שאלה לגבי שיר

Expressive

New member
שאלה לגבי שיר

מישהו כאן מכיר אולי שיר שבתחילתו יש קטע מהשיר fighter (אני חושבת הסיום) ואז יש מנגינה ספרדית ומישהי שרה (יותר לכיוון מדברת).. היא כבר לא נשמעת כמו כריסטינה אגילרה ואחרי זה השיר ממשיך יותר קצבי. אם כן אשמח לדעת את שם השיר. תודה מראש!

Just Anna

New member
../images/Emo207.gif יא סוף סוף השגתי תרגום לGMGY!../images/Emo221.gif

הינה , תהנו
XDDD איזה סוטה היא
נעמה תכניסי למאמרים .. בייבי, אתה מעמיד פנים שהעיניניים לא כפי שהם נראים כל הלחץ הזה, להגדיר מה אנחנו אמורים להיות בייבי לא אכפת לי אם נהיה סתם קטע חופשי תקשיב כל מה שאני רוצה עכשיו זה שאתה תבוא ותקח את כל כולי אתה יכול...? להשים את ידיך על מותני? לרצות את עורך לצד שלי? להזיז את מותני למוזיקה? תן לי להשיג את שלי, ואתה את שלך תטלה שלט 'בבקשה לא להפריע' תזיז את גבי בשגרה איטית מריץ צמרמורת למטה ולמעלה תן לי להשיג את שלי, ואתה את שלך אם אתה רואה אותי עם גבר אחר תבין שאתה לא יכול לערער הרגשות שתפסת לא אשמתי לא יכולה לעזור לך עם קנאתך אם אתה יכול להתמודד עם העובדה שמה שיש לנו הוא ללא התחייבות אז תמשיך להביא את האהבה החשאית מתחת לסדינים אתה יכול...? להשים את ידיך על מותני? לרצות את עורך לצד שלי? להזיז את מותני למוזיקה? תן לי להשיג את שלי, ואתה את שלך תטלה שלט 'בבקשה לא להפריע' תזיז את גבי בשגרה איטית מריץ צמרמורת למטה ולמעלה תן לי להשיג את שלי, ואתה את שלך עכשיו תקשיב, בוא ותטריף את גופי אנחנו יכולים להיות נבזים, שובבים כל הערב מסיבה פרטית חייב להצליח כמו צריך תעביד אותי כמו 9 עד 5 זה לא קשור לנשיקות וחיבוקים כי זו אהבה גופנית זעה ישירה, גופים מתחכחים חייב להצליח כמו שצריך תעביד אותי כמו 9 עד 5 יש בינינו קטע גופני אנחנו עושים אהבה, אבל לא מתאהבים תן לי להשיג את שלי, ואתה את שלך אתה מבזבז זמן מספיק כך שאני יכולה להשיג את שלי ואתה את שלך בלי חוטים אני רוצה את הגוף שלך, לא את ליבך תן לי להשיג את שלי, ואתה את שלך אתה יכול...? להשים את ידיך על מותני? לרצות את עורך לצד שלי? להזיז את מותני למוזיקה? תן לי להשיג את שלי, ואתה את שלך תטלה שלט 'בבקשה לא להפריע' תזיז את גבי בשגרה איטית מריץ צמרמורת למטה ולמעלה תן לי להשיג את שלי, ואתה את שלך

YugiBoy

New member
מה השם המלא של השיר?

ומאיזה אלבום הוא? (ואם ביסייד - אז מאיזו תקופה?) אני לא מתמצא ממש ....אני רוצה לשמוע אבל

YugiBoy

New member
אני בשוק מעצמי שלא זיהיתי ../images/Emo2.gif

ותודה רבה

למעלה