שאלה לגברברים.....

שאלה לגברברים.....

אני נשואה שנתיים וחצי - באושר ואושר ואושר......... נולדה לנו ילדה מדהימה (טפו טפו טפו) לפני חמישה חודשים - מאז בעלי לפתע השתנה נכנס למאין שוק...... הוא לא אותו הדבר כאילו אדם שונה לחלוטין. כבר עברו חמישה חודשים והוא השתפר אך הוא עדיין לא אותו האדם שהתחתנתי עימו. הוא נמצא בטיפול אך זה לא עוזר במיוחד לדעתי. חמישה חודשים הוא פתאום מגיע הביתה בשעות מאוחרות כמו 3 בבוקר..... הוא טוען והפסיכולוג שמטפל בו טוען שהוא עובר איזה משבר שהוא מרגיש חנוק ושהוא מרגיש שהוא רוצה להיות לבדו. אני רוצה לומר שהגבר שלי הוא היה מדהים כלכך אוהב אהבה מטורפת פשוט אהב אותי כלכך..... פתאום בלי שום התראה הוא התהפך..... מגיע הביתה מאוחר, לפעמים נעלם לא עונה לפלאפון שלו בשעות הערב, הוא אפולו נעלם לי לסופי שבוע לפעמים. כשהוא חוזר הוא טוען שהוא היה חייב לעשות את זה ושזה כלכך קשה לו לפגוע בי אבל אני צריכה להבין שלא מדובר בי -- אני נפגעת מזה כי אני הכי קרובה אליו אבל הוא מתרחק מכולם (משפחה, חברים) הוא בוכה לי כמה הוא אוהב אותי וכמה אני כל החיים שלו והתינוקת. הוא טוען שהוא יחזור לעצמו ושאני יחזיק מעמד. בתקופה האחרונה הוא השתפר בשעות שהוא מגיע אבל הוא עדיין נעלם ומגיע מאוחר. שלא תבינו אני רבה איתו ומאיימת לעזוב אותו והכל.... אבל זה לא עוזר. פעם אחת עזבתי את הבית והוא החזיר אותי אחרי שבוע. אבל הוא עדיין המשיך אם הגישה המוזרה שלו שפשוט לא האכפת לו מכלום כך אני מרגישה. הוא אומר שזה לא נכון, ושהוא לא בסדר כרגע אבל הוא יחזור לעצמו. בנוסף לזה אני חושדת שהוא בוגד בי..... אבל למה???? הוא כלכך אוהב אותי אני מרגישה את זה אז שום דבר לא מובן לי כאן. אני חושדת כי פעם שמעתי הודעה אצלו בפלאפון והוא טען שזה טעות. יכול להיות שאני תמימה אבל העברתי את זה. אני מתקשרת אליו כמה פעמים כל יום בערב כאשר הוא בעצם נעלם לי וחוזר מתי שהוא רוצה..... הוא לא עונה לי. אחר כך לפני שהוא מגיע הביתה הוא מתקשר ומתנצל והכל. די אני כבר ממש משתגעת מהכל - כלכך קשה לי.... רציתי לדעת מבחינת נקודת מבט של גבר נשוי..... מה יכול לעבור על בעלי??? ואם הוא בוגד בנוסף למשבר שלו אז למה??? והוא טוען שהוא כלכך אוהב ורוצה אותי. בנוסף לזה איך עלי להתייחס אליו???? אני רוצה לעורר אותו מחדש האם אתם יכולים לתת לי עצות מנוקת ראיה שלכם איך לעשות את זה??? תנו לי רעיונות תסבירו לי איך עלי להתנהג עכשיו במצב הזה - מה היה גורם לכם להתעורר מחדש בנישואים???? להתאהב מחדש. HELP PLEASE היינו החברים הכי טובים שבעולם ----- תודה לכם מראש... נ.ב. - בבקשה תענו אך ורק כאן בפורום כך שבעלי לא ידע שאני כותבת עלינו. תודה לכם

seeyou

New member
הוא עדיין נעלם ומגיע מאוחר?../images/Emo11.gif

מתקשרת אליו כמה פעמים כל יום בערב כאשר הוא בעצם נעלם לי וחוזר מתי שהוא רוצה?????? אין קשר ל"משבר" אחרי הלידה לבין מה שהוא עושה או מתנהג במקומך הייתי פונה למשרד בלשים שיבררו את מעשיו לאחר שעות העבודה מה גורם לנו להתעורר מחדש בנישואים???? דעה אישית-חמימות-הרגשה שרצוי-אהוב-נאמנות...בדרך כלל משתמשים במילה "אהבה"...

