שאלה לגבי Take a bow ו you'll see .

djsex

New member
שאלה לגבי Take a bow ו you'll see .

יצא לי לצפות מלא פעמים בקליפים האלו אבל רק עכשיו שצפיתי בהם (אחרי שמלא זמן לא צפיתי בהם ) קלטתי ששניהם מאוד דומים ובשניהם יש את אותם האלמנטים , הבגדים פחות או יותר , אותו השחקן ואותו הסיפר פחות או יותר , אז רציתי לדעתה למה שני הקליפיפם האלו עוסקים במטדורס ושניהם ניראים אותו הדבר ? התמונות שם הם איזה סוג של ניגזרות מתוך סרט מסויים שהקליפים האלו היו אמורים לקדם ? (לדוגמא הסרט אוויטה שכל הקליפים הם בעצם קטעים מתוך הסרט )

djsex

New member
אוקי אבל למה ?שני השירים האלו יצאו באותה שנה?

אני חשבתי ש you'll see זה שיר הרבה יותר מבוגר מהשני , הוא גם לא מופיעה באלבום bed time story אז איך הוא קשור ?

ray of light1

New member
אז ככה..

take a bow יצא באלסום בטיים סטוריס ב-1994 והקליפ שלו צולם בדרום ספרד (קליפ מדהים!!) עכשיו אחרי שיצאו עוד שני סינגלים מאותו אלבום וצולמו להם קליפים (שהם גם מומלצים bedtime story וhuman nature) אז מדונה כדי לרכך את התדמית שלה הוציאה אוסף בלדות ב-1995 שאחד מהשירים החדשים באוסף שיצא בתור סינגל הוא you'll see שקליפ שלו הוא המשך לעלילה של הקליפ של take a bow. מקווה שהכל ברור :)

djsex

New member
אחלה תודה ../images/Emo13.gif בכל מקרה...

המהלך הזה קצת מוזר לי ,כאילו מה אין יותר רעיונות מה לעשות ? קליפ המשך אחרי שני קליפים אחרים ? מוזר אבל סבבה , בכל מקרה אני דווקה חושב שyou'll see קצת מפוספס עם הקליפ הזה , הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב כי זה שיר ע נ ק!! זה דוגמא (אני חושב) לשיר שהוא כל כך גדול בזכות עצמו ולא בזכות הקליפ שלו , אני לא מאמין שהוא נהיה כזה להיט גדול בגלל הקליפ הדי צונן הזה שלו . ולא יודע למה אבל תמיד היה לי בראש שyou'll see זה שיר יותר ישן מה take a bow . בכל אופן תודה ! ועוד משהו קטן , אמרתה שהקליפ של take a bow מדהים אז גם לדעתי זה אחד השירים והקליפ הכי טובים שלה לדעתי !! פשוט פשוט מושלם !!! ההפקה המוסיקלית והקולות של בייביפייס פשוט לוקחים את זה לרמה אחרת לגמרי ! אף אחד היום לא עושה שירים כאלה ! פשוט מושלם וכנ"ל גם הקליפ ההורס שלה !!! היא ניראת שם הכי מדהים שהיא היתה אי פעם לדעתי !

DBTK

New member
לא התחברתי אף פעם לשיר ולקליפ של Take a bow.

אני מאוד אוהב את You'll see - שהוא בהחלט יצירת אומנות מדהימה

ray of light1

New member
אני לא חושב שיול סי מפוספס ההפך

נכון היא לא הופיעה איתו הרבה בתוכנית ב-95 ובכמה הופעות בסיבוב הופעות ב-2001 אבל דווקא הקליפ מעצים את השיר ולא צריך להתייחס אליו בתור קליפ מעפן שכל המטרה שלו היא לספק המשף לטייק א באב.. אני והרבה מאוד מעריצים רואים בשני הקליפים נפרדים ומשהימים כל אחד בפני עצמו אשר יש ביניהם חיבור מסויים וזה מה שיפה בין השניים האלה.

