שאלה לגבי רובה

R-o-i

New member
שאלה לגבי רובה

מישהו מכיר אולי את המיני סטן ? של מארס ? חבר שלי רוצה למכור לי אותו אבל אין חץ ואין משאבה כמה מומלץ לי לשלם עליו והאם יש אפשרות לעשות בדיקה באיזה מקום לפני שאני קונה ? בתודה מראש רועי

אני לא חושב שתקבל כאן מידע

על רובי צלילה , אם כן אני מאוד אצטער .... נקאים ? אתם כאן ? לעבודה ! . שלומי

קותי

New member
שלומי, בחייך, קצת סובלנות ../images/Emo13.gif

לפי תגובתך אני מניח שדעתך האישית על דיג עם מיכלים אינה שונה בהרבה מדעתי (אולי קיצונית יותר) אבל נראה לי מוגזם לקרוא לנקאים בענין זה. אפשר להביע דיעה נחרצת על דיג עם מיכלים (מעבר לעובדה שזה כנראה מחוץ לחוק) אבל לא נראה לי שיש מקום למחוק הודעות בנושא. זו דעתי האישית.

הנקאי

New member
מחזק את שלומי, אבל ... ../images/Emo39.gif ../images/Emo19.gif

תגובתו הראשונה של אבי ע שפורסמה להודעה זו היתה חריפה כשלך, שלומי, אבל נקאי א´ מחק אותה בהמלצת קותי כי חשש שהיא חריפה מדי
(סכיזופרניה מתקדמת, ללא ספק). זכותם של חברי הפורום להתבטא, ואפילו בחריפות מה, נגד צלילות דייג הגורמות נזק לדגה דווקא באזורים סלעיים המוגנים טבעית מדייג רשתות, וגם בכלל כנגד הפיכת הצלילה לעיסוק עקוב מדם. אם איננו טועים צלילות דייג לא אסורות לגמרי אלא רק מסירה, אבל נשמח למידע עדכני בעניין. מאידך למיטב ידיעתנו צלילות דייג ללא רשיון (מאגף הדייג) אכן אסורות, ודומתנו שהאגף אינו מחלק רשיונות חדשים אלא רק מחדש רשיונות קיימים, במגבלות שונות. הנקאים לא החליטו לעת עתה, וספק אם יחליטו, על מדיניות של מחיקת כל הודעה הקשורה לצלילות דייג (אלא אם זה יוצא מחוץ לחוק לחלוטין). בהחלט אפשר להתבטא כנגדן, לנסות להסביר לשואל למה ההתנגדות, ולקוות שהוא או לפחות אי אלו מצוללי הדייג הפסיביים שבפורום ישתכנעו לנטוש עיסוק זה.

אבנר29

New member
נגד אבל מזמינים סטייק סלמון

חוץ מקותי שמצהיר שהוא לא אוכל דגים(מפחד מניקמת הדגים)אף אחד לא היצהיר אחרת למה להתחסד? אני אוכל דגים וגם בשר(מעדיף בשר)מה לעשות נבראתי כך אבי ע ביקש בשירשור קודם לא להחרים את כלובי הדגים כי יש לו כמה חברים שקשורים לענף מקובל כולם אוכלים דגים והם לא צומחים על עץ אם מוציאים דג וחצי ברובה במקום שאינו שמורה מה קרה על מה הסערה הרי הצלילות גורמות נזק יותר גדול לבתי הגידול אז לא ניצלול שפכים גורמים נזק לא מועט אז מה לא ניכנס לשרותים האם תסלקו את כל הדייגים שיושבים שעות על המזחים ומוצאים סרגוס עלוב למה רק בגלל שאתם לא דגים אלה רק קונים אותם קפואים מחרתיים ראש השנה מאות אלפי דגים יעלו על שולחן החג(לא אצלי אני בשר) מכלובים בים סוף מדייג במיכמורת מגידול בבריכות אין מה לעשות צריך למצא את נקודת האיזון תתקנו אותי אם אני טועה בברכת חג שמח אבנר

אבי ע

New member
אתה מתבקש לחזור בך ../images/Emo39.gif

מסילוף דברי! נימקתי נמק היטב למה אין להחרים את הכלובים לדעתי (גם אם דעתך שונה, איני יודע). העובדה שציינתי לשם הגילוי הנאות כי יש לי חברים בעלי עניין אינה אומרת שבשל כך ביקשתי לא להחרים את הכלובים, והדבר היה ברור לכל בר דעת מתוך הודעתי. סילוף דברי משתתף בפורום הוא דבר שלא ייעשה. לוא היה הדבר נעשה כלפי כל משתתף אחר ולא אני, כבר מזמן היתה הודעתך נמחקת על ידי הנקאים והיית סופג אזהרה. העובדה שאני גם נקאי אינה אומרת שדמי מותר כאן. אני מקווה שכתבת מה שכתבת מתוך שגגה, ומצפה להתנצלותך. אבי ע.

אבנר29

New member
אם סילפתי את דבריך אני מתנצל

ושוב פעם מתנצל לא העליתי נושא זה כדי לנגח בך חלילה וחס היזכרתי נושא זה להמחיש משהוא אחר וכנראה טעיתי (אני רק בן אדם) בברכת חג שמח אבנר

R-o-i

New member
תודה רבה ושתהיה

שנה טובה לכולם למה התנפלתם עלי ככה ? למה אף אחד לא יכול לענות לי ? אם זאת צורה לפורום אני מוותר על ההשתתפות כאן סליחה ושיהיה לכם כל טוב

רועי, לאט לאט... ולא להפגע ../images/Emo13.gif

נכון, אולי לא נעים היה "לחטוף" קצת בגין השאלה (התמימה) ששאלת. אבל, אחרי שקלטת שהדייג התת-מיימי הוא לא ממש חביב הקהל כאן, בכל זאת תקבל תשובה מסויימת שאולי תשאיר לך טעם קצת יותר טוב בפה, אני מקווה. יבואן ציוד מארס הוא "דוגית" בת"א. תרים טלפון או תגיע לחנות, תקבל תשובות לכל שאלותיך באשר לרובה הנ"ל. רק אל תשכח שהדייג ברובה עם ציוד צלילה אסור (וגם לא פייר כלפי הדגים). תחשוב על זה ושתהיה לך שנה טובה.

R-o-i

New member
תודה רבה לך

לפחות צדיק אחד בסדום ושתהיה לכולם שנה טובה

למעלה