adam33

New member
כן

בעלך בוגד בך. אדם שצריך עזרה בכל צורה שהיא הגם שהוא לא יודע לבקש אותה אז מרגישים בכך וזאת לעומת מישהו שכל הנסיבות המצטברות מצביעות על כך שמדובר בחיים כפולים. אם זה פלאפון שהוא לא עונה אם בהודעה לכאורה של טעות אם זה סופי שבוע וחזרה מאוחרת. ולעניין זה שהוא חוזר אלייך זה מפני שהוא רואה אותך על הצג ולכן יודע שהוא צריך לענות אבל מפני שאת יכולה לחכות אז הוא מעדיף לענות כשהוא יהיה יותר לבד. בעלך אינו אוהב אותך הוא אוהב מישהי אחרת לגבייך הוא רק רגיל אלייך לבית שהוא תמיד יחזור אליו ולמיטה הקבועה שלו. ולכן. תגשי לבזק ותבקשי פירוט שיחות יוצאות ותבדקי אם יש שיחות ארוכות שאת יודעת בבירור שזה לא את תביטי בחשבון הפלאפון שלו ותראי אם הוא מגיע לשחקים בימים שהוא לא נמצא תסתכלי על ההוצאות של כספים מהבנק.. לפי דעתי מעבר להכל יש את ההרגשה בלב שלך והיא משדרת שהוא בוגד בך כך שמצד אחד אל תלחיצי אותו ותעקבי אחריו בצורה גלויה תראי שאת עדיין התמימה אבל מצד אחר תפקחי עיין ואם הוא אומר שהוא הולך לכאן או לכאן תנסי לבדוק זאת בעקיפין אם הוא מחביא את הפלאפון מפנייך בכל שיחה שהוא מקבל ואם הוא לא מרשה לך להביט על ההודעות SMS אם הוא תוקפן לגבי שאלות ישירות שלך אלו סמנים שאת בטח יודעת וראית והרגשת אותם.. ולגבייך זה הזמן להחזיר חברויות ישנות עם החברות שלך ולחזק אותן כי המון פעמים ההכנה הזו תתמוך בך לעתיד.. רק כאשר הוא ירגיש שאת יודעת בבירור ולא רק ניחושים שהוא יכחיש אותם אז הוא יתעשת ויתחיל לראות מה לעשות ואז גם להשקיע בחזרה לתשומת לבך תזהרי גם במילים שלו כי הוא ינסה פשוט להראות לך שהשחור שאת רואה זה בעצם לבן ולכן תזהרי ממניפולציות. כל עוד את " אוכלת" את הסיפור על להתבודד וכוליי אז הוא " שמח כל הדרך לבנק" וימשיך לעשות זאת כי הוא פשוט יגיד לעצמו שאת תמימה והוא יחפש את עצמו במיטה אחרת.. אנשים לא " מחפשים את עצמם" במיוחד כשאת רואה שהוא מתנהג רגיל במישור הכללי ורק כשמדובר לסקס ואהבה אז הוא פתאום נהיה רוחני כזה זה לא קל ושיהיה לך בהצלחה..יש עוד המון מה להוסיף.. ואני כותב מהרגשתי האישית כי לא ניראה לי שמדובר במשהוא נפשי פסיכולוגי.

סורי יקירה עד כמה שזה כואב

זה לא מריח טוב יכול להיות באמת שהוא קיבל איזה שהוא שוק לאחר שנולדה הקטנה יש הרבה גברים שלא מסוגלים לחלוק את הרצון שלהם בפינוק בהשקעה עם עוד מישהו ולכן עוברים באמת איזה שהוא משבר אבל אם הוא באמת אוהב אותך וטוב לכם ביחד הוא ינסה להתמודד ביחד איתך עם הבעיה להעלם יכול להיות מאוד שבהתחלה הוא נעלם באמת בגלל שהוא רצה להתבודד אבל קר שם קר שם בחוץ ומהר מאוד אפשר למצא איפה להתחמם בהצלחה יקירה ותהיי חזקה תבדקי באמת כמו שאמרו לך קודמי ורק אחרי שתהיי בטוחה תסיקי את מסקנותייך ותפעלי אם במלחמה לנסות לשקם או להיפרד

