שאלה לגבי VBA

hirshfe

New member
שאלה לגבי VBA

Outlook 2003 יש לי ידע ב-VB. אז אל תדאגו
אמנם עברו שנים מאז שנגעתי, אבל אני מניח שזה כמו לרכב על אופניים. (וכן אני יודע ש-VBA זה לא VB, אבל זה מספיק דומה) בכל מקרה אחרי ההקדמה הגדולה. יש דרך להוסיף קטגוריות catogries דרך ה-VB? בזמן שאני מסמן מייל? כתיבת מייל קריאת מייל כל דרך תתקבל בשמחה תודה מראש על עזרה,

hirshfe

New member
תודה לך

אבל 1 rules הולכים לאיבוד ולא מתפקדים טוב, שיש הרבה מהם ומאחר שבהערכה גסה שלי יהיו מעל למאתיים קטגוריות שונות rules לא ייעשו את עבודה נאמנה. מה עוד שאין חוקיוץ שאני יכול ליישם על מיילים מסיום. אבל 2 (יותר חשוב) הגעתי לפתרון והרי הוא לפניכם
לזה מאצתי פתרוןו hirshfe ו 08:16 | 27/07/07 Sub Ofer() Call CatgeoryThis("Ofer") End Sub Sub TestIT() Call CatgeoryThis("Test") End Sub Sub CatgeoryThis(strCat As String) Dim objItem As Object Set objItem = MarkCurrentMail() If Not objItem Is Nothing Then objItem.Categories = objItem.Categories & "," & strCat objItem.Save End If Set objItem = Nothing End Sub Function MarkCurrentMail() As Object Dim objApp As Outlook.Application Set objApp = CreateObject("Outlook.Application") On Error Resume Next Select Case TypeName(objApp.ActiveWindow) Case "Explorer" Set MarkCurrentMail = objApp.ActiveExplorer.Selection.Item(1) Case "Inspector" Set MarkCurrentMail = objApp.ActiveInspector.CurrentItem Case Else End Select Set objApp = Nothing End Function​
אבל בכל מקרה תודה

למעלה