שאלה לגבי קסדות GATH

Z o o k

New member
שאלה לגבי קסדות GATH

אני מחפש קסדה לFF. בהתחלה הלכתי יותר לכיוון של קסדות צילום, אבל משיקולי תקציב, ומהעובדה שבשנתיים האחרונות צברתי רק כ80 צניחות (ככה שצלם אני לא אהיה בזמן הקרוב), התחלתי להתעניין גם בקסדות "רגילות" ובניהם GATH. הבנתי שהקדסה נועדה בעיקר לספורט ימי כשתכננו אותה, ושאלתי היא: עד כמה הקסדה מתאימה לצניחה חופשית. אני מדבר בעיקר על נוחות בזמן הצניחה עצמה, ועל רמת ההגנה שהיא מספקת. איפה הייתם ממקמים אותה ביחס לקסדות שנועדו מלכתחילה לצניחה וביחס לקסדות שהמועדונים מספקים לחניכים.

danmordechay

New member
הקסדה הראשונה שלי היתה Gath

ולא אהבתי אותה היא לא היתה לי נוחה ואין לה ריפוד בכלל...

Z o o k

New member
עוד מישהו ../images/Emo35.gif

izikpoly

New member
gath

יש לי למעלה משבעים צניחות עם קסדת geth ודוקא מהדגם הפשוט יותר(האפורות)ואני חייב לציין שיחסית למחיר הם אחלה.הם נוחות,קלות.נראות סביר ומאוד חשוב יש תושבת לדייטר...לסיכום:יש יותר טובות אבל היא סבבה לגמרי...

The Sheriff

New member
לי יש GATH

אחלה של קסדה (בעיקר ל FF) מכמה סיבות היא מאוד קלה, פשוטה וזולה, ולא "חונקת" את הראש כמו קסדות אחרות יש לי 100 צניחות על הקסדה הזו והיא פשוט אחלה חיברתי עליה את הנפטון חיצונית ושומעים אותו היטב גם ב- FF (לא אני לא צונח FF עדיין אבל דני טחן אותה) אז זהו, לך על זה, כשתרצה לצלם תקנה עוד קסדה...

Z o o k

New member
מה לגבי ההגנה שהיא מספקת ?

האם מדובר בקסדה שתעשה את העבודה או שהיא סתם כסת"ח ??

The Sheriff

New member
תכלס... כסת"ח

למרות שלדעתי ב FF המהירויות מדאיגות לכל הדעות, וזה כואב לא משנה מה... אולי תקח למישהו את הקסדה ותנסה, תראה אם בכלל מתאים לך

shabash22

New member
שי (הצולע...)

אם אתה באמת רוצה "לנסות" אותה, ולברר את העמידות שלה בהתנגשויות ב-FF, אני האיש שלך - אתה יודע שתמיד אפשר לעשות את זה ולשחזר. אחרי הכל עברה רק שנה...

Z o o k

New member
אפשר לארגן יעף לכבוד המאורע

שנה למפגש האווירי

OhadNir

New member
../images/Emo18.gifזוק יקר!

אין דבר כזה- במהירויות האלה זה כואב לא משנה מה!! אם תשים על הראש כובע מנייר, הוא ייגן עליך כמו שמגן כובע מנייר. גם אם כתוב לו בצד GATH באותיות יפות בפונט מגניב וגם שמת מדבקה מחו"ל. כשמתנגשים באויר, כמה שהראש מוגן יותר (כולל פנים) הסיכוי שלך לצאת מזה בסבבה גבוה יותר.. עכשיו, אין מה לעשות- אתה לא רואה אף אחד צונח עם קסדת אופנוע או קפלס"ט כי זה פשוט לא נוח. יש היום מספיק קסדות קלות וטובות שישמרו עליך הרבה יותר. סביר שהם יעלו יותר, אבל יש לזה הצדקה. גם בקסדות אופנועים בשביל הגנה טובה לראש צריך לשלם. שאל את ליטוין על JAWA. תגיד לו אוהד שלח אותך.

Z o o k

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למעלה