פיאנו

New member
כמה קושיות לפני הסדר

1-"בבקשה תענו אך ורק כאן בפורום כך שבעלי לא ידע שאני כותבת עלינו",אז למה פיזרת את השאלה בארבעה פורומים שונים?(היקלקתי על השם שלך והגעתי). 2 - מה הנסיעה הזאת לארה"ב באמצע כל הבלגן שלך? הוא יחזור לעצמו ברגע שיעלה על המטוס? 3 - למה שלא תישאלי את הפסיכולוג שלו אם יש משהו שאת יכולה לתרום לטיפול,או לפחות שיספר לך מה עובר על בעלך? 4 - למה שלא תיפני ליעוץ בעצמך ותחסכי מעצמך את סערת הרגשות והכאב?

slider69

New member
תפתחי תיק ברבנות

לדעתי אין לך הרבה לעשות רק להציב לו אולטימטום ראשון ואחרון. שלא משתמע לשתי פנים. או שאתה פה או שם. במידה ולא אתה יכול למצוא את עצמך מחוץ לבית, ללכת ולא לחזור או שתלך וכשתחזור לא תמצא אותי כאן. תאמיני לי, אתם תריבו קצת וזה אמור להסתדר לכאן או לכאן אבל פה את תדעי מה באמת קורה. או לחלופין - ותקשיבי טוב שכרי לך חברת חקירות פרטית, כך לא יהיו לך ספקות להיכן הוא הולך ואם ההוכחות חותכות פשוט תאמרי לו בפנים. מומלץ ביותר לעוד עצות מועילות אני כאן סליידר

היי

אני חושבת שגם תשובה מנשים לא תזיק לך אני הייתי בדיוק כמוהו , באיזה שלב לא רציתי יותר את בעלי , כי היה לי מישהו מהצד . הייתי חוזרת בכל מיני שעות מוזרות , בתחלה בתירוצים של עבודה , אח"כ התחלתי לספר שאנ ילא יודעת מה קורה לי ומה עובר עליי , סיפורים של ייעוץ מקצועי וכן גם העלמות של שעות ארוכות ללא מענה . נכון פעם אחת מכל זה הלכתי לשבת מול הים לעשות חשבון נפש , אבל כל השאר ביליתי וחגגתי , גם סוף שבוע סיפרתי שהפסיכולוגית ייעצה לי להיות לבדי ובעלי האוהב כפי שאני הבנתי הפגין אהבה , הבנה אבל בעומק ליבי ידעתי שהוא לא מטומטם . אנחנו כאנשים פשוט לא אוהבים הסתכל לאמת בפנים ! יכול להיות שהוא עובר משבר / חויה או כל דבר אחר , אבל לפי מיטב ניסיוני וניסיון בן זוגי ( המאהב הנוסף) זה לא סיפור של גבר מתוסכל אלא גבר בוגד ! צר לי , אך כבר ייעצו לך מה ניתן לעשות כדי לגלות - זה לא קשה , אך תחשבי מה את רוצה לעשות אחרי שתגלי ואיך תרצי לנהוג בהצלחה לך

iamdidi

New member
מצבי דומה לשלך

יקירתי, מצבי מאוד דומה שלך, למבד העובדה שאין לנו ילדים. גם אנחנו נשואים שנתיים וחצי וגם על בעלי עובר משבר שאינו ברור ל. בניגוד אליך, אני מאמינה שבעלי אינו בוגד בי, אבל הוא בהחלט מתרחק ממני ואינו מעוניין בקרבתי. הוא טוען שהוא פשוט זקוק לזמן לבד. ממש לא ברור לי הקטע הזה. לאורך כל הזמן חשבתי שהבעיה היא אצלו ולא בזוגיות שלנו, הוא אהב אותי אהבה מטורפת והיתה לנו זוגיות נהדרת ובכל זאת... אבל הוא מתעקש שהבעיה היא אצלנו, ואף התוודה בפני לאחרונה שהוא "לא מרגיש אלי". הלוואי ויכולתי להבין מה עובר עליו. אני רק יכולה להגיד לך, שברגע שהשלמתי עם המצב והחלטתי להיפרד ממנו (וזו היתה החלטה מאוד קשה), מצאתי טעם חדש לחיי, אני יוצאת ומבלה, הכרתי חברות חדשות ונעים לי בחברתן ויש חיים אחרי הגבר. אל תחששי. אני מאוד מקווה שהדברים יסתדרו בניכם, אבל גם אם לא - אל תחששי. אשמח לשוחח איתך באופן פרטי, אם תרצי.

למעלה