שאלה לגבי שיר ... הי כולן, שמעתי היום שיר ישראלי חדש ... נראה לי שהוא ציני - אבל לא בטוחה מה דעתכן?
N Netta79 New member 30/10/17 #1 שאלה לגבי שיר ... הי כולן, שמעתי היום שיר ישראלי חדש ... נראה לי שהוא ציני - אבל לא בטוחה מה דעתכן?
N Netta79 New member 31/10/17 #3 ציני מי שכתב את השיר, האם חווה את מה שמרגישה האישה למה אומר " בוקר טוב מותק - שיהיה לך יום מקסים" בהנחה שהמותק הזה קצת הורס לה את הבוקר...
ציני מי שכתב את השיר, האם חווה את מה שמרגישה האישה למה אומר " בוקר טוב מותק - שיהיה לך יום מקסים" בהנחה שהמותק הזה קצת הורס לה את הבוקר...
B Berethor New member 1/11/17 #5 הוא לא חווה את זה, הוא עוקב אחריה עם מצלמה מבית האח הגדול וגם לא ברור מי אומר לה "מותק", האם זה הנהג שקילל אותה לפני זה או הזמר, או יורם זק.
הוא לא חווה את זה, הוא עוקב אחריה עם מצלמה מבית האח הגדול וגם לא ברור מי אומר לה "מותק", האם זה הנהג שקילל אותה לפני זה או הזמר, או יורם זק.
B Berethor New member 1/11/17 #4 עם התמונה הזאת שיש בוידאו/דיסט, את מצפה לעומק פילוסופי בשיר? השיר נשמע לי די שטותי, מה שמתואר שם זה לא יום כל כך טוב, אבל מזה ועד "התהום הוא עמוק".
עם התמונה הזאת שיש בוידאו/דיסט, את מצפה לעומק פילוסופי בשיר? השיר נשמע לי די שטותי, מה שמתואר שם זה לא יום כל כך טוב, אבל מזה ועד "התהום הוא עמוק".