שאלה לגבי WAZE

gray

New member
אבל זה לא הניסיון שלי.

מי עומד מאחורי מה שהיה כתוב בפורום?

waismant

New member
מקור המידע

300 מטר - מיצו, 6 הודעות מעל להודעה המקורית שלי. זה שאין מידע על מהירות מקסימאלית מוטרת ב- Waze - מתוך פורום Waze. אין לי קישור לשרשור מדוייק, אבל חיפוש מהיר בפורום שלהם יביא אותך לשם. חיפשתי לפני כ- 3 ימים, ובאחד מהשרשורים היה כתוב מפורשות שאין להם נתון כזה וגם מאוד מסובך להוסיף, ולכן feature של התראת מהירות הוא בלתי אפשרי. כמו כן היה הסבר שחישוב זמן הנסיעה בכלל לא מבוצע לפי המהירות המקסימאלית המותרת אלא לפי שקלול סטאטיסטי של מה שעברו משתמשים אחרים בהתאם לימי שבוע שעות וכו'. אגב זו כנראה הסיבה שעבורי שערוך הזמן הוא תמיד ארוך מדי, עבור חבר שלי עם משאית תמיד קצר מדי ולמעשה זה שאני נוסע מהר, אני משבש את הממוצעים והערכות משך הנסיעה.

מפתחSoul

New member
אגב, קיימת אפשרות

להגדיר שאתה על אופנוע? כי אני זוכרת תוכנות שהיתה אפשרות להזין האם אתה הולך רגל, מכונית, אופנוע... ומישומה עתה כשהתוכנה בשימושי מדי פעם, לא מצאתי.

מיצו

New member
וזה די "דופק" אותם

בגלל שהעובדה שאופנוען שמשתמש בווייז חולף בפקק במהירות סבירה, ולכן "דופק" את האלגוריתם... חבל שהם לא מודים בזה ומכניסים פיצ'ר. זה יכול לשפר לא מעט דברים.

עומר TT

New member
ל navngo מה שהיום igo היתה פונ' כזו, לא יודע

אם היא עדיין קיימת בגרסאות החדשות.

ranzz

New member
אממ, היה איזה קטע עם קידום הפיצ'ר הזה, לא?

מישהו העלה בפולגז דף מהאתר שלהם שבו הם נתנו למשתמשים להציע פיצ'רים, אם אני זוכר נכון זה היה הפיצ'ר שדורג הכי גבוה, כי כל האופנוענים הצביעו לו. מעניין מה נסגר עם זה

למעלה