שאלה לגבי TRNSLAP

Ridcully

New member
שאלה לגבי TRNSLAP

האם הדגמים החדשים כוללים ABS ? ושאלה נוספת אם אני קונה מהחברה אני חייב לעשות את הטיפולים אצל המשווק ? כי למשל אצלי ממש לא ממליצים על המשווק שלהם (מדובר על באר שבע)

אהוד א1

New member
לא חייב אצל המשווק.

חייב (לפי היבואן) במוסך מורשה יבואן. לפי משרד התחבורה בכל מוסך מורשה משרד התחבורה.

בנדיטון

New member
הלקוח יכול לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה

זה גם מה שאנחנו מנחים בעת מסירת האופנועים. אין בעיה לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה, האחריות תהיה בתוקף. כמובן שאנו ממליצים לטפל במוסך מורשה הונדה. לגבי ABS הבאנו את הדגמים הראשונים בסוף 2010. ההפרש במחיר הוא כ 3000 ש"ח לדגם עם ABS.

אהוד א1

New member
כן, אבל.

ואז תהיה תקלה רצינית והיבואן יתנער ממוסך משרד התחבורה כיוון שהוא לא טיפל לפי ספר הרכב של היבואן. היינו בסרט הזה.זה לא כזה פשוט.

guye2

New member
אני מניח אפשר הכל אבל ...

ב TRANSALP ביטול והפעלה של ABS, אם בא לך שטח\ווילי מסובך. זה לא כמו GS 1200 BMW שכל מה שצריך זה לחיצת כפתור. בנוסף, אני לא חושב שתהיה לך אחריות כי זה יהיה שינוי דיי רציני באופנוע.

עומר TT

New member
בשטח, נעילה והחלקה של הגלגל האחורי זה חלק

מהטכניקה, אלה דברים שרוב מערכות ה ABS לא כל כך יודעות איך להתמודד איתם בשלווה מבלי להפריע ולכן הדו"שים שמצויידים ב ABS והיצרן הועיד אותם לשטח מצויידים בכפתור לכיבוי זריז של ה ABS, בניגוד לכאלה שהיצרן ציפה להם חיי כביש שם זה פחות נוח. האסקי, אם אני זוכר נכון, הוציאה לא מזמן מערכת ABS שאמורה להיות מותאמת לשטח ולהרשות לרוכב יותר לפני שהיא מתערבת, לא יודע איך זה יצא להם.

guye2

New member
צודק.. יצאתי

שכחתי ש ABS לא בהכרח מגיע עם מערכת בקרת אחיזה דינאמית.

בנדיטון

New member
בלתי אפשרי לביצוע

בדגם ללא ABS לא קיים מקום למחשב, לא למשאבות הנוספות (אחת נוספת לאחורי ואחת לקדמי) המווסתות את לחץ השמן לבלמים, אין תשתית צינורות שמן בשביל המערכת ואין את החיישנים על הגלגלים. מסובך, יקר לביצוע ולא סביר שאפשר לבצע הסבה כזו בארץ. לגבי האחריות, זה נכון שזה תחום אפור, לכן אנו ממליצים לטפל במוסך מורשה, שמכיר את האופנוע, שיש לו גישה לכל ספרי המידע עליו, שיש לו גישה לחלקים מקוריים ויודע בדיוק מה עושים בכל טיפול ובכל תקלה.

Ridcully

New member
הבעיה מתחילה כש:

אותו מוסך מורשה, מרשה לעצמו לזרוק מחירים אסטרונומיים וכשכלי נכנס לטיפול פשוט הוא פתאום אומר שהיה צריך להחליף אות כל התמסורת ובלה בלה פתאום צריך לשלם פי 10

בנדיטון

New member
אתה כבר מדבר על נוכלות

וזה יכול לקרות במוסך מורשה, או לא מורשה, אצל חיים או אצל שלומי או אצל מיקו.... אין קשר. יש מחירון טיפולים מאוד ברור. בד"כ מחיר טיפול במוסך מורשה יהיה דווקא זול יותר מטיפול במוסך המרכזי שלנו. כל תקלה מעבר, נבחנת בתחום האחריות, וכאן מערבים את המוסך המרכזי (כמו התמסורת שהצגת כדוגמא).

Ridcully

New member
אז בגלל אותה תופעה ידוע

אני לא נלהב לקחת את הטאנסלאפ, כיוון שבאיזור שלי יש רק מוסך מורשה אחד של הונדה שסובל מהתופעה שתיארתי להלן, שאגב הנושא של התמסורת הוא סתם דוגמא ולא בהכרח מקרה אמיתי, ומפאת חוסר בזמן פנוי לנסוע למרכז כדי לעשות טיפולים ...טוב אפשר להבין את ההמשך

בנדיטון

New member
יש לי המון לקוחות בצפון ובדרום

שבסביבתם אין מוסכים מורשים שלנו, או רק מוסך מורשה אחד. הם פשוט ממשיכים לטפל במוסך שטיפלו אצלו עם שאר הכלים שהיו להם, כי הם סומכים עליו ומכירים את דרך עבודתו, וכי זה נוח להם וכו' וכו'. אין בעיה עם זה. האופנועים אמינים וסך הכל לא מסובכים לתחזוקה שוטפת, בטח שלא הטרנסאלפ. אני לא מכיר בעיות שירות חריגות באזור הצפון\דרום שלא נפתרו במשך השנתיים שאני עובד בהונדה.

JoyRider

New member
לאותו מוסך לא הייתי מתקרב גם להחלפת נורה.

אם תרצה כמה אצות מבאר שבעי מתוסכל על נושא המוסכים באזור, דבר איתי בפרטי.

למעלה