שאלה לגבי WILD

שאלה לגבי WILD

ניסיתי את השיטה הזו הרבה פעמים, ומעולם לא הצלחתי. אני תמיד שוכב שם, כמו בול עץ, עם עיניים עצומות ולא זז. סופר בראש, עושה תרגילים במתמטיקה... קיצר מה שצריך כדי לשמור על מודעות. הבעיה- אני לא מגיע עם זה לשום מקום. אני תמיד פשוט שוכב שם וזהו. לא שיתוק שינה ולא נעליים. מעולם לא ראיתי חזיונות ולא שמעתי צלילים, ובטח שאף אחד לא ישב עלי. יש למישהו רעיונות? מישהו הצליח עם השיטה הזו פעם? רק לשם הבהרה- ניסיתי wild לפני השינה, אחרי 4 שעות, אחרי 6 שעות ובערך כל מה שבאמצע גם. לא עובד בינתיים.

Tristan Reveur

New member
מצטרף לשאלה

גם אני ניסיתי בעבר, התקרבתי אבל לא הצלחתי אף פעם.. דבר אחד שלא היה ברור לי אף פעם זה אם אני אמור לעצום עיניים או לא ובאיזה שלב.. ואם זה משנה?

ravehor

New member
קודם כל אציין שאת התהליך כולו

גם אני אף פעם לא הצלחתי. שזה אומר לשכב במיטה מעירות, לעבור את התהליך ובסופו להגיע לחלום צלול. למרות זאת, הגעתי להזיות מתוך עירות, והגעתי לחצלול כשהתעוררתי לתוך שיתוק שינה (אז מה שלא הצלחתי אף פעם זה לעשות את המעבר בין שניהם
). אז העצות שלי נובעות מהניסיון שיש לי רק לגבי הדברים האלה. הדבר הכי חשוב הוא לשכב בתנוחה מסויימת ולא לזוז ממנה בכלל. אני בדרך כלל שוכב על הגב כדי שהגוף שלי יהיה ביציבות ואני לא בטעות אזוז. בין אם המוח שלך נשאר מודע או לא, או שאתה מתעייף או לא - הגוף תמיד יעבור שלב אם תישאר בתנוחה בלי לזוז סנטימטר. אחרי כמה דקות המוח יתחיל להמציא כל מיני "גירודים" במקומות שונים בגוף, שמטרתם לגרום לך לזוז אם אתה עדיין ער. זאת כי המוח לא יודע אם הגוף ער או ישן לאחר חוסר תזוזה של הרבה זמן. זאת לגבי הגוף. אם אתה נשאר רגוע והכל ומתמיד, אחרי כמה זמן זה יעבור עוד שלב ותתחיל להרגיש את כל ההזיות. עד לשלב הזה הגעתי מתוך עירות, אבל מה שהורס לי בדרך כלל זה שאני לא מצליח להירגע מספיק כדי להמשיך הלאה, וישר חוזר חזרה. אבל מה שבולט הוא שאם תקום, תרגיש את אותה הרגשת כבדות ועייפות עזה שמרגישים אחרי שיתוק שינה. תהיה כבד מאוד ועייף, וזה רק מעודד את כך שהייתה תועלת כלשהי לגבי הגוף. אז זה לגבי ההתחלה, השאר אתה בטח יודע. אתה רק צריך להגיע לשלב ההזיות. ובתשובה לTristan Reveur: כן, את התהליך כולו כדאי לעשות בעיניים סגורות, במיוחד כשאתה מתחיל. זה ימנע ממך לאבד ריכוז שסביר שיקרה כשיתחילו הזיות. אם כשכבר הגעת לשיתוק שינה ואתה מצליח לפתוח את העיניים - אתה מוזמן להציץ

כמה זמן בערך הטכניקה הזאת אמורה לקחת?

בפעם האחרונה שניסיתי אותה שכבתי במיטה כמו גופה במשך שעה (אני לא מגזים. שעה) ובסוף החלטתי שנמאס. אני מודה מכן הרגשתי תחושה משונה כזו בגוף, כמו בכל פעם שאני מנסה את זה. קשה לתאר את זה... כאילו אני חלול ומישהו ממלא אותי במים (אני יודע שזה הזוי. זה גם לא ממש משנה). בכל מקרה יותר מזה לא הגעתי עדיין. זה עניין של סבלנות (שעתיים?) או שאולי אני פשוט לא עושה את זה נכון? או שאולי זה לא עובד לכל האנשים? תודה :)

ravehor

New member
שעה זה באמת הרבה זמן

כמו שאמרת, יש אנשים שקל להם באופן טבעי להיכנס לווילד, ויש כאלה שעובד להם יותר חצלול ספונטני. תראה את ההודעה הזאת למשל: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=27&MessageId=156578077 נראה שלromikili זה בא יותר בטבעיות. אם אתה שוכב שעה במיטה, אני מניח שמשהו לא בסדר. אתה צריך לאפשר לגוף שלך להירדם ובו זמנית להשאיר את עצמך מודע להכל, והחלק השני יכול להרוס את ההירדמות. לדעתי אם אתה צריך להשקיע מאמצים גדולים כל כך בזה, עדיף שתעביר אותם למשהו שיותר הוכיח את עצמו עבורך

ravehor

New member
דרך אגב - משהו מעניין ששמתי לב אליו הלילה

כמו שאמרתי, מה שמנע ממני אישית להמשיך הלאה בווילד הוא חוסר הרוגע. זה לא פעם ראשונה שזה קורה, אבל הלילה שמתי לב לזה במיוחד - יש לי תנוחה רגילה שבה אני נרדם בדרך כלל, ואם אני לא נמצא בה קשה לי "לשחרר" את עצמי. הרבה פעמים כשתוקפת אותי עייפות, אני פשוט נשכב בכל תנוחה ואין לי כוח לזוז. אני לא מתאמץ במיוחד להישאר מודע, ולכן אני לא זוכר זאת בכל כך קלות - אבל מסתבר שהתחילו לי הלילה הזיות של שיתוק שינה. שמעתי קולות (פחות של אנשים בבית ויותר קולות שקוראים לי ומדברים איתי) ותחושת צרימה באוזניים. כיוון ששמתי לב לזה, התעוררתי. זה חלק מתהליך ההירדמות הטבעי - אבל בגלל התנוחה שבה לא שחררתי את עצמי, הייתי מודע באופן חלקי לתהליך. בכל מקרה, זה רק תומך במה שאמרתי: אפילו לאדם כמוני שלא מצליח ווילד וגם שוכב עשרות של דקות כדי לנסות את זה, זה לוקח בדיוק 2 דקות במצב של רוגע ועייפות אמיתית.

למעלה