ועוד איך שזו היתה השאלה
תלך לשאלה הראשית,תקרא אותה שוב או אפילו כמה פעמים,תנסה להבין ולעשות את ההקשרים ואח"כ אתה תבין את התגובה שלי.אם לא..אז יש לנו בעיית תקשורת פה.
אז אם כבר נכנסנו לענייני טרחנות,אז הנה השאלה הראשית שלRa12341.השאלה התחלקה ל3 חלקים:
1.הגבר ירצה אותה רציני??? - מתכוון לכל גבר בפורום שעונה על השאלה באופן אישי אם הוא ירצה אותה רציני אחרי סקס בדייט ראשון(אז כאן אני מסביר למה אני לא מעוניין בה רצינית אחרי סקס בדייט ראשון ).
2.האם זה מוזיל מהבחורה?? - כאן זה מתייחס לבחורה עצמה ומה דעתנו לגבי הערך העצמי שלה בעקבות סקס בדייט ראשון
3.מה אומרים? - כאן אפשר לומר את דעתנו באופן כללי לגבי סקס בדייט ראשון שזה כבר מבטל אופציה לתשובה סלקטיבית.
אז אם הבנתי אותך,אתה התייחסת רק לסעיף 2 כשאני התייחסתי אליו כבר מלכתחילה וטענתי שזה לא מוזיל מהבחורה.אם אני לא טועה,גם אתה טענת שזה לא מוזיל מהבחורה אז הרי זה פלא..אתה מסכים,אני מסכים..שנינו מסכימים על אותו עניין!
חוץ מזה,מה זה מעניין אותי אם אנשים התחתנו אחרי סקס בדייט ראשון?..אני אישית,לא מאמין שאני אתחתן אחרי סקס בדייט ראשון.הסברתי כבר בפרוטרוט למה לא. טייק איט אור ליב איט.
אני גם מאמין שבחורה שמכוונת לקשר רציני ומשפחה אז תרצה ללכת על בטוח ועל בטוח זה אומר לבנות מערכת יחסים כדי שגבר לא יברח לה אחרי פגישה אחת.אני איפהשהוא התכווננתי במשך שנים עם תפיסה דומה לזאת של רוב הנשים וזה רחוק מכדי להשתנות אצלי.
ולא,אני לא חושב שאפשר לחיות עם מישהי שנים ולא להכיר אותה.אולי כמה חודשים,כן,אבל לא במשך שנים.אנשים שחיים יחד משפיעים ומושפעים אחד מהשני במשך הזמן ככה שככל שעובר הזמן ולומדים להכיר,אז גם מכירים.
בפגישה הראשונה,הבחורה עדיין זרה לי.עזוב את זה שאני לא מכיר איך היא מתנהגת בשלל מצבים,הבטחון והאמון לא קיימים עדיין.אז אם זה סקס בדייט ראשון,אז זה ממשיכה נטו בלי קשר לאופי שלה.
אולי אתה יכול ללכת על סקס ממשיכה פרופר,אבל אני לא.חוץ מלשטוף את העיניים,אני צריך תוסף מסויים שיכניס אותי למיטה הזאת ואנ לא יכול אפשר להשיג את התוסף הזה אחרי פעם אחת בודדת שראיתי אותה..יש הרבה סוגי אופי והתנהגות וטיפוסים שאני לא מתחבר אליהן למרות שהן נשים יפות ומושכות.