שאלה לגבי Advertising Space

LIADSES

New member
שאלה לגבי Advertising Space

השאלה זה לא אם זה קשור לאלביס, זה כבר ברור... בשיר רובי אומר ככה: "ראיתי את הבת שלך, היא ממש חמודה, פחדתי נורא, אבל אני רוצה גם, גבר היא ממש דומה לך".. יש לי המון שגיאות, לא להתייחס! מה הקטע בשיר הזה אומר? יש לאלביס בת? השיר מדבר על אלביס בעקיף, או שהוא מדבר עליו ישירות?

LostDecade

New member
אכן...

ליסה מארי-פרסלי, בתם של המלך ושל פרסיליה פרסלי, שהייתה נשואה תקופה מסויימת למייקל ג'קסון ואפילו מופיעה באחד הקליפים שלו. מאוד ייתכן כי רובי מדבר אמת בשיר הזה, ושהוא אכן נמשך לליסה תקופה מסויימת. בקשר ל"פחדתי נורא" אני לא כ"כ מאמין לו.... השיר אכן מדבר ישירות על אלביס, אך חוטא בהכללות יתר (מה למדנו ממותך וכו'). נכתבו שירי פופ טובים יותר שמוזכר בהם אלביס, אם זה ממש מעניין אפשר למצוא. באופן כללי, (ולא ייחוד דווקא לאינטנסיב קר), רובי חוזר לעסוק בנושא שמאוד מעניין אותו - הוא עצמו. ותהילה, וכוכבות, סלבריטאות וכו'. הבחירה באלביס כמושא מעניינת, אבל נשאלת השאלה האם רובי לא לוקח אותה למחוזות בנאליים מדי, שאלה שנשאלת אף היום. מה שמעניין בנוגע לקליפ (שהוא מחווה למחווה, רובי מגלם/מחקה חקיין של אלביס) הוא השאלות שהוא מעלה בנוגע ל"רגעיות של התהילה" ושאר בנאליים יותר ופחות.

LostDecade

New member
אגב!

מאוד מעניין כמה שרובי לא דומה לאלביס בשיר הזה. הוא מאוד רזה, והתנועות שלו מול השמש מזכירות יותר את ברט אנדרסון, סולן סוויד ז"ל, מאשר את אלביס הבריא, גדול הגוף.

היה ביניהם משהו פעם לא?

נדמה לי שראיתי תמונת פפארצי לפני כמה שנים של ליסה יוצאת איתו מהבית שלו בנוטינג היל...

למעלה