שאלה לגבי ריפוד

P911T

New member
שאלה לגבי ריפוד

איזה סוג של ריפוד נוח להחלפה ניתן לשים בכלוב בגודל של 2 מטר על 2 מטר? ואיזה הצעות יש לכם כדי להגביה אותו מהדשא?

רואי

New member
נראה לי שעדיף כבר לשים חול

אבל יש פה כמה אנשים עם ניסיון בגדלים כאלה של כלובים בחצר אני בטוח שהם ישמחו לייעץ לך

09

New member
אני שמתי

אבן ירושלמית... היא קצת לא נוחה לניקיון, אבל זה יפה... ופשוט יש שם שיכבת בטון שמגביעה את האבן משאר הגינה...

בטון...

את הכלוב תגביה ע"י זה שתיצוק בטן כתחתית לכלוב. שיהיו 10 ס"מ עודפים מינימום. יש גם אנשים ששמים קרמיקה על הבטון, אבל אני לא חושב שזה הכרחי. בתור מצא, תשים שכבה דקה של עלי אקליפטוס, נשורת, ומעט חול. הם אוהבים לחטט בזה.

bigjack

New member
הכי טוב זה חול..........

שגם עוזר להם לעיכול וגם נוח לניקוי והחלפה. שק חול עולה במגרשי חומרי הבניין כחמישה שקלים או לבקש באתרי בנייה. לגבי ההגבהה אני לא הייתי מגביה אלא משאיר את הריצפה כי בגודל כזה כדאי שיהיה לך אפשרות להיכנס פנימה בקלות. וגם חובה דלת כפולה למניעת בריחת תוכים. במידה ותחליט בכל זאת להגביה אז תעשה את התחתית (הריצפה) מרשת וכך כל הליכלוך יפול למטה ותוכל לנקות בקלות ובלי להטריד את התוכים יותר מידי. במצב זה תשים כלי שטוח כמו תחתית של עציץ עם חול בניין ובתוכו אפשר גם חתיכת בלוק איטונג (עבור הסידן). בהצלחה צחי

למעלה