שאלה לגבי Orange P7

nachmany10

New member
שאלה לגבי Orange P7

הזמנתי שילדת אורנג' P7, שאני רוצה לצייד בעצמי. מישהו יודע נתונים טכניים על השילדה הזאת (2009) ? אורך BB ? מרובע או משונן ? רוחב מוט כסא ? ואולי אפילו טוב יותר, יש למישהו המלצות ל-SetUp עבור אופניים כאלו (לא כולל גלגלים, מעצורים ובולם שאני אעביר מהאופניים הנוכחיות..). עמיר.

danGlus

New member
למה לא תכנס לאתר החברה?

ששם מופיעים הפרטים הטכניים הללו + "המלצות" לקיט, שכן האופניים נמכרות גם מורכבות. לגבי אורך BB - שאלה קצת פאסה רוב (או אולי כל) הקראנקים החדשים בעלי הציר האינטגרלי מגיעים עם ספייסרים להתאמה לכל הרוחבים.

some suggestions

the seat post diameter is 27.2 I suggest that you choose an integral crank - the shimano deore is a good choice make sure your old fork is at leat 130mm travel , 140 mm is better good luck

Berman9

New member
P7 2009

אני בניתי אופניים על שלדת P7 שנת 2009. קוטר מוט אוכף - 27.2 לגבי אורך ה BB, לא ידוע. דבר עם היבואן. אני בניתי את האופניים שלי מתוך כוונה שיהיו זוג יחיד (גם רכיבות ארוכות וגם יכולת התמודדות עם שטחים טכניים). חלקים שבחרתי היו: כידון 68 ס"מ יחד עם סטם 50 מ"מ - קוקפיט יציב וזריז מאוד. ממש תענוג בקטעים טכניים מהירים. צמיגים - הרכבתי קדמי ואחורי 2.1 (Larasen tt מאחורה ו High roller מקדימה). גלגול סופר מהיר, עמידות גבוהה מאוד (גם מול סלעי המדבר). החסרון היחיד של הסט הזה מבחינתי הוא נפח לא מספיק גבוה. אני שוקל 85 ק"ג, וקורה לי לפעמים שבתיקול מדרגות סלע בעליה והחישוק נטרק על הסלע. אם אתה שוקל כמוני, אני ממליץ על צמיגים ברוחב 2.2 ממליץ על באש-גארד. חוסך הרבה מאוד מכות לציר-קראנק. לא מרגיש חסך בפלטה שלישית. אני רוכב איתם באימוני נפח - סוחבות 32 קמ"ש על כביש למשך שעה וחצי בלי למצמץ. עוד טיפ חשוב - זאת שלדת פלדה. היא מחלידה. בעת הגעת השלדה, תסגור את כל חורי הברגים בשלדה (יש תשעה) כולל גירוז הבורג לפני. להקפיד שאחרי רכיבה רטובה/שטיפה חורי הניקוז של השלדה (ליד דרופאוט האחורי) פתוחים. אני מאוד נהנה מהאופניים בינתיים. מקווה שגם אתה תהנה מהם. אם יש לך שאלות נוספות דבר איתי. ברמן

למעלה