שאלה לגבי רכבת

מצב
הנושא נעול.

singera

New member
שאלה לגבי רכבת

שאלה לגבי רכבת
רכבת חשמלית נוסעת בין פריז ללונדון במהירות 150 קמ"ש הרוח באותו יום היא רוח מערבית במהירות של 40 קמ"ש. לאיזה כיוון יתפזר העשן של הקטר?

fireman

New member
רכבת חשמלית לא פולטת עשן

שאלה לגבי רכבת
רכבת חשמלית נוסעת בין פריז ללונדון במהירות 150 קמ"ש הרוח באותו יום היא רוח מערבית במהירות של 40 קמ"ש. לאיזה כיוון יתפזר העשן של הקטר?
רכבת חשמלית לא פולטת עשן

omer landau

New member
נראה לי זאת הבדיחה הראשונה ששמעתי

שאלה לגבי רכבת
בחיים שלי ואני זוכר אותה אבא שלי טחן לי אותה מגיל אפס
פעם בכמה זה הועיל לשאול אותי שאלה זו חחחח אני לא אתחיל להגיד שרוח לא תשפיע כל כך על העשן של הרכבת וגם שהרכבת נוסעת מול הרוח אז זה לא ישפיע אבל ממתי יש רוח במנהרה בין צרפת לבריטניה ???? ואם אתה באמת מצפה לתשובה אז רכבת חשמלית לא קשורה לעשן

גדדו

New member
גם במנהרה יש רוחות../images/Emo70.gif

בחיים שלי ואני זוכר אותה אבא שלי טחן לי אותה מגיל אפס
פעם בכמה זה הועיל לשאול אותי שאלה זו חחחח אני לא אתחיל להגיד שרוח לא תשפיע כל כך על העשן של הרכבת וגם שהרכבת נוסעת מול הרוח אז זה לא ישפיע אבל ממתי יש רוח במנהרה בין צרפת לבריטניה ???? ואם אתה באמת מצפה לתשובה אז רכבת חשמלית לא קשורה לעשן
גם במנהרה יש רוחות

ronatd

New member
זה מזכיר לי

שאלה לגבי רכבת
זה מזכיר לי
זה מזכיר לי את הבדיחה: תרנגול מטיל ביצה על הגבול בין ישראל למצרים, לאיזה כיוון תתגלגל הביצה?

חידה: אתה עומד במטווח עם גליל:

שאלה לגבי רכבת
חידה: אתה עומד במטווח עם גליל:
אתה פותח את הנצרה בצד ימין על אוטומט ואת הנצרה בצד שמאל על בודדת. איך הנשק יורה ? אוטומט או בודדת ?

singera

New member
אגב ידידה שלי הפילה אותי בלילה עם

יש מנגנון נצרה אחת אבל 2 מנופים
שמסתובבים ביחד.
אגב ידידה שלי הפילה אותי בלילה עם
הבדיחה על הרכבת אבל זה היה בין ת"א לחיפה פשוט יש רק רכבות דיזל בקו הזה, היא שמרה בבסיס שלי ואני דיברתי איתה בטלפון, היא חשבה כי הרכבת האדומה היא רכבת חשמלית....

מצב
הנושא נעול.
למעלה