שאלה לגבי Royal Jordanian

mc bige

New member
שאלה לגבי Royal Jordanian

שלום,
הבנתי שמי שטס דרך החברה הירדנית, ויש לו קונקשן של מעל 6 שעות, מועבר לשהייה במלון בשעות הללו, השאלה שלי היא שאם נניח אני סוגר דרך האינטרנט נניח דרך קיאק, עדיין יש את האפשרות הזאת, או שזה אופציה למי שסוגר עם סוכן נסיעות שסוגר את הפרט הזה מראש?
ראיתי באינטרנט דווקא ביקורות חיוביות על החברת תעופה, בכל אופן אם למישהו יש מה להוסיף לגבי החברה אני אשמח לשמוע
תודה

jeshu

New member
אני לא יודע לענות אבל כן יכול להמליץ לשאול במשרדי RJ בישראל אם יש כאלה. אתה יכול גם לנסות לשאול סוכן נסיעות. כמו כן, אם לא הכל מאורגן לך - תחשוב איך אתה מגיע לשם. למצוא מקום לישון בעמאן זה לא קשה ובמרכז העיר יש מספר מלונות לתיירים צעירים.

sailor

New member
מה זה שיך לסוכן? אם החברה נותנת

היא נותנת את זה לכל הנוסעים.
בקונקשן שהנחיתה בערב וההמראה בבוקר הם חיבים לפי תקנון יאטא לתת מקום לינה. RJ נותנים יותר מהמינימום הנדרש.
ועם כל זאת, למה לא לחפש טיסות עם קונקשן קצר?

לגבי החברה, היא חברה טובה מאד והבקורות החיוביות משקפות את זה נכון.

sela v

New member
שאלתי ב-SAS

ואמרו לי שלא נותנים שום מלון על שהיית לילה. אתה בטוח שהמידע שלך מדוייק?

sailor

New member
אתה בטוח ש-SAS חברה ביאטא?

לפחות חלק מהחברות הבנות לא.
RJ לעומת זאת כן חברה ביאטא.

sela v

New member
לא בדקתי מי חבר בארגון הזה,

אבל הרבה פעמים אני רואה טיסות קונקשן במחירים זולים, אבל שהייה של לילה שהופכת את זה ללא כדאי.

sailor

New member
אז על מה שאלת אם אני בטוח?

כן, אני בטוח שתקנון יאטא מחיב וידוע לכל שחברות LOW COST אינן חברות בארגון ואינן פועלות לפי התקנון שלו.
עם הנפילות, הרכישות והאיחודים של חברות התעופה בחלקו הצפון מערבי של הכדור, ספק כמה זמן עוד יתקים הארגון הנ"ל.

sela v

New member
SAS החברה הסקנדינבית היא עדיין לא לו קוסט

אז הם לא חברים?

sela v

New member
שאלתי וזה מה שהם ענו

We only have to offer hotels if there has been any involentary on the flights. We dont have to offer hotel if a customer has booked with a lot of time between connecting flights.

sailor

New member
סאס התחלקה לפני עשור להרבה חלקים

שעדין שיכים לחברת האם וחלק מהם פועלים כחברות לואו קוסט. זה מטעה כי יש חלק ביאטא וחלק לא.

sela v

New member
שאלתי בצ'ט באתר הראשי כשאלה כללית

כלומר זה תופס לגבי כל טיסה שלהם לפי מה שהם אומרים.

sela v

New member
כן שאלתי והם אמרו שכן

איפה קראת שהם חייבים לתת מלון אם הם חברים ב-IATA?

sailor

New member
כנראה שאתה צודק

האיחוד הארופי הוציא את תעריף יאטא מחוץ לחוק (הגדיר אותו כקרטל) בתוך ארופה, בין ארופה לארה"ב ובין ארופה לאוסטרליה וגם האוסטרלים עשו כך לגבי כל הטיסות היוצאות או נכנסות לאוסטרליה.
כנראה, איפה שהתעריף לא תקף, גם התקנות לא.

sela v

New member
אני בעבר קיבלתי מלון בחינם בירדן

אבל לא ידעתי שזה היה בגלל איזה חוק.

למעלה