שאלה לגברים פה

Miss Julia

New member
שאלה לגברים פה

מה אתם חושבים על בחורה ש"מתמסרת" (סקס) כבר בדייט הראשון?
האם זה מוריד מהערך שלה לדעתכם?
אשמח לכמה שיותר דעות
תודה

oren399

New member
התנהגות מינית לא קשורה לחכמה

גם נשים חכמות מאד יכולות לתת לך אחרי חצי דייט.
&nbsp
התנהגות מינית קשורה לערכים של הבחורה וחינוך.

oren399

New member
תלוי מה אני מצפה ממנה

אם אני שוקל לבנות איתה מערכת יחסים רצינית ולא הרפתקה חד פעמית, והיא רומזת שזה בסדר מבחינתה שיהיה סקס אחרי הדייט הראשון אז זה מדליק אצלי נורה אדומה.
מניסיוני היום לנשים לא אכפת לעשות סקס אחרי הדייט הראשון וגם אחרי חצי דייט. היכרתי כמה כאלה ולמרות שחלקן היו בטעם שלי (חיצונית) לא יזמתי יותר את הדייט השני.
&nbsp

puma141

New member
ואם

היא סבבה והכל- אבל ממש לגמרי, מושלמת עבורך חיצונית ופפנימית, אבל עושה איתך סקס בדייט הראשון-אתה עדיין מרגיש ככה?

אני מבינה אותך, מקבלת אפילו- אבל חד המשמעיות הזו שלך.......
מפריעה לי קצת.
אני אישית לא מבינה את זה כ"כ את הסקס בדייט ראשון, אניחושבת שבד"כ זה באמת סטוץ. אבל יש יוצאים מהכלל.....

יש מהם...

שתיוולד אהבה.
ויש שתיוולד שינאה.
&nbsp
אבל יש שיתבונן בו (בזולת), ויתפעל בשכלו, ותדבר האהבה מזמן לזמן
ומשם רק יעלו שניהם (הזוג) מעלה מעלה במדרגות האהבה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
זה יותר חזק מ...סטוץ.

oren399

New member
תקשיבי

שכל אחת תעשה מה שבראש שלה, לא בא לי לשפוט פשוט צריך לקרוא לילד בשמו - סקס בדייט הראשון זה לרוב סטוץ וזה בסדר גמור. הבעיה היא שיצא לי להכיר כמה בחורות שטענו שהן מעוניינות (ומוכנות) במערכת יחסים ופתאום מתברר שהן נותנות בדייט הראשון. הרושם הכללי שלי מבחורות כאלה יורד מיד.
&nbsp
כשהייתי יותר צעיר ורציתי לצבור ניסיון מיני הייתי זורם להצעות כאלה ויזום הצעות כאלה, אבל אז לא חיפשתי זוגיות. ברגע אחד התבגרתי והבנתי שסקס טוב וזמין זה מעולה, אבל בא לך אישה לצידך ולא רק בחורה שברצון פותחת רגליים. היום קשה לבנות זוגיות אמינה גם ככה. לנשים היום יש יותר פרטנרים מיניים מאשר פעם, אני חושב שיש משהו בנשים שלא נותנות לכל אחד, אבל הסיכוי למצוא מישהי כזאת יורד עם כל שנה.

puma141

New member
טוב טוב.......הקשבתי!

האמת היא שהתכוונתי להליך התחלה אחר, בטח שלא דייטים מתוכננים מראש.....

בכל מקרה- אני אוהבת את הראש שלך בקטע הזה...
זו תזה שלמה שמחביאה מאחוריה המון, בעיני.

Feanor75

New member
אין כלל

יכול להיות מצב שיש התאמה נדירה בין גבר לאישה ובמקרה כזה אין בעיה. אבל מדובר במקרים נדירים ביותר, ורק אצל אנשים עם רמת תודעה גבוהה במיוחד. ברוב המקרים זאת התנהגות חייתית שתוביל לסקס כבר במפגש ראשון, או התנהגות חייתית שמהתלת בראש של הזוג ותגרום לו לחשוב שיש ביניהם משהו שהוא מעבר לחייתיות, אשליה שמתנפצת אחרי זמן קצר. זה מזיק במיוחד לאישה, לכן הדתות כ"כ הקפידו למנוע מצבים כאלה וזה בעצם הגן על האישה.
&nbsp

למעלה