שאלה לגבי TummyTub

ללילילל

New member
שאלה לגבי TummyTub

שלום לכם, לפני הלידה קנינו אמבטיית TummyTub (סוג של דלי). כשהתינוק נולד לא הסתדרנו אתה ועברנו לאמבטיית תינוקות רגילה. היום בגיל 3 חודשים היא קצת קטנה עליו ולכן עשינו ניסיון נוסף עם הדלי. מסקנה - התינוק מאושר שם לגמרי, נינוח וחייכני. מצד שני, לא ממש ברור איך מסתבנים שם. אם מישהו משתמש בזה נשמח לשמוע טיפים. תודה!

Mika sheli

New member
ניסיתי למצוא באתר שלהם תשובה לכך

אבל כשלתי בחיפושי. אך ישנה אפשרות ליצור קשר עימם על מנת לברר. אפילו בסירטון אין תשובה לשאלתך. מצטערת. http://www.tummytub.co.il/

efratga

New member
לא מסבנת גם באמבטיה רגילה

בתי בת 4.5 חודשים, רוחצת באמבטית תינוקות, אף פעם לא סיבנו אותה, רק חופפת לה את הראש עם טיפת סבון. לאחרונה מוסיפים למים בלנאום הרמל בשל עור יבש. למה צריך לסבן תינוק בן 3 חודשים? הוא מתלכלך ממשהו פרט לפליטות או חלב? יש לתינוקות שכבה שומנית המגינה על העור באופן טבעי, הסבון רק מוריד אותה ומגרה את העור. לדעתי מספיק ששוהה באמבטיה במים והלכלוך יורד במים. לפחות הבייבי שלי מריחה ונראית נקייה לגמרי לאחר אמבטיה במים בלבד.

hagitb1

New member
גם אני לא מסבנת שמה במים קצת

הרמל בלנאום וככה רוחצת.

זIקיני

New member
רציני??

כאילו מה? טובלים את הילד במים?
אני משתמשת באמבטיה רגילה ומסבנת את כל הגוף, מוזר לי אחרת.

efratga

New member
לא כאילו, בדיוק! כל אחד ושיטותיו..

אם הילד נקי, העור לא מגורה והוא נהנה מהאמבטיה - יופי. אני רק משתפת את חברי/ות הפורום מנסיוני הפרטי שלא חייבים סיבון והילדה נקייה גם כך. דרך אגב בהוראות של הבלנאום כתוב שהשימוש בו (כשמוסיפים למי האמבטיה) גם מחליף שימוש בסבון. והילדה לא סתם טובלת במים - הי נמצאת לפחות 5-10 דקות במים, ואני מנקה אותה עם היד בין כל הקפלים ובגב.

אביטלתל

New member
גמני לא מסבנת

משתמשת בשמן אמבטיה עדין ואם רואה לכלוך קריטי פשוט מנקה עם המים השמן את הטוסיק אנחנו שוטפים עם סבון עדין לפחות פעם ביום

למעלה