שאלה לגבי wifi

gulu02

New member
שאלה לגבי wifi

קודם כל שלום לכולם מחר אני אמור לקבל את המכשיר שלי ויש לי שאלה האם קיימת תוכנה שבה דרך המכשיר אני יכול לשלוט על המחשב בבית בתודה מראש

mikeoreli

New member
לא בדוק

אבל אני יודע שיש PC Anywhere של סימנטק (תוכנה בתשלום).

ron20

New member
קיימות אופציות נוספות ... ../images/Emo137.gif

1. הפשוט ביותר Terminal Services (התאור הוא על 2002 אבל לא ראיתי הבדלים) - המגבלה היא עד כמה שאני זוכר היא שהסרבר לא כלול בכל בגרסאות של חלונות ,אני חושב שב XP הוא קיים עם אפשרות ל client אחד, ב 2000 הוא קיים רק בגרסת ה windows2000 server. בכל מקרה ה client מובנה בפוקט פי סי ואם תצליח ליצור server זה הכי פשוט (ועובד) אני אחפש חומר נוסף אם זה יהיה רלוונטי ... 2. יש פרויקט (אני חושב שקוד פתוח) שנקרא VNC יש המון ורסיות כגון realvnc ראיתי לא מזמן VNCViewer for PocketPC , עדיין לא בדקתי (בקרוב מאד ...) לסיכום - זה אפשרי ומבוצע.

gulu02

New member
תודה רבה על התשובות יש לי עוד שאלה

ברגע שאני מחובר ברשת ב wifi האם אני יכול לראות דרך הפוקט ספריות על המחשב ואים כן האם אפשר להפעיל משם קבצים כגון mp3 וכו..

ron20

New member
ההגיון אומר שכן אבל ../images/Emo26.gif

בפועל לא מזמן היה כאן חבר שניסה - ראה קבצים - יכל להעתיקם - אך לא הצליח להפעיל ...

כן זה עובד.

בפועל, הבטריה נגמרת כלכך מהר, שזה לא סביר לחלוטין להפעיל MP3 דרך WIFI אבל זה אפשרי. יותר סביר להעתיק אותם למכשיר, לנתק WIFI ולהקשיב... וזה בהחלט מעשי ובדוק.

למעלה