שאלה לגבי תאילנד ...

DANI777S

New member
שאלה לגבי תאילנד ...

שלום לכולם,בחנוכה אני נוסע בפעם לתילנד לשבוע אני יודע שזה לא יספיק לי אבל אני רוצה להספיק לראות כמה כמה שיותר (וגם לנפוש קצת). אני בחברת תיירות רוסית (בגלל שאני ומשפחתי דוברים רוסית ולא ממש איכפת לנו אם המדריכים ידברו עיברית או רוסית ולכן בחרו לטוס דרך חברת תיירות רוסית כי זה יצאה לנו זול יותר) אז הטיול מתבצע כך: טיסה ישירה ממוסקבה לפוקט והסעה לבית המלון, משם אני יכול לקנות דרך החברה (והסיורים יתבצעו ע"י מדריכי החברה) כמה סיורים באיים הסמוכים. או פשוט לטייל לבד לא מדרכי החברה. אני בחרתי כמה סיורים שאני חושב שהיו מענינים אבל מה דעתכם האם כדי לקחת את כולם? או לא לקחת חלק? סיור 1 :מפרץ פנג נה והאיים הסמוכים אליויום שלם+ארוחת צהריים,מחיר 1000 לאדם.(אני תירגמתי דרך גוגל את המסלול הטיול נסו להבין): מתחיל עם חוף יפה, Phang Nga - אחד המקומות היפים ביותר על פני כדור הארץ. כאן, בשנת 1974, כיכבה בסרט ג'יימס בונד הפופולרי. ואז אתה הולך Laem סאי על סירה לשייט בנוח ליהנות נוף נפלא של האי Panaca, ולאחר מכן להפליג לאי Tapu Koh, שהתפרסם בתור ג'יימס בונד איילנד. המשך הליכה לים - דרך המנגרובים (עצים הצומחים מתוך המים המלוחים), מערות שקט צוקים מלכותי כי עליית ישירות מעל המים. ארוחת צהריים תוגש ב Koh Panny (או האי צועני ים), אשר עומד על קביים הזכות למים. בסוף הסיור ניתן לבקר חלומות החוף - Koh Lawa ביץ'. סיור 2 :איי סימילאן יום שלם+ארוחת צהריים מחיר:1800 באט לאדם.(גם את זה תירגמתי.) איי סימילאן - ימית פארק לאומי, הממוקם 90 ק"מ צפונית מערבית לפוקט. הארכיפלג מורכב של תשעה איים. זהו אחד ממרכזי הצלילה הפופולרי ביותר בעולם. מים צלולים, מגוון עשיר של דגים, המון אלמוגים. אורחים תהיה נדהם מיופיה של האיים של העולם התת ימי יוכלו לנסות לצלול או להירגע על החופים חול לבן מסנוור. בתנאי צהריים בפארק הלאומי. סיור 3 : איי קו פי פי יום שלם+ארוחת צהריים מחיר:1500 באט לאדם תירגום: זוהי הרפתקה מדהימה מתחיל בבוקר. אורחים על ידי סירת מרוץ נשלח Phi Phi האי, הממוקם 45 ק"מ מפוקט. הסיור כולל ביקור באתרים הצגת Lho איים Sa Mah ו Phi Lay, מאיה ביי, שם בשנת 2000 הסרט היה "The Beach" עם ליאונרדו דיקפריו בתפקיד הראשי). תוכל גם להיות מסוגל צלילה. יש שתי תחנות - האי במבוק האי חי נאי. הם ידועים מגוון עשיר של בעלי חיים ימיים ודגים יפים. (טיול באי במבוק בהתאם לתנאי מזג האוויר). סיור 4 :רפטינג(אימי לא תסכים לזה ) או נופש בחוף יום שלם ארוחת צהרים מחיר: בסביבות ה2500 באט תירגום : לקוחים המלון. ראשית להפסיק - כדי Zooferme ב Phang בל"ד. לאחר מכן תוכל לבקר מקלט Pariwat בעלי חיים ביתיים. ואז אתה מחכה הירידה במורד הנהר על רפסודות ו ארוחת ערב במסעדה מקומית, מסע מרגש אל הפילים במחנה, שבו אתה יכול תוך 30 דקות רכיבה על סוסים בג'ונגל על פיל. בנוסף, אתם הולכים בג'ונגל ושחייה במים הצלולים ליד מפל מים טבעי. לפני שאתה הולך למלון יוצע לך משקאות קלים, תה או קפה. וסיור אחרון אי בודה פנג נה +קאיקים (אפשר גם לוותר.)מחיר:1200 באט אז מה אתם חושבים?כדי לקחת הכול או לוותר אל משהו אני היה בפוקט רק שבוע ואנחנו רוצים גם לנפוש קצת האם נספיק לנפוש קצת? והאם במקום סיור אחד עדיף לנו לטוס בעמצנו לבנגקוק בבוקר ולחזור בערב ? והמחיר של טיב הוא בסביביות ה6000 באט שווה? בבקשה תעזרו לי, אני רוצה לראות יותר וגם שלא היה לנו משעמם מדי . אז בבקשה תעזרו לי בבחירת סיורם תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!

למעלה