שאלה לגבי USPS Express Mail

שרון 85

New member
שאלה לגבי USPS Express Mail

שלום, אני רוצה לקנות תיק קטן מאיביי שעולה בערך $80. המוכרת אמרה לי שהיא שולחת בEMS כולל ביטוח ב-Flat Rate EnvelopeSee more services) $31). היא הסכימה לרשום מחיר נמוך יותר מ50 דולר כולל משלוח על החבילה. האם בגלל שזה בEMS יש סיכוי גדול יותר שמהמכס "יתפוס" את החבילה? חוץ מזה, מה ההבדל בין Express ל-Priority? תודה רבה מראש..

ozitex

New member
EMS

יחייב אותך בכל מקרה בעמלה של 82 שקלים. יש סבירות שאם השווי יעלה על 50$ כולל משלוח תחוייב גם במיסים/מע"מ בהתאם. PRIORITY הוא משלוח מהיר בתוך ארה"ב של 2-3 ימים אבל בבינלאומי הוא לוקח משהו כמו שבוע- 10 ימים. EXPRESS הוא השירות המהיר ביותר של הדואר האמריקאי. זמן הגעה לישראל עם זאת לא יהיה מהיר מזה של EMS.

jepe

New member
82 זה רק במקרה שזה חייב במס לא?

אם זה פטור ממס אז תשלמי עמלה של 35 ש"ח...כי הרי בדואר מסכנים אז למה שלא תשלמי גם אם זה פטור. צריך באמת לעזור להם שם.

שרון 85

New member
EMS ו-USPS Express mail זה אותו דבר?

ולא הבנתי על מה אני אמורה לשלם 82 שקלים...

ozitex

New member
לא

EMS הוא שירות דיוור בינלאומי מהיר בין רשויות דואר המתחרה בחברות השילוח הבינלאומיות המוכרות. USPS הוא שירות הדואר האמריקאי בדומה לשירות הדואר הישראלי. העמלה משולמת עבור הטיפול במשלוח. זוהי עמלה שגובים ממך (הסכומים משתנים מחברה לחברה) בכל חברת שילוח עד הדלת כמו DHL, UPS וכדומה..

שרון 85

New member
אז המוכרת בלבלה אותי.אם רשום שזה נשלח דרך

USPS Express Mail International Flat Rate Envelope, אז את העניין של העמלה? וזה בעצם כמו ה-USPS Priority Mail רק שזה אמור להיות מהיר יותר?

ozitex

New member
לא

את תקבלי את המשלוח בסניף הדואר שלך או ישירות לבית בתיבה תלוי בגודל. לא תצטרכי לשלם עמלות על המשלוח הזה. זה אמרו להגיע די מהר אם כי לכי תדעי מה קורה היום עם כל התקיעות שגרם הלוע האיסלנדי ההוא..

jepe

New member
לא נראה לי

כשקיבלתי חבילות EMS פטורות ממס חייבו אותי בעמלה של 35 ש"ח. שקיבלתי EMS חייב במס אז מעבר למיסים חייבו אותי ב 81 ש"ח עמלה. זה לא יאומן העמלות האלה, מה ההבדל בין אם זה חייב במס או לא חייב במס? למה ההבדל בעמלות ולמה בכלל עמלות ועוד באיזה סכומים!! אל תזמינו EMS בחיים!!!!!!!!!!!!!!

למעלה