שאלה לגברים

Apikachu L

New member
- הערך ביסקסואליות בויקיפדיה

AsAf2810

New member
שי, כתבת בהודעה הזאת אוסף של שטויות

היו לי כבר מספר מערכות יחסים שהתחילו מסקס בדייט ראשון ומן הסתם אני לא הראשון וגם לא האחרון שזה קרה לו.

shayCn

New member
אסף,אתה ואני שני אנשים שונים

ולפי ההכרות הוירטואלית שלי מהקשרים שלך מול שלי,אז בכלל אנחנו שמים וארץ.
קודם כל אני לא נהנה בכלל מסקס בדייט ראשון,לא שזה לא קרה לי,
אבל כשזה קרה אני תמיד ראיתי את זה כסטוץ.דפוס מחשבתי,אין מה לעשות.
אני צריך יותר זמן לעכל ולהכיל,לבנות את זה לאט,ליצור רומנטיקה,כימיה חזקה,שלא תהיה רק משיכה ריגעית,אלא קצת יותר מבוססת,יותר עמוקה.
בכלל זה יותר כייף להגיע למיטה עם מישהי שמכירים ולא מישהי זרה.
גם אם יש ניצוצות,פרפרים וכינורות בדייט 1 אני באופן טיבעי אמנע מללכת לכיוון סקס.

AsAf2810

New member
משום מה

הסברת מדוע אתה לא מעוניין בסקס בדייט ראשון ומעבר לכך שזה לא ענייני, זאת כלל לא הייתה השאלה.
לא מעניין אותי כיצד אתה מתנהל בנושא, אלא מדוע אתה חושב שבחורה שנכנסת למיטה בדייט ראשון לא רצינית ?
מחשבה פרימיטיבית ביותר.
אנשים פאקינג התחתנו אחרי סקס בדייט ראשון.
כתבת "בכלל זה יותר כייף להגיע למיטה עם מישהי שמכירים ולא מישהי זרה."
אז רק שתדע לך, שלפעמים אתה יכול לחיות עם מישהי שנים ולא להכיר אותה באמת ולעומת זאת, להכיר מישהי שעות בודדות והכימיה תהיה כ"כ מטורפת שאתם תרגישו כאילו אתם מכירים שנים.
ברור שאם בחורה תפנה אליי במועדון ותציע לי לזיין אותה בשירותים, אבין שחתונה לא תצא מזה. אבל בחורה ששוחחתי איתה קצת בטלפון, היה דייט ראשון נהדר, בהחלט יכול להסתיים במיטה ולהתפתח למשהו רציני ואין כל פסול בכך.

shayCn

New member
ועוד איך שזו היתה השאלה

תלך לשאלה הראשית,תקרא אותה שוב או אפילו כמה פעמים,תנסה להבין ולעשות את ההקשרים ואח"כ אתה תבין את התגובה שלי.אם לא..אז יש לנו בעיית תקשורת פה.

אז אם כבר נכנסנו לענייני טרחנות,אז הנה השאלה הראשית שלRa12341.השאלה התחלקה ל3 חלקים:
1.הגבר ירצה אותה רציני??? - מתכוון לכל גבר בפורום שעונה על השאלה באופן אישי אם הוא ירצה אותה רציני אחרי סקס בדייט ראשון(אז כאן אני מסביר למה אני לא מעוניין בה רצינית אחרי סקס בדייט ראשון ).

2.האם זה מוזיל מהבחורה?? - כאן זה מתייחס לבחורה עצמה ומה דעתנו לגבי הערך העצמי שלה בעקבות סקס בדייט ראשון

3.מה אומרים? - כאן אפשר לומר את דעתנו באופן כללי לגבי סקס בדייט ראשון שזה כבר מבטל אופציה לתשובה סלקטיבית.

אז אם הבנתי אותך,אתה התייחסת רק לסעיף 2 כשאני התייחסתי אליו כבר מלכתחילה וטענתי שזה לא מוזיל מהבחורה.אם אני לא טועה,גם אתה טענת שזה לא מוזיל מהבחורה אז הרי זה פלא..אתה מסכים,אני מסכים..שנינו מסכימים על אותו עניין!
חוץ מזה,מה זה מעניין אותי אם אנשים התחתנו אחרי סקס בדייט ראשון?..אני אישית,לא מאמין שאני אתחתן אחרי סקס בדייט ראשון.הסברתי כבר בפרוטרוט למה לא. טייק איט אור ליב איט.
אני גם מאמין שבחורה שמכוונת לקשר רציני ומשפחה אז תרצה ללכת על בטוח ועל בטוח זה אומר לבנות מערכת יחסים כדי שגבר לא יברח לה אחרי פגישה אחת.אני איפהשהוא התכווננתי במשך שנים עם תפיסה דומה לזאת של רוב הנשים וזה רחוק מכדי להשתנות אצלי.
ולא,אני לא חושב שאפשר לחיות עם מישהי שנים ולא להכיר אותה.אולי כמה חודשים,כן,אבל לא במשך שנים.אנשים שחיים יחד משפיעים ומושפעים אחד מהשני במשך הזמן ככה שככל שעובר הזמן ולומדים להכיר,אז גם מכירים.
בפגישה הראשונה,הבחורה עדיין זרה לי.עזוב את זה שאני לא מכיר איך היא מתנהגת בשלל מצבים,הבטחון והאמון לא קיימים עדיין.אז אם זה סקס בדייט ראשון,אז זה ממשיכה נטו בלי קשר לאופי שלה.
אולי אתה יכול ללכת על סקס ממשיכה פרופר,אבל אני לא.חוץ מלשטוף את העיניים,אני צריך תוסף מסויים שיכניס אותי למיטה הזאת ואנ לא יכול אפשר להשיג את התוסף הזה אחרי פעם אחת בודדת שראיתי אותה..יש הרבה סוגי אופי והתנהגות וטיפוסים שאני לא מתחבר אליהן למרות שהן נשים יפות ומושכות.