השתחווה ואתה תראה , רעיון מדהים ומיוחד

ב 1995 שחררה מדונה את הבלדה "השתחווה" המספרת על שברון לב שחווה גיבורת השיר עקב אהובה לוחם השוורים הספרדי , השיר הוא ללא ספק מהבלדות היפות והעוצמתיות של מדונה מלווה בקליפ עוצר נשימה , שאף לווה בתכנית מיוחדת שתיעדה את צילומי הקליפ ב MTV . מדונה כאמור נותרת שבורת לב עקב אותו מטאדור , ניתן לראותה "קורסת בבכי" בסוף הקליפ . ב 1997 מדונה משחררת אוסף בלדות , ומתוכו הבלדה "אתה תראה" , מדונה בעצם מחליטה לקליט שיר המשך ל "השתחווה" שבו היא עונה לאותו בחור ששבר את ליבה ולא נשארת חייבת , מאין חלק ב של הפרשה , מה שמיוחד בכל הסיפור שזה באמת כאילו מאין סרט , סיפור אהבה ב 2 חלקים השתחווה הוא החלק ה 1 ואילו אתה תראה הוא החלק ה 2 , בחלקו הראשון של הסרט הגיבורה נפגעת ונותרת שבורת לב , ואילו בחלקו ה 2 של הסרט נקמתה של מדונה , היא משיבה מלחמה מודיע לו כי שלמותה אינה תלויה בו ועוזבת , והפעם הוא הנותר שבור ופגוע . גם אתה תראה מציג קליפ יפיפה עם צילומים מרהיבים , מדונה מהפנטת שם . אני חושב שכל הקונספט מהמם , ודווקא בעניי מדובר ברעיון אומנותי ומקורי מאוד , שלא לדבר על 2 בלדות מאסיביות ממדונה שלעד ייזכרו כבלדות היפות ביותר של .... שוב השתחווה ואתה תראה זורק אותנו לשנות ה 90 המשובחות , ולעשור המדהים הזה שבו מדונה הייתה מניעה את עצמה יותר משיקולים אומנותיים ופחות מסחריים , הקליפים מרהיבים בין היפים ביותר של מדונה ואילו השירים ממיסי לב , בוגרים איכותיים קלאסיים . שלמות ! שאני לא אתחיל לבכות פה .....

pimpf

New member
איזה כיף להכנס לכאן ולקרוא את הדברים האלה,

כי לא היה לי מושג... :-O

להמון אנשים אין את החשיפה הזו לצד העמוק של

מדונה , המון אנשים נחשפים רק לסינגלים שלה וחושבים שמדונה היא אולי רק זמרת פופ נוצצת לא מעבר , כשיוצא לי לשבת עם אנשים שלא ממש מכירים את כל העשייה של מדונה ולהשמיע להם שירים מתוך האלבומים , להסביר להם על המשמעות שמעבר , שירים כמו LOVE TRIED TO WEELCOME ME EASY RIDE TO HAVE AND NOT TO HOLD PROMISE TO TRY INSIDE OF ME הם פתאום מבינים שמדובר בזמרת שיש לה אמירה ועומק והמון צדדים , תמיד אמרתי שכל מי ששופט את מדונה רק זבכות הסינגלים שהיא משחררת לרדיו לא יכולים לקבע דיעה אמיתית ואוביקטיבית על מדונה .... יש למדונה המון קליפים שהניתוח שלהם מדהים וחושף יצירה בעת אמירה ועומק קליפים כמו "סיפור שינה" או "למות ביום אחר" .

DBTK

New member
סינגלים הם דרך טובה ומהירה להתאהב במוסיקה

של כל אומן, אבל לא הדרך להכיר בו את הצד היותר אישי והעמוק שנמצא בשירים האחרים שלא נמצאים בלהיטים ובסינגלים. לא כמו לכל זמרת פופ , בקריירה של מדונה ישנה גם רשימת השירים שמעבר ללהיטים הטובים שלה. השירים שהם ברמה אחרת ויותר חושפת את הרגשות האותנטיים והאישיים שבה. אפשר לגלות בשירים האלה את היופי האמיתי שבאדם מאחורי ולכן מי שזכה להכיר לא רק את הצד "במיטה עם מדונה" ושלל הפרובוקציות שלה, הרוויח בכך שנגלה למכלול שקיים בבגאז' המלא של מדונה.

