שאלה לגבי קריאטין

operationss

New member
שאלה לגבי קריאטין

אני לוקח קריאטין עם מיץ אנבים. רציתי לדעת אם איכות הקריאטין \ ספיגתו נפגמות כתוצאה מליקחתו מספר שעות לאחר הכנת המשקה?

קפוני

New member
קריאטין בנוזל

למעשה במה שאתה עושה אתה הורס את הקריאטין לגמרי.עדיין לא הצליחו למצוא נוסחא שמאפשרת לייצב קריאטין בנוזל לזמן ארוך .זו גם הסיבה שקריאטין שנמכר בצורת נוזל אינו שווה אגורה.אז....שלא יעבדו עליכם.

operationss

New member
כלומר ...

אז כמה זמן לאחר ערבוב הקריאטין עם המשקה צריך לשתות אותו ? ועוד משהו - בימי אימון אני קם מוקדם ומתאמן לאחר שעתיים. אני אוכל ארוחת בוקר ולוקח קריאטין. בימים שאני לא מתאמן אני לוקח קריאטין כשעתיים לאחר ארוחת הצהרים. האם זה טוב ? ומה היא הדרך הכי טובה לקחת קריאטין ? יש כאלה שטוענים שצריך לקחת אחרי אימון כדי להשיג תוצאות מירביות. תודה

קריאטין בנוזל

אני לא מסכים עם דבריך, מצאו נוסחא לייצב את קריאטין וישנם לא מעט מחקרים שמצביעים על כך שקריאטין בנוזל עדיף על אבקה/כדורים ! מצ"ב קישור לאתר מסחרי בנושא

קפוני

New member
רמי באמת!!!!!

ממך הייתי מצפה לקצת יותר.החברה שאליה הפנית אותי הינה מהבודדות אים לא הבודדת שמציעה קריאטין בנוזל.המחקרים שלהם מקרטעים ואינם מבוססים דיים אבל יש כאלה שזה מספיק להם.בכל אופן אני ניסיתי למרות הכל את המוצר שלהם(creatin atp ומעבר לשילשולים לא יצא לי מזה שום דבר.אז עד שהחברות הרציניות כמו פרו לאב או טווין לאב יוציאו קריאטין נוזלי אני לא מתקרב לזה. דרך אגב הפירסומים של כל החברות האילו יכולים להיות מפתים ביותר.תכנס לפורומים הגדולים כמו אנבולקס או בודיבילדינג קום ותראה מה אומרים על כל מוצר

למעלה