שאלה לגבי שאיבה

• פותח הנושא sael
  • פורסם בתאריך

sael

New member
שאלה לגבי שאיבה

שלום אסתר. יש לי תינוקת בת 3.5 שבועות שיונקת בסדר גמור (לפחות כך נראה לי). אני רוצה להתחיל לשאוב חלב כדי לתת לה בקבוק כאשר איני נמצאת או במקומות ציבוריים שיש לי בעיה להניק שם. השאלה היא האם אפשר להתחיל לתת לה חלב שלי מבקבוק ללא חשש שזה יפגע בהנקה? כמו כן, אם אני שואבת מתי ביום כדאי לשאוב- לפני שהיא אוכלת/ אחרי שהיא אוכלת/ בזמן אחר? אודה לך על תשובתך.

If your baby is breastfeeding

well and gaining weight well, then there should be no problem giving a bottle every once in a while. You should use an Avent nipple, #1 so that the baby will not be overwhelmed by the fast flow of most bottle nipples, and hold her in a position that is not a breastfeeding position. She probably will not agree to take a bottle from you in a public place ( remember that breastfed babies are very smart!!) so you may have to find a private corner to feed her. try throwing a scarf over your shoulder so that no one can see.​

when to pump?

After the morning feed is usually a good time to pump, or while feeding from one side, you can pump on the other, then of course let the baby finish that breast after you have finished pumping. Babies will always get milk that the pump cannot get.​

niritcat

New member
תרגום: מתי לשאוב?

אחרי הנקת הבוקר זה בדרך כלל זמן טוב לשאוב, או כשאת מאכילה מצד אחד שאבי את הצד השני, וכמובן תני לתינוק לרוקן את השד אחרי שסיימת לשאוב. תינוקות תמיד יוציאו חלב שהמשאבה לא מוציאה.

niritcat

New member
תרגום: אם התינוקת שלך יונקת היטב

ועולה טוב במשקל, אז לא אמורה להיות בעיה לתת לה בקבוק מדי פעם. עלייך להשתמש בפטמה #1 של אוונט כדי שהתינוקת לא תופתע מהזרימה המהירה של רוב הפטמות, והחזיקי אותה בתנוחה שאינה תנוחת הנקה. סביר להניח שהיא לא תסכים לקחת ממך בקבוק במקום ציבורי (זכרי שתינוקות יונקים מאוד חכמים!!) אז יתכן ותצטרכי למצוא פינה שקטה כדי להאכיל אותה. נסי לזרוק צעיף מעל לכתף כדי שלא יראו.

למעלה