שאלה לגבי AFTERBURNER

absry1

New member
Afterburner לא מאפשר סינכרון, היתכן ../images/Emo35.gif

מבקש עצה. התקנתי AFTERBURNER בגרסה החדשה ע"פ המלצות שקראתי בפורום, אולם הפעלתו מנטרלת/לא מאפשרת סינכרון. בפאלם כבר מותקן QUICKBIT האם זו הסיבה? תגובות תתקבלנה בברכה.

absry1

New member
סימנתי כלום, רק התקנתי והפעלתי ב-

HACKMASTER. כמו כן לא מצאתי תפריט הפעלה.

talpjcohen

New member
תראה

אני יודע שafterburner מונע שיגור בir אז יכול להיות שהוא מונע סנכרון. אני אנסה לברר יותר ואחזור אליך.

avivgr

New member
זה בדוק

לי הוא פעם גם עשה בעיות. איזו גירסה של אפטר יש לך? הפיתרון הוא בהגדרות של האפטר לבטל את פאסט סינק ובהגדרות הפנימיות לתת לאפליקציית הסינק מהירות נורמל. אביב

talpjcohen

New member
לא כל כך

אני אישית עובד עם fastcpu אבל חבר שלי עובד עם afterburner אני לא זוכר את הגרסה שלו, אבל הוא לא יכול לשגר מבלי לבטל אותו, אגב יש לא visor prisem.

אביב צודק לגבי הסינכרון

1. לא לסמן Fast HotSync - אצלי זה לא מסומן כי אחרת הסינכרון לא עובד. 2. אצלי ב-Speeds דווקא אפליקציית ה-HotSync מסומנת כ-Default שאצלי זה 28MHZ ואין בעיה. אם היתה, הייתי מוריד למהירות הרגילה. 3. אצלי הגירסה היא 3.0z. 4. כדי לבמבם אני חייב לנטרל האק זה וחבל. אמצע זמן לשחק עם ההגדרות כדי לנסות למנוע צורך בניטרול.

absry1

New member
נראה לי שעלי לשדרג לגירסה מתקדמת

ראיתי ב-PALMGEAR גירסה 2.2II חינמית גירסה 3.0 שותפה אבל עם המון המון עידכונים/תיקונים שזה לא ממש מעודד. מה מומלץ?

avivgr

New member
כולנו מתבלבלים...

יש שתי תוכנות שונות ששתיהן נקראות אפטרברנר.... אחת שהגרסאות שלה הן 3.0a-3.0z אם אני לא טועה. השנייה היא אפטר ברנר III. תקפידו לציין על איזו גירסה אתם מדברים בבקשה. אביב

e-magine

New member
אני מסנכרן עם אפטרברנר

עשיתי לפאלם בנצ´מארק, עם אפטרברנר אכן עובד מהר אך מראה תוצאה של 90% בבנצ´מארק. בלי אפטרברנר, הוא מראה 99%.

After Burner היתה חינמית אך מפתח

חדש קיבל אישור, שיפר אותה והפך אותה לשיתופית. בפאלם גיר יש את שתיהן. עשיתי גם בנצ´מארק - ד"א, הביצועים מושווים כנגד ביצוע של IIIxe לא מואץ (נחשב 100%) ולא נגד המכשיר הנבדק לפני ההאצה. אצלי ב-Vx עם A.B. זה כמעט 300% - נדמה לי שכנגד ה-Vx לפני האצה זה בערך 200% (פי 2).

אורי ג.

New member
ממליץ לך לשדרג לגרסה האחרונה-3.0z

כמו כן עדיף לקנות ולא להשתמש בגרסה השיתופית מאחר והגרסה השיתופית לא מאפשרת לבמבם (IR) בלי לבטל ההאק. אצלי עובד מצויין, כולל כאשר Fast HotSync פועל. אני ממליץ להשאיר כל היישומים אשר קשורים להוטסינק, ל - IR וכן שעונים שונים במצב הראשוני, מאחר ושינוי מהירות המעבד ביישומים אלו עלול לגרום לבעיות בעבודתם. כמו כן, כדאי להזהר ולא להגזים עם המהירות (בסדרת ה - Vx לא יותר מ - 29) ניסיתי בעבר את תוכנת FastCPU אבל היא גרמה לי לקראשים אז העפתי אותה. עם האפטרברנר מעולם לא היו לי בעיות. אורי

absry1

New member
אורי, עדיף לקנות ולא להשתמש...???

אני מניח שהתכוונת לכתוב: לקנות ולהשתמש...או שההיפך? נא הסבר. בכל מקרה הורדתי את הגרסה V2.2II אבל אני לא מצליח למצוא איך להסיר את הגרסה הקודמת, כך יש לעשות לפני ההתקנה. ובכלל, דברי כפירה: האם כל ההתעסקות הזאת שווה את התוצאה בתיפקוד של המכשיר(פאלם VX)?

e-magine

New member
איך באמת יודעים שלא הגזמנו

ב - overclocking? אני כיוונתי ל 37 אך רק באפליקציות העיקריות בהן אני משתמש. את הרוב השארתי במהירות היצרן. אני משתמש כרגע בגירסת 3.0 שיתופית.

אורי ג.

New member
הסברת אותי נכון אביב ../images/Emo13.gif לא להשתמש

בגרסה השיתופית, כן להשתמש בגרסה המלאה... אני לא יודע מה המהירות המומלצת לכל סוג פאלם, לסדרת ה - V,Vx לא רצוי לעבור על מהירות של 29. אחת הדרכים לוודא שהפאלם לא מואץ יותר מידי היא להשתמש בתוכנת Benchmark. יש להפעיל התוכנה מחדש (RE-RUN)מספר פעמים, כאשר התוצאה הרצויה היא מהירות זהה כל פעם (אצלי הפעם הראשונה שונה משאר הפעמים, ואח"כ אני מקבל תוצאה זהה כל הרצה של התוכנה). מקווה שהבהרתי עצמי, אורי

למעלה