שאלה לגבי שחייה

שאלה לגבי שחייה

שבוע הבא אני חוזרת סוף סוף לשחות לאחר הפסקה של שנה וחצי בעבר הייתי שוחה 60 בריכות בחצי שעה 40 חזה 20 חתירה פחות או יותר שאלתי איך נכון לחזור מהי הדרך הנכונה לבנות אימון שחייה איך מתחילים ואיך מוסיפים ומתי תודה ושנה טובה טובה טובה יעל

Jungle Girl

New member
האתר המעולה ביותר לאלה ששוחים - ולאלה שרוצים!

קודם כל, סחתיין עלייך על כמות הבריכות ועוד בחזה. ש'מעי, אני אחרי 2 בריכות חזה מוכנה גם לשחות פרפר. לא אוהבת!!!! תני לי רק חתירה וגב כל היום ותוסיפי איזה פרפר קטן לקינוח - רק לא חזה!!! בכל אופן, לפני שאסטה יותר מדי מהנושא, קבלי: www.swimming.co.il האתר של עולם המים, מעולים. השתמשתי בו הרבה לפני שהתחלתי לשחות שם, לפני שנה אוטוטו. הם מעולים. בעלי מתאמן בריצה לפי תכנית הריצה מהאתר. תבדקי ובהצלחה!

תודה :) אבל

כל כך מורכב לא ממש מוצאת את דרכי שם בעבר פשוט שחיתי שם יש מורכבות שלמה התבלבלתי

tamark4

New member
חזרה לשחיה

הי. דעתי לא מקצועית . אם את פשוט רוצה לחזור לשחיה,בלי יעד מיוחד ואין לך מגבלות (פציעה) תעלי מרחק באופן הדרגתי, לא יותר מ- 20% בשבוע- שבועיים, עם הרבה סבלנות וסלחנות כלפי עצמך. נראה לי הגיוני להתחיל מחצי המרחק , תראי איך את מסתדרת. בניגוד לענפים אחרים, ובטווח הזמן והמרחק שאת מציינת הסיכון לפציעות נמוך מאוד, כך שהכללים לגבי אימון נכון יכולים להיות גמישים יותר. אם את מתכננת מטרה יותר מרחיקת לכת (ובוודאי אם יש מגבלה או פציעה) אולי שווה להשקיע בהדרכה פרטנית יותר (TI , שיפור סגנון) כי קשה להנות כשיש שגיאות טכניות משמעותיות. שיהיה בכיף!

מור שלז

New member
דברים טובים קורים בשחייה../images/Emo19.gif

בתקופה האחרונה שחייה זוכה לעדנה, יש הרבה קבוצות, שיעורים, אתרים עם תכנים מעניינים, ואפשרויות בחירה מרובות לנו כצרכנים. האתר של עולם המיים שטניה המליצה אכן מעולה: http://www.swimming.co.il/ יש שם חלק של סרטונים ששוה לצפות וללמוד, ובכלל אתר מושקע. וגם אורי סלע איש מקסים ומקצועי, שגם התנדב וסייע לקראת טריאתלון נשים בהזדמנויות שונות. עוד אתר מומלץ הוא האתר של TI: http://www.ti-swim.co.il/ שגם הוא מכיל הרבה תכנים, מאמרים, סרטונים ועוד. וגם גדי כץ, האיש שהביא את TI לארץ סייע לנו לקראת טריאתלון נשים, עם פגישת הכנה ושיעור נסיון מיוחד לנשים, עם טיפים לקראת הטריאתלון. שני האתרים מכילים הרבה מאוד חומר לגבי איך מתחילים, איך מתאמנים, טיפים וסרטונים לגבי טכניקה, תכניות אימונים לכל הרמות, ועוד ועוד. בנוסף, לא ציינת מאיזה איזור את בארץ, אבל יש עוד הרבה קבוצות, בנוסף לשתיים האלו, ובהחלט מקובל להתקשר, להתעניין, ולהגיע לשיעור נסיון חינם. כל אחת מהקבוצות והמאמנים מאפשרים את זה. גם אם את לא מחליטה להמשיך עם קבוצה, אפשר לקבל הרבה טיפים טובים בשיעור נסיון שכזה. שנה טובה

למעלה