שאלה לגבי pink floyd

כן, אתה צודק

סרט זה בטוח לא. אבל יש שם עלילה. Video EP. זאת הגדרה מספיק מדוייקת

סרטים ופסקולים

הסרטים שהפלויד מעורבים בצורה כזו או אחרת: 1) Tonite let´s all make love in London - סרט תיעודי מ-1967 בבימויו של פיטר וויטהד, על הסצנה המוסיקלית בלונדון באותה תקופה. (לצערי לא ראיתי את הסרט הזה, עדיין) 2) More - פסקול לסרט באותו שם של ברבט שרדר 3) Obscured by clouds - פסקול לסרט La Valle של ברבט שרדר 4) נקודת זבריצקי - הכוונה המקורית של אנטוניוני היתה שהפלויד יכתבו את כל הפסקול, והם אף נסעו לאיטליה והתחילו לעבוד על כך, אלא שכל העסק התמסמס איכשהו, ואנטוניוני השתמש לבסוף רק בשלושה קטעים שלהם (אחד הוא עוד גרסה ל-Careful with that Axe, Eugine) 5) Live at Pompeii - כאן אני חלוק על ברייטמן, כי אני חושב שזה כן סרט. זו לא סתם הופעה ללא קהל, וזו בדיוק היתה הכוונה - לעשות סרט, עם במאי (אדריאן מייבן) וצוות הפקה וכל הטררם מסביב. עניין של טעם - אני מאד אוהב את הסרט הזה (שבמרץ הקרוב יצא גם ב-DVD) 6) החומה - אלן פארקר ביים על סמך האלבום, כשהפלויד (==ווטרס) אחראים על הפסקול. אפרופו, חילוקי הדעות האמנותיים בין ווטרס לפארקר היו כה גדולים, עד שבעטיפה האחרוית של Final cut ווטרס מציג חייל, אוחז גלגל של סרט וסכין נעוץ בגבו... 7) כשהרוח נושבת - מבוסס על הרומן של ריימונד בריגס. לא נסמך על המוסיקה של הפלויד, אבל בכל זאת - על הפסקול אחראים ווטרס ודיוויד בואי.

למעלה