שאלה לגבי שטיח

שאלה לגבי שטיח

שלום לחברי הפורום, אני פעם ראשונה כאן ונחמד לראות שיש פורום לאוהבי פאזלים. אני מרכיבה עכשיו פאזל של 3000 חלקים של מפה עתיקה (או שלא כ"כ עתיקה, אמריקה מופיעה שם) התחלתי על שולחן האוכל אבל זה בעיתי. ראיתי בעבר שיש שטיחים מיוחדים שאפשר להרכיב עליהם ולגלגל כשלא עובדים. מישהו יכול לומר לי איפה אני משיגה שטיח כזה או האם אפשר להכין כזה לבד ואם כן מאיזה חומר?

ישראל80

New member
הכי טוב להכין לבד

שלום פומפיה100! אני עובד כרגע על פאזל של 3000 חלקים והכנתי שטיח כזה לבד. כמו שאפשר לראות בהיסטוריה של הפורום צריך לקנות בד לבד וצינור. אני קניתי את הבד בחנות בדים מול קניון איילון (30 ש"ח ל1.00*1.80) וצינור ביוב באורך של מטר מהום סנטר (45 ש"ח), למרות שבטח אפשר להשיג במקומות אחרים בפחות. בהצלחה! ישראל

ועוד משהו

סליחה על חוסר הכישרון הטכני אבל איך בדיוק מכינים את זה? קראתי את המאמר המובא אבל זה לא לגמרי ברור לי. חוץ מזה זה מחזיק גם חלקים בודדים שמצאתי את מקומם ואין להם עדיין "סביבה תומכת"?

mgos0911

New member
חפשי בפורום - שטיחון וכן הכל מחזיק

היי יש גם תמונות בהודעות שפירסמתי כרגע יש לי אחד לפאזל של 3000 חלקים והוא יספק גם ל 9000 (1.70 מטר צינור)

העידו

New member
שטיח

תוכלי להשיג בחנות ששמה p&mבכפ"ס זה עכשיו במבצע ואת מוזמנת

mgos0911

New member
חבל על הכסף - לבד 2 דקות עבודה קל!

עלות של שטיחון דה לוקס ל 18000 חלקים יהיה כ 50 ש"ח ימכרו לך ב 200 שקל ל עד 2000 חלקים גג וב 400 ל 300 חלקים. נא לחפש בפורום.

למעלה