pimpf

New member
אשמח לקרוא :)

ומדונה היא האלילה שלי מזה שנים... מכירה ומוקירה את הצד הזה שלה. וכל צד בעצם P: נחמד לגלות את הדברים האלה על הקליפים, כי למרות שיש לי את ה-DVD, לא זכור לי אם ראיתי את הקליפים האלה ברצף מתישהו, או שקישרתי ביניהם, או שבכלל הקליפ היה מוכר לי ואולי עשיתי ממנו "קליפ אחד" בראש :-O יהיה לא נכון לומר שאני אוהבת את התקופה היותר מוקדמת שלה, כי אני מעריצה ועוקבת אחריה שנים, ובעצם אוהבת את כל מה שהיא עושה. אבל מבחינה נוסטלגית, אני יותר מתחברת לשנים הראשונות שלה, או לכל תקופת האייטיז בעצם... בניינטיז פחות (ולא להבין אותי לא נכון, זו אחת התקופות המדהימות שלה), פשוט פחות מתחברת. לא כולל ריי אוף לייט שלדעתי זו יצירת מופת, מכל הבחינות. בעשור הנוכחי בסה"כ היא ייצבה את המעמד שלה כמלכה. אוהבת את כל מה שהיא עשתה, כולל הדיסק האחרון והמצוין. לא היתה ולא תהיה עוד מישהי כמותה. נקודה
לגבי משמעות שירים- אשמח לקרוא ניתוחים, אם יש כאן איפשהו בפורום... כי תמיד יש דברים שמתפספסים, וכיף לגלות שירים מחדש. לגבי הקליפים שציינת- שוב, אשמח לקרוא. אחפש כאן בפורום בהודעות ישנות מקסימום...

the bourgeoisie

New member
יש לזה סיבה פשוטה

לTAKE A BOW הייתה הצלחה ענקית בארה"ב. אחרי אלבום צונן ואירוטיקה שנחשב "כשלון". מדונה חוזרת לקבל פרסים על השיר, פרסי אמריקה וMTV... היה נסיון להמשיך מנקודת ההצלחה הזאת באוסף הבלדות, בגלל זה המשך לTAKE A BOW הכי מתבקש. לדעתי TAKE A BOW זה יהלום אמיתי, מת לשמוע אותו בהופעה באיזה עיבוד חדש...

tomerika

New member
עלו לי שתי שאלות עקב צפייה בקליפים...

דבר ראשון שני השירים מדהימים ומדונה פשוט מהממת בשניהם . מדונה הצליחה לבלבל אותי אז רציתי לשאול מה צבע העיניים המקורי שלה , פעם כחול פעם ירוק פעם חום פעם יותר בהיר יותר כהה .. אני מבולבלת . שאלה שניה , יש למישהו קטעים שמראים איך מדונה מצלמת קליפ לשירים או לצילומים רגילים מאחורי הקלעים כזה או תוך כדי שמישהו צילם מהצד , תמיד זה מאוד סקרן אותי דעת איך היא מתנהלת על סט הצילומים וכל מיני כאלה . גם וידאו וגם תמונות . תודה רבה !

ray of light1

New member
הנה....

יש פה ספיישל ששודר בmtv מאחורי הקלעים של תשתחווה להורדה בשני חלקים בפורמט שלmp4 http://rapidshare.com/files/164995843/Making_Of_The_Video___Take_A_Bow__No.mp4 http://rapidshare.com/files/162970033/Making_Of_The_Video___Take_A_Bow__No_1.mp4

tomerika

New member
לא הגעתי לראות את זה עדין חח אבל בטוח שאני

אוהב את זה ! מה בקשר לשאלה שניה ?

the bourgeoisie

New member
אני אהבתי

ראיתי את זה מזמן וזה דבר יפה... אין זאת מדונה אחרת.. הקטע הכי מרגש זה שהיא אומרת שהיא חשבה שתמות בגיל 31 כמו שלה.. בקשר לעיניים.. הן ירוקות.. בהירות.. אפשר לראות הכי טוב בתמונות משנות השמונים

למעלה