AsAf2810

New member
...

אני שואל אותך שאלה כזאת: מדוע אתה חושב שאם בחורה נכנסת למיטה בדייט ראשון "זה מראה על חוסר כוונות רציניות ממנה" ?
הרי מה שכתבת זה לא נימוק אמיתי ואני סקרן לדעת מה מסתתר מאחורי תשובתך הלא מנומקת...
ואני שוב מציין, לא מעניין אותי למה זה לא מתאים לך, אלא למה אתה חושב על אותה בחורה את מה שאתה חושב.
ואשאל אותך עוד שאלה: יצאת לדייט עם בר רפאלי והיא מתה לסיים איתך את הערב במיטה, תסרב לה ? תבשר לה בעדינות שאתה זקוק לאותו "תוסף מסוים שיכניס אותך למיטה"?

shayCn

New member
אבל כן הסברתי

אסף,המשפט "זה מראה על חוסר כוונות רציניות ממנה" = איך היא משדרת כוונות במעשיה לצד השני.מי זה הצד השני?נו?..אני.
ולי זה משדר כוונות לא רציניות בגלל הסיבות שכבר פירטתי..
אם בחורה לא בונה ציפיות,לא חוזרת הביתה ומעכלת את הדייט איתי ומתמסרת בקלות מהרגע הראשון, אז זו התנהגות לא רצינית.
זו התנהגות עפ"י המצב שנכון ברגע זה ולא חשיבה לטווח ארוך יותר.

shayCn

New member
שכחתי לענות לשאלתך הנוספת

אני לא אצא עם בר רפאלי
אז בוא לא נדון בזה

AsAf2810

New member
תגיד, אתה עושה צחוק ממני ?

מה ההבדל בין לרשום "זה מראה על חוסר כוונות רציניות ממנה" ללרשום "איך היא משדרת כוונות במעשיה לצד השני".
מדובר בשתי וריאציות שונות לאותה תשובה ריקה מתוכן.
לדעתך זה מראה על חוסר כוונות רציניות ממנה, כי... ?

ואגב, לא ענית על השאלה השנייה... (לא שעל הראשונה קיבלתי תשובה נורמלית).
ודבר נוסף- "אם בחורה לא בונה ציפיות,לא חוזרת הביתה ומעכלת את הדייט איתי ומתמסרת בקלות מהרגע הראשון, אז זו התנהגות לא רצינית.
זו התנהגות עפ"י המצב שנכון ברגע זה ולא חשיבה לטווח ארוך יותר." (שוב, לא נימוק אמיתי).
אולי דווקא בגלל שאתה ממש מוצא חן בעיני בחורה כבר מן הדייט הראשון, כל שנותר לה הוא לבדוק איך הכימיה ביניכם במיטה כדי לראות אם יש פוטנציאל לקשר רציני ?
אז אולי דווקא בחורה שלא נכנסת למיטה בדייט הראשון היא לא רצינית ?
אתה מבין שזה לא שחור ולבן ? בחורה יכולה להיות סופר רצינית, גם אם יום לפני הדייט איתך היא הזדיינה עם שמונה גברים ופיל ונכנסה איתך למיטה בדייט הראשון.
תתנער מהמחשבה הפרימיטיבית ותוריד את המחסומים. אפילו ההורים שלנו כבר לא חושבים ככה. די.

מה שחסר לי בכל השרשור הזה

זו התגובה של איתי ירושלים נוסח : לא לעשות סקס בדייט הראשוןובטח שלא באוטו,זה לא נוח,החגורה לוחצת ואז זה מביא לעקרות והאישה לא מסוגלת להיפתח יותר.....

בחיי,לאן נעלם הטיפוס הזה?

shayCn

New member
הוא עכשיו סמוי

קורא אותך ומתרגז שאת מדברת עליו מאחורי גבו.
בהמשך הוא יחזור,אולי אפילו בניק שונה וינקום נקמת ניק,
אולי אפילו יקבע איתך דייט מבלי שתדעי שזה הוא ולא יגיע בסוף.

אני אחכה

אחד הדברים שניתן לומר לטובתו ,זה שבאמת לא היה לו אכפת מה חושבים עליו.....

הזוי ככל שהיה

הוא גרם לי לצחוק ולהרגיש קצת יותר בריאה במהלך היום
ואגב,כבר קיבלתי ממנו מסר בעבר.....

shayCn

New member
לגבי השמונה גברים ערב קודם,נו מילא

רק לא הבנתי למה ה
לא מעוניין בקשר רציני

AsAf2810

New member
איזה פיל ? חתיכת סוטה !

התכוונתי לד"ר פיל