שאלה לגבי Racketball

dosha

New member
שאלה לגבי Racketball

חבר שלי נסע לארה"ב, וביקשתי שיקנה לי מחבט סקווש (אני שחקן מתחיל), אלא מה הוא קנה שני מחבטי Racketball, עם הזרוע הקטנה, השאלה מה אפשר לעשות? האם אפשר להחליף אותם בחנות בארץ או בכלל לשחק איתם, האם זה אותו משחק, אותם חוקים, אותו כדור, אודה לכל מי שיכול לעזור לי (וגם מי שלא יכול)...

YoNaTaNy

New member
racket ball

אז ככה, רקט בול משחקים במגרש סקווש, עקרונית מגישים מנקודת הT אבל אפשר להגיש גם מהצדדים... אין out ברקט בול אפשר לפגוע גם בתקרה ובקיר שמעל הזכוכית וממשיכים כרגיל. אם הכדור יוצא מהמגרש לגמרי אז יש חוזר. אני חושב שהבעיה היחידה היא להשיג כדור... אני משחק עם מישהו מבוגר רקט בול בכפר המכביה והוא ממלמל חוקים ברוסית.... ככה שאני לא ממש בטוח.. יונתן

oferbar

New member
זה לא אותו דבר

גודל המגרש (החוקי) שונה, המחבט שונה, הכדור שונה והחוקים אחרים. בקיצור משחק אחר. תן את המחבטים לחבר שיחזיר לחנות בארה"ב, הם יחליפו את זה למחבטים אחרים בלי בעיה עם הקבלה. לגבי רקט בול, אז למיטב ידיעתי פגיעה בתיקרה זה אאוט, אבל אין את כל הקווים שיש במשחק סקווש.

YoNaTaNy

New member
טעות עופר

תיקרה זה חוזר או שממשיכים... ואין קווים ברקט בול זה מה שהבנתי

oferbar

New member
לא לא

שיחקתי 5 שנים במועדון שהיו בו מגרשי רקט בול ממש מול מגרשי הסקווש. אני כמעט בטוח שתיקרה זה חוץ. אבל אתה יודע, הזיכרון זה כבר לא מה שהיה פעם...

YoNaTaNy

New member
הרוסי המוזר שאני משחק איתו טוען

שהוא משחק 50 שנה... והוא אמר שתיקרה זה חוזר או שממשיכים... אני אברר איתו ביום שבת... צ'או

oferbar

New member
תשמע

בלי להעליב, אצל הרוסים הכל הפוך
גם בשחמט הם מסובבים את הלוח...

הי הי הי....

לא להעליב את ענף השח....חחחחחח בלי קשר שהרוסים תותחים בשחמט (שיחקתי שחמט בערך 4-5 שנים). וזה שמועות!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה