שאלה לגבי QAS

eladliver

New member
שאלה לגבי QAS

התמיינתי השבוע לתפקיד פקח רחבה בחברה ורציתי לשמוע מאנשים דווקא על החברה עצמה, מי שעובד בה איך התנאים שם לעומת חברות אחרות? היחס בחברה? הטבות שמקבלים.. כרטיסי טיסה? שעות עבודה? ובכלל על התפקיד אם מישהו יודע בחברה עצמה. בגדול קיבלתי דף לעובד בחברה ושם מפורט כך- 21 שקל לשעת עבודה בסיסית ביום. בלילה- 150 אחוז- 31.5 ובסופי שבוע וחגים 175 אחוז- 36.75 שסהכול לעומת אירוהנגלינג שהייתי אצלהם, QAS נתנה לי רושם הרבה יותר טוב מבחינת עמידות החברה והאיכות שלה ובעיקר מוניתין וגם המשכורת יותר גבוהה ( באירוהנדלינג 125 אחוז לילה ו150 בסופ"שים) השאלה עכשיו אולי דווקא לאופר כדאיים יותר? או שאולי בכלל QAS רק מדברת ולא באמת מייסמת את כל הדברים שדיברו עלייהם בראיון. אשמח לקבל תגובות.

eladliver

New member
אני מבין שאף אחד לא עובד בחברה?

לא יודע ולא מכיר משהו בנושא..?!

תשובה כללית על חברות ההנדלינג

בכל החברות המשכורת כמעט זהה,ואם יש הבדל הוא מזערי.יש 3 חברות שפועלות כהנדלרים בנתב"ג. לאופר GHI-החברה הגדולה ביותר. מטפלת ברב הטיסות לטורקיה,לופטהאנזה,איירפראנס טרנסאיירו ועוד QAS- חברה המטפלת ברב מטוסי החברות הזרות.אייר קנדה,קונטיננטל,סוויסאייר, דלתא רויאל ג'ודניאן,בריטיש איירוויס ועוד. אירו הנדלינג-החברה הקטנה ביותר,מטפלת בעיקר במטוסי מנהלים אך גם באיבריה ועוד חברות

eladliver

New member
הבנתי..

אף על פי שאת כל המידע הנתת כאן ידעתי, השאלה שלי נגעה ספציפית לQAS ומי שמכיר את החברה מבפנים ואיך התפקיד מתנהל שם. ציינת הבדל מזערי... אני לא חושב שהאחוזים שהציעו בQAS בלילה ובסופי שבוע מיזעריים לעומת לאופר ואירוהנדלינג... זה הבדל שיש לו משמעות דיי חזקה.

אוקיי אז בגדול,על דעתי בלבד

לאופר GHI-החברה הותיקה והגדולה בשדה,חברה טובה אמינה עם חֶברה צעירים ונחמדים QAS-חברה צעירה ודינמית,החברה שם נעימה,ודי כיפית,וגם המשכורות מצ'ופרות אירוהנדלינג-החברה הכי קטנה,חברה די מאפנית,לא מומלצת

למעלה