שאלה לגבי MCSD

שאלה לגבי MCSD

מה קורה אנשים, רציתי לשאול אם מישהו מכיר את התואר MCSD של מיקרוסופט מקרוב, ויכול לאמר לי כמה מילים עליו כמו: איך מסתכלים על זה בשוק ההיטק, לכמה זמן זה תקף וכל פרט שיעניין אותי. בתודה מראש ליאור.

דנשה

New member
לא מסתכלים

די מיותר ודורש תחזוקה מתמדת. הדרישות משתנות תקופתית ואתה צריך לחדש את המבחנים. מתאים רק למתחילים שרוצים להראות רצינות, אבל למתחיל יהיה קשה לעבור את הבחינות. בדוטנט 2.0 הם שינו כיום את התכנית . תסתכל באתר.

dc24

New member
לדעתי

אני עשיתי מבחן אחד מתוך MCSD, ובראיונות זה די השפיע. יכול להיות צירוף מקרים ויכול להיות שלא, אבל קיבלתי יותר פניות לראיונות מאז שצירפתי את עניין ההסמכה לקו"ח. בראיון עצמו זה התחלק לשניים : מי שמכיר את העניין - העריך (כי יש לי ציון גבוה) מי שלא מכיר - דיגדג לו קצת. לא יותר. החלטה שלך. רק שתדע : MCAD - 3 מבחנים וזה ים של חומר. MCSD - עוד שני מבחנים - עוד ימבה חומר. תצטרך להשקיע ( ולכן מי שמכיר - מעריך
) בהצלחה

לגבי החומר

בכמה עמודים הוא נכנס? פחות או יותר.. ואני מודע לזה שזה מעל 1000/2000 עמודים.. רק רציתי אידיקטור.. ואיך למדת את החומר? קנית את הספרים?

מקפיץ פיץ פיץ

מקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץמקפיץ פיץ פיץ

למעלה