שאלה לגבי קו החיים

SN9801

New member
שאלה לגבי קו החיים

לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל לא ראיתי שיש פורום לקריאה בכף היד אז אני שואל כאן: יש לי ביד שמאל קו חיים מקוטע באופן ברור מאוד כלומר רואים שהקו מתחיל מצד שמאל של כף היד ואחרי כ3 ס"מ נפסק ולידו מתחיל כביכול קו חדש הממשיך לרדת עד למטה לכיוון פרק כף היד(לקראת הסוף הוא גם מתפצל לקוים יותר קטנים. קראתי באיזה מקום שקו חיים מקוטע מסמל מוות פתאומי ולכן רציתי לשאול אם יש פירוש נוסף או שעליי להתחיל להכין צוואה?

לא לכתוב צוואות

מהמעט שאני יודע על כיורוגיה (קריאה בכף היד) קו החיים לעולם לא מראה על אורך החיים. קוו החיים הוא קו החיים, לא קו המוות. הוא מראה מה יקרה במהלך החיים, לא מתי הם יפסקו.

DrRA

New member
תתחיל לקרוא בתהילים

אני לא מבינה בזה, אבל דיברתי פעם עם מישהי מקצועית, שטיפלה בנכה צה"ל בבית לוינשטין, וראתה שקו החיים שלו קצר, ואחרי שהוא אמר תהילים והתפלל לה' על כך, קו החיים הלך והתארך. כף היד שלנו היא דינמית ומראה רק את מה שצפוי נכון לנקודת הזמן הנוכחית. אבל הקווים של כף היד שלנו יכולים להשתנות כאשר אנחנו משתנים, ויכולים להשתנות בעקבות תפילות לה'. אז שיהיה לך הרבה הצלחה, וחיים ארוכים ומאושרים!

DrRA

New member
להפך!

הסברתי לו שיש מה לעשות כדי לשנות את התמונה! ואני לא מבינה שום דבר בקריאת כף יד. רק הבאתי מה ששמעתי מאישה אחת שקראה את כף היד שלי. וזה דבר שנכון באופן גלובלי.

כמו שכתבה אש בשמים

קו החיים הוא קו של איכות החיים, לא של אורך החיים. אם הוא מקוטע, זה אומר שבתקופה ההיא יקרה משהו שישנה את חייך ויעמיד אותך במסלול חיים חדש (וזה לא חייב להיות שלילי).

דבר ראשון, יש פורום כירולוגיה

דבר שני צודקים אש ולהפתח לחיים. בנוסף עליך להביט טוב בכף היד אם בגבעה מעל השבר יש קו נוסף זהו קו תמיכה לקו החיים. העוזר לך לעבור את המשבר בשלום. אם אין אל תדאג כולנו עוברים משברים בחיים. כדי לחזות מוות צריך להביט בעוד קווים בכף היד.

IBP1

New member
סליחה שאני מתערב בויכוח ....

קו החיים נקרא גם קו החוכמה .מי שאומר שראה מוות או משהו בסגנון הזה צריך לזכור כי כירולוגיה פירושה ניתוח אופי על פי מבנה כף היד . בפורום שאני מנהל באלדרנט אני מעביר חומר בנושא כקורס למתחילים בחינם על פני הפורום ניתן להיכנס ולהציץ שם בנושא. החיתוך בקו החיים יכול להגיד המון מצבים התלויים בכל יתר כף היד. מי שקורא בכף היד יודע כי בכדי להגיע להנחה מסויימת בכפות הידיים יש לאבחן עפ"י סמך סימנים נוספים .אינני יכול לתת תשובה ברורה בנושא שכן לא ראיתי את כף היד.

למעלה