעיקר...
אממ 7-8? נגיד אפרת רייטן/עינת ארליך (מכירה?
)

newcharm

New member
אפרת רייטן?

האמת שלפני בערך 10 שנים ואיזה 10 קילו (שלה) היא היתה מאוד אטרקטיבית לטעמי.

גניפר14

New member
ממה שראיתי. יש דרך אחת לסוד הזה.

1. להעסיק את הגבר כמה שיותר בעבודות אם בבית או אם בחוץ. שכל הזמן יהיה עסוק.
2. על אותו עקרון לתת לו מטלות ,ובמקביל להראות לו שאת גם עושה המון אפילו אם את לא.
לתת לו הרגשה של שיתוף למרות שהוא החמור עבודה.

והאמת הנשים שהכי הכי אלופות בזה ממה שראיתי הן. המרוקאיות התימניות וגם קצת הפולניות.
אין עליהן.

הגברים שלהן מתים עליהן. ותמיד הם הגברים הללו חמורי עבודה. ומסכנים חבל"ז. אבל הם מתים על האישה שלהם.

לא תמיד גני זה תלוי בגבר

יש גברים קלים יותר לאילוף ולעומת זאת יש גברים אלימים ותוקפניים. אני לא רוצה להכליל פה חלילה ומדברת רק ממה שלי יצא לראות אבל ראיתי יותר גברים אשכנזים כאלה כמו שדיברת מאשר מזרחים. אשכנזים יעשו את אשתם מלכה-לא יתנו לה להזיע, תמיד מתחשבים ורגישים, שקולים ורציונלים. יצא לי פעם לראות אישה הולכת עם בן הזוג שלה והוא המסכן מרים את כל השקיות שלה והיא הולכת כמו פרינססה. החסרון אצלם זה שהם קצת שגרתיים ומשעממים, אין את התשוקה הלוהטת והאקשן שיש עם לפעמים עם מזרחים. מצד שני את לא צריכה לדאוג שאחרי ריב הראש שלך יימצא באיזה תעלה.

גניפר14

New member
בהחלט נכון.

משום מה האשכנזים יותר מתחשבים באישה. ושוב לא רוצה להכליל.
אולי זה עובר בדורות הלמידה הזו של כבוד לאישה. לומדים אולי מהבית.
אבל שוב רובם כאלו לפי מה שראיתי.
אבל תמיד יש תפוחים רקובים. אז יש אשכנזים שהם גם לא כאלו. הרוב כן. מתחשבים.
לגבי תשוקה לוהטת באיזשהו מקום זה מסתיים ורואים לבסוף את האמת. מי עומד מולך.
ולי יש עוד תזה שמזרחיים בוגדים יותר.

